Merhaba herkese

Bundan yaklaşık 3 ay önce biriyle tanıştırılmak istendim. (Görücü usulü hem de

) Adamla birbirimizi tanımıyoruz ben hayır dedim çünkü sınava hazırlanıyorum. Sonradan annesi çok ısrar etti ben de tamam madem tanışırız dedim. Telefon numaram gitmiş ve sonuç. Adam benden elektrik alamamış

tek bir fotoğrafla. 90larda vesikalık falan gösterilirdi onun gibi bir şey oldu da teknoloji çağında mesaj bile atmaması, daha fazla görmek istememesi garibime gitti.

Ki fotoğrafta yüzüm gözüm net değil bile. Fotoğrafı görseniz hak verirdiniz. Beğenmeyebilir tabiki ama görünen fotoğraf ne beğenilecek ne de beğenilmeyecek, yargıya varılmayacak bir fotoğraftı. Evlenmeye niyeti olan insan fotoğraftan tespit yapmaz mesaj falan atar yüzyüze görmek ister diye düşünüp saçma sebebini kınadım ve yoluma baktım.
Taa ki caddede karşılaşana kadar. O beni görmedi ama ben çok beğendim

Bu olaydan beridir de adamla karşılıklı telefon numaralarımız duruyor çünkü durumlarını görebiliyorum o da benimkine bakıyor. Mantığıma da çok yatıyor engel olamıyorum. (eğitimi vs) Zaten böyle konularda mantığı ağır basan insanım. Numara silmemesinden de umutlanıyorum saf gibi. Ki ben asla böyle şeyleri düşünmezdim aklıma girdi adam.
Mesaj atayım diyorum hemen vazgeçiyorum ne yazacaksın saçmalama kendini düşürme diyorum. Durumlarıma bakıyor ne koysam da baksa bilemiyorum çünkü ben hiç taktik maktik anlamam
Ilk kez başıma geliyor kızlar ne olur acil yardım ne yapmalıyım. Bu arada yaş farkımız var ben 24e gireceğim o 32 yaşında.