Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocamin kkya sinir olmasina sinir oluyorum. Mesaj yazarken gordu. Surekli girmeni istemiyorumlar falan... Ona ne zarari varsa artik.
Kocamin kkya sinir olmasina sinir oluyorum. Mesaj yazarken gordu. Surekli girmeni istemiyorumlar falan... Ona ne zarari varsa artik.
Gereksizmis zaman kaybiymis falan.Sebep neymiş ?
Gereksizmis zaman kaybiymis falan.
Ben kafaya bişey takınca valla benim eşim sen gir bi kkya rahatla der banaGereksizmis zaman kaybiymis falan.
benim nişanlım da istemiyor girmemi, neymiş burdaki kadınlar yüzünden feminist olup çıkacakmışım (feministliğin; kadının üstünlüğünü, erkeğin ezikliğini savunduğunu zannediyor, kadın ve erkeğin hak olarak eşit olduğunu savunduğunu anlayamadı bi türlü)
o yüzden feminist olup onu ezermişim buraya çok takılırsam, burdaki kadınlar en ufak bi şeye boşan diyormuş, yarın bir gün bi sorunumuz olsa burdakilerin aklına uyup terkedermişim onuburda biz toplanıp kv kp dedikodusu yapıyomuşuz
böyle sebepleri var kendince işte.
aslında o da biliyor başkalarının lafına göre hareket etmeyeceğimi, kendi doğrumu yapacağımı ama yarı şaka yarı ciddi hep böyle şeyler söyler. ama o feminizmi illa ki bi gün öğreteceğim ona yoksa içimde kalır. feministleri erkek düşmanı zannediyor resmenEvlenene kadar feminizmi anlatamasanız bile bir kişi boşan dedi diye boşanacak bir insan olmadığınızı anlatın derim.
Sorma atomu gecti cekirdegine geldiKendisi atom mu parçalıyor evde?
Cok sukur uyelik bilgilerimi goremedi.Eşim olsa buradaki üyelik bilgilerimi bilmesini istemezdim,burası benim en rahat olduğum yer . Ama sizinki öğrenmiş. Adam haklı , burada insan feminist oluyor . Ben erkek olsam ben de kızarım , anarşik oluyon oralara girip girip diye azarlarim bile![]()
Benim gördüğüm mantıklı, aklı başında, olgun üyelerden birisisin.benim nişanlım da istemiyor girmemi, neymiş burdaki kadınlar yüzünden feminist olup çıkacakmışım (feministliğin; kadının üstünlüğünü, erkeğin ezikliğini savunduğunu zannediyor, kadın ve erkeğin hak olarak eşit olduğunu savunduğunu anlayamadı bi türlü)
o yüzden feminist olup onu ezermişim buraya çok takılırsam, burdaki kadınlar en ufak bi şeye boşan diyormuş, yarın bir gün bi sorunumuz olsa burdakilerin aklına uyup terkedermişim onuburda biz toplanıp kv kp dedikodusu yapıyomuşuz
böyle sebepleri var kendince işte.