• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kkya sinir olan koca..

Berrin 90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
414
315
18
35
Kocamin kkya sinir olmasina sinir oluyorum. Mesaj yazarken gordu. Surekli girmeni istemiyorumlar falan... Ona ne zarari varsa artik.

Bu sitenin en guzel tarafi giybete girmeden derdini anlatabilmek bence. Yuzune konusuyorum bir fayda etmiyor. Gideyim birilerine anlatayim akil versin hem rahatlayayim desem giybete girecek bir de onun gunahini almak istemiyorum. Ne guzel burda birbirimizi tanimadan dert anlatiyoruz

benim nişanlım da istemiyor girmemi, neymiş burdaki kadınlar yüzünden feminist olup çıkacakmışım (feministliğin; kadının üstünlüğünü, erkeğin ezikliğini savunduğunu zannediyor, kadın ve erkeğin hak olarak eşit olduğunu savunduğunu anlayamadı bi türlü)
o yüzden feminist olup onu ezermişim buraya çok takılırsam, burdaki kadınlar en ufak bi şeye boşan diyormuş, yarın bir gün bi sorunumuz olsa burdakilerin aklına uyup terkedermişim onu :D burda biz toplanıp kv kp dedikodusu yapıyomuşuz :D böyle sebepleri var kendince işte.

benim nişanlım da istemiyor girmemi, neymiş burdaki kadınlar yüzünden feminist olup çıkacakmışım (feministliğin; kadının üstünlüğünü, erkeğin ezikliğini savunduğunu zannediyor, kadın ve erkeğin hak olarak eşit olduğunu savunduğunu anlayamadı bi türlü)
o yüzden feminist olup onu ezermişim buraya çok takılırsam, burdaki kadınlar en ufak bi şeye boşan diyormuş, yarın bir gün bi sorunumuz olsa burdakilerin aklına uyup terkedermişim onu :KK70: burda biz toplanıp kv kp dedikodusu yapıyomuşuz :KK70: böyle sebepleri var kendince işte.

Evlenene kadar feminizmi anlatamasanız bile bir kişi boşan dedi diye boşanacak bir insan olmadığınızı anlatın derim.

Evlenene kadar feminizmi anlatamasanız bile bir kişi boşan dedi diye boşanacak bir insan olmadığınızı anlatın derim.
aslında o da biliyor başkalarının lafına göre hareket etmeyeceğimi, kendi doğrumu yapacağımı ama yarı şaka yarı ciddi hep böyle şeyler söyler. ama o feminizmi illa ki bi gün öğreteceğim ona yoksa içimde kalır. feministleri erkek düşmanı zannediyor resmen :KK51:

Benim eşim de, ilk gördüğünde oradaki konuları okuyup faturayı bana kesersin diye çok korkuyorum demişti.

Şimdi artık bişey demiyor tabi.

Eşim olsa buradaki üyelik bilgilerimi bilmesini istemezdim,burası benim en rahat olduğum yer . Ama sizinki öğrenmiş. Adam haklı , burada insan feminist oluyor . Ben erkek olsam ben de kızarım , anarşik oluyon oralara girip girip diye azarlarim bile :KK53:

Kendisi atom mu parçalıyor evde?
Sorma atomu gecti cekirdegine geldi
Eşim olsa buradaki üyelik bilgilerimi bilmesini istemezdim,burası benim en rahat olduğum yer . Ama sizinki öğrenmiş. Adam haklı , burada insan feminist oluyor . Ben erkek olsam ben de kızarım , anarşik oluyon oralara girip girip diye azarlarim bile :KK53:
Cok sukur uyelik bilgilerimi goremedi.

o yüzden feminist olup onu ezermişim buraya çok takılırsam, burdaki kadınlar en ufak bi şeye boşan diyormuş, yarın bir gün bi sorunumuz olsa burdakilerin aklına uyup terkedermişim onu :KK70: burda biz toplanıp kv kp dedikodusu yapıyomuşuz :KK70: böyle sebepleri var kendince işte.
Benim gördüğüm mantıklı, aklı başında, olgun üyelerden birisisin.
Kendini asla ezdirmezsin. Fıtratında var. Kkya girip konuları okuyarak güçlenmiyorsunuz bilakis güç veriyorsunuuz. Nişanlınız da zaten biliyordur. Siz onu her türlü ezersiniz.. :halay:

Benim nişanlımda sorunları okuyup okuyup dolduruşa gelme diyor. :)

Back
X