Klasik kaynana mı? ben mi hata yapıyorum....

kıyamam sana

klasik canım.dört elle sarılır şimdi.hem oğlunu paylaşmak zorunda olduğu biri var hem oğlundan ayrı.bencede bu ayar iyi.daha fazla gitmen daha fazla beklenti doğurur bence.belli bi doğrultu belirle ve hep o çizgide kal.hele bi çocuk olsun seni beklemez kendileri gelirler özledik diye.ben 2006 da evlendim daha yeni alıştım her hareketleri bi tavırdı.ama hem onlar bana hem ben onlara alıştık artık.benim eşim birde hep beni haksız çıkarırdı sen o yönden şanslısın en azından.size gereken tek şey zaman ve senin istikrarın gerisini boşver....

anam siz kocadan şanslısınız benimki hayatta annesinin semtinden annemlerin semtine taşınmaz.nitekim bende annemleri aynı semte getirdim

okurken ben daraldım valla.ne gitmiş dibine girmişsin kadının.gerçi ben 9 ay birlikte kaldım o da ayrı mesele.zor bacım.aynı bahçe,aynı bina,yan daire,yan bina hepsine karşıyımm

bızımde oyle evler yakın degıl ama aynı sehırdeyız. bızde uzun sure gıtmedık mı laf sokarlar yuzlerı duser. gundurzlerı cagırırlar ben gıtmem felan bende 8 aylık evlıyım ayrıca. oda daha bıseymı bız evlendıgımız gece kaynanaya gıttık kendı evımıze gırmeden sabah uyandık gene kaynananaya el öpmeye gıttık. balayından geldık gene el öpmeye gıttık. tıksınıyorum artık.. gorusmek zorunda degılsınız ama eşlerımızın hatrına gorusuyoruz ıste.. evlerın yakın olması kötü.. bıtek sende degıl cnm cogu kısıde boyle bu her kaynana boyle.

acaba bizim tüm kaynanaların ortak bir kaynanası mı var?benimkide aynını der sürekli.allah allah

Bir de kızları varsa damatlarına ve damatlarının ailelerine ne kadar güzel davranıyorlar değil mi "Aman kızımın yuvası bozulmasın" diye, sanki oğlunun ki yuva değilmiş gibi ortada sorun yokken sorun çıkarmayı gayet güzel bilirken. Benim görümcem dünya iyisi bir insandır mesela, eşi de böyle ama biraz zor bir insan ve ne zaman gelseler kayınvalidemin de kayınpederimin de resmen canına okuyor, onlar da "oğlum oğlum" diye karşısında el pençe divan duruyorlar. -ben çok eğleniyorum bu arada evet=)-Neden çünkü kızları boşanırsa mazallah ortada kalır, ama sizin yuvanıza bir şey olursa size oh olur, oğulları erkek adam ne de olsa, bişicik olmaz ona. O yüzden cesaret edemezsiniz her ne yaparlarsa yapsınlar sesinizi çıkarmaya... İşin özeti bu bence=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…