Hemen konuya giriyorumm arkadaşlar amacım hatanın kimde olduğunu çözmek........
Ben 6 aylık evliyim ve eşimin ailesine yakın oturuyoruz.Kayınvalidem gündüz işi olduğu için eve 2 3 gibi geliyor..Ben gündüz onlara hiç gitmiyorum çünkü canım sıkılıyor evimde daha rahat ediyorm yatıyorum kalkıyorum.Eşim geldiği zaman akşamları beraber gideriz yalnız hiç gitmem... haftada illakii birkaçkez görüşülür ama ne zaman 1 hafta aramaz sormaz gitmezsek suratları düşer laf sokarlar....Bu durumdan çok rahatsız oluyorum evimiz yakın diye haftada bi kaç gün görüşmek zorunda mıyız biz.....hafta sonlarıda misafir çıkarıyo eşim kızıncada bozuluyor biz yeni evliyiz beraber vakit geçirmek istiyoruz ama düşünmüyorlar bunu 6 aylık evliyiz ama nişanlılık dnemimizde hiç görüşemedik 2 3 sene de toplasak 5 defa gelebilmiştir ayrı şehirlerdeydik...eşim takma diyor ama ister istemez takıyorum
gelip gitme sorunu....
eşin takma diyorsa takma,
eşinle birlikte gidiyormuşsun, güzel...
sana gündüz de gel gel diye baskı yapıyorlarmı?hayırsa sorun yok..
haftada bir kez gitmek iyi bir ayardır..zamanla o da seyrekleşir
burada hata veya hatalı diye bişey sözkonusu değil..
belli ki sizleri görmek istiyorlar..
ilk zamanlarda böyle görüşme durumları olur
sonra bir rutine oturacaktır,sanırım çalışmıyorsun..
işi gücü bahane etmek açısından soruyorum..
Gitme diyemem çünkü zaten seyir böyleymiş.. aksi olursa birden çok bozulurlar gerek yok boş yere gerginliğe.. laf söylendiği zaman kulaklarını tıka tek olumlu yapabileceğin bu çünkü.. olmadı şakayla karışık hafiften çıtlatıver birşeyler.. birisinin başından geçmiş gibi " falancanın kaynanası sık sık geliyomuş ay yeni evliler halbuki bence de gitmemeli lazım" (misal bu tabi bunun size uygun olan cümlesi) şeklinde aksettirebilirsiniz.. kızım sana söylüyorum gelinim sen anla gibi... elbet o da kendine ucundan bir pay çıkartacaktır sevgili arkadaşım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?