- Konu Sahibi EU2
-
ayy ben geldim kızlar ayağımın tozuyla topiğimize küpelerimin resmini eklicemm..umarım beğenirsiniz...
mafoldumbenekstra betty booplulari gözüme gözüme sokuyosun dimimafoldumben
lmaz:askolsun yane:umursamaz:
zemuszemussaka bir yana cok güzeller cimcimem güle güle takin hepiciginideopuyorumnanaktan
aaa ben burayı yeni gördüm
birara ben de takılarımın resimlerini çekip ekleyim:)
ayy ben geldim kızlar ayağımın tozuyla topiğimize küpelerimin resmini eklicemm..umarım beğenirsiniz...
wouaw :1shok: herkesin birbirinden guzel takilari var yaa sizinkileri gordum bende gaza geldim =) bende acaip taki tutkunuyummm =)
bu arada herkese merhabalar cok olmadi siteye uye oldugum ve acaip guzel site ve ortamm :teytey: opuyorumnanaktan
yuzuklerimm
en degerli kolyelerim (birkaci)
5incisini 5/6 yil once babaannem hac dan getirdi ve hala ilk gunki gibi parliyo =)
kupelerimin birkaci
en cok kupe hastasiyim her renk vardir =)
arasira yine eklerim optm herkkesiii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
asocum pek cicili bicili şelerim yok ama 1 saat içinde eklicemm
kızlar avondan aldığım bu takımı çok seviyorum mavi tonlarıyla felan süper oluyor :))
amanınn ne kadar çok şeyin var cnm bide az diosunn,hepsini güzel günlerde kullan kuzumm en çokta sevdiğinle beraberkennnn zemuszemus
anam allahtan pek süslü şeylerin yokmuş he:1shok:kaydirigubbakcemile3
kızımız hem güzel,hem hamarathihoyyytsende benim gibi kendinde takı yapabiliyosunvereliniortak
harikasın bebeğim,asker aşkın gelsinde hayırlısı ile,sende bol bol ciciler,al bizimde gözler bayram etsinkaydirigubbakcemile2güle güle kullan canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?