• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK'nın zeki hatunları

Egodur o, beğeni / hoşlantı olsa duramazdınız :KK33:

Siz tamam demişsiniz, o olmaz demiş ya bi kere; geçmişler olsun. Eğitimmiş, mantığıma uyuyormuş bu kısımlar tamamen teferruat.

O yüzden egonuzu karşınıza alın ve ona sakince "ben özgüven sahibi, kendine saygısı olan, gerek analitik gerekse duygusal zekası kendine yeten bi kadınım. Senin yoluna gitmeye hiç niyetim yok, o yüzden beni manipüle etmeyi bırak. Sırf hayır dedi diye hakkında hiçbi halt bilmediğimiz dümdüz bi adamın hanesine +5 puan, kendi hanene -5 puan ekleyip adamı boş boş yüceltme. Bi sal beni." deyin. İkna olmazsa terlikle kovalayın. :sinirli:

Son olarak adama yazmayın. Zira dolaylı yoldan da olsa yazmışsınız zaten bi kere, o da herhangi bir sebepten olumsuz dönmüş. İkinci tura gidecek yeni bi motivasyon, realist bi umut ışığı da yok ortada. (Telefonunuzu silmemesi ve durumunuza bakması bi umut ışığı değil. Genel olarak bu hikayemi izledi vs. olaylarında yükselecek bi şey yok zaten. İnsanlar sol baştan başlayıp o an önlerine düsen her gönderiyi tek tek izliyolar, kişiye özel bi durum olmuyor büyük çoğunlukla.)

Özetle kendinizi başarılı, sevgi ve hayranlık duyulan biri gibi hissedeceğiniz yeni bi sosyal ilişki kurun, geçecektir.

Not: Haziran konusuymuş ya :bicak:
Aradan aylar geçmiş var mı bi gelişme konu sahibi?
Benim de başıma buna benzer bir şey geldi ama benim beğenmemek değil evlilik fobisi var adamın 🙄
Meraktan catla dim noldu :KK70:
Ben de kpss hazırlanıyordum hanımlar o yüzden buralarda değildim😄 Ben vazgeçtim çünkü bu sefer de gururum izin vermedi kaç kez mesaj kısmına girdim ama parmaklarım daha fazla hareket etmedi. Sonuç halaa birbirimizin rehberinde ekli ve durum kovalıyoruz😂😂 O beni silmedi, ben de silmedim kaldı öyle

Ben olsam yazardım, neden bir merhaba demek kendini düşürmek olsunki? Hem begenmissin hem mantığına yatmış hem de neden seni silmedigi konusu muallak. En azından arkadaşça sohbet ile başla belki hayatında biri var mı yok mu veya ona ne demişler onu öğrenirsin ya da sana yaklaşımı nasıl, belki sohbetiniz saracak ve o da etkilenecek. Bunu yaşamadan bilemezsin. Aklında kalacağına cesaretini topla ve bı merhaba nasılsıniz yaz..

ben de bu konularda ayni senin gibiyim, istersem askimdan ölecegimi bileyim, inanilmaz gururluyumdur hayatta yazmam...zaten bir zaman sonra da göz görmeyince bi bakiyorsun unutup gitmissin..

Kacan kovalanir hesabi olmus. Bence sizi geri cevirdigi icin takinti yapmis ola bilirsiniz :)

Yazmanızi onermem kaçan kovalanır mantigina cok inaniyorum çunku :) guzel bi profil fotosu yapip enteresan storyler paylasabilirsiniz ilgisi hangisini çekerse artik.. ikinci yol olarak da komple vazgecin istemediginize kendnizi inandrin aklinzda o kisi kesnlikle olmasin. Direkt arama ihtmali yuksek olabilir. Genelde boyle durumlarda hani birisini istersiniz gelmez gelmez sonra siz baska bi yola bakarsiniz pat diye cikiverir :)

Erkekler bizim gibi degil ya. Biz hemen telefonumuzdan sileriz numarasini. Onlar oyle seyler yapmazlar. Onlarin rehber temizligini cok nadir yaparlar. Hatta o rehberde oyle birinin kayitli oldugunu unutmustur bile. Onlar cok duz mantik cunku.

Ben de kpss hazırlanıyordum hanımlar o yüzden buralarda değildim😄 Ben vazgeçtim çünkü bu sefer de gururum izin vermedi kaç kez mesaj kısmına girdim ama parmaklarım daha fazla hareket etmedi. Sonuç halaa birbirimizin rehberinde ekli ve durum kovalıyoruz😂😂 O beni silmedi, ben de silmedim kaldı öyle
Doğrusunu yapmışsınız, parmaklarınıza da size de yıldızlı pekiyi :KK9::KK9: KPSS için şimdiden başarılar, güzel bir sınav sonucu, güzel bir iş diliyorum. Hatta yeni iş, yeni başlangıçlar ve yeni aşklar getirir umarım diyerek de arttırıyorum :KK36:

Seni beğenmeseydi numaranı çoktan silmişti canım.
Ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum ama, sanki hayatında biri var ve doğal olarak beğenmedim deyip konuyu kapatmış.
Gene de silmeye de eli varmıyor.

Back
X