- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
Ahahaha seni sevmeyen ölsün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neresini anlamadin diye soraydin
seni çok seviyorum bilmiş olBanlanmamak için bugünlerde yavaş gidiyorum beni saymayın![]()
Beni niye alintiladin bacim:))seni çok seviyorum bilmiş ol
dikkatsizlikten oldu kusura bakmaBeni niye alintiladin bacim:))
Beni sevmion yane:))) hee okdikkatsizlikten oldu kusura bakma
sevmiyorum demedim favori listemdesin ayrıca nikin çok sempatik anlamı neBeni sevmion yane:))) hee ok
Takiliyom kiz:)))sevmiyorum demedim favori listemdesin ayrıca nikin çok sempatik anlamı ne
Bendeeşimin ismini değiştirmiş biçimdesöylerim daha samimi ve sıcak olduğu için ods bana güzelim derTakiliyom kiz:)))
Anlami yok galiba:) esim bana Tontriko derdi ordan kaldi :)
Aslinda bizde sole basladi bu.. bebek isteyipte olmadigi zamanlar beni ayaginda sallardi bebek ozlemimizi giderirdik:)) hahaha nasil guluyom simdi.. o zaman bi tontrik tontriko demisligim vardi.. ondan sonra ole kaldi:)Bendeeşimin ismini değiştirmiş biçimdesöylerim daha samimi ve sıcak olduğu için ods bana güzelim der
aşkım cümlesi çok klişeAslinda bizde sole basladi bu.. bebek isteyipte olmadigi zamanlar beni ayaginda sallardi bebek ozlemimizi giderirdik:)) hahaha nasil guluyom simdi.. o zaman bi tontrik tontriko demisligim vardi.. ondan sonra ole kaldi:)
Ole .. askim bebegim hayatim :)aşkım cümlesi çok klişe
Ağzıma almam
Banlanmamak için bugünlerde yavaş gidiyorum beni saymayın![]()
Ve gene banli![]()