Bisküvi - Kurabiye Tarifi Klasik Un Kurabiyesi (Resimli)

libyana cok tesekkur ederim tarif icin ben simdiye kadar 5-6 kere yaptim tutturamiyordum bu olcuyle super oldu dun yaptim afiyetle yedik resimde cektim aksama yukler koyarim buraya

bunlarda benim yaptiklarim mukkemmel oldu hatta durdukca daha da cok hosuma gitti cok rahat 2-3 tazeligini koruyabiliyor libyana tesekkurler canim

ay bi isirimlik olsa agzimin icinde dagilsaaa :asigim:
super resimlerde ayri bir solen bayildimm alkisalkisalkis

ELLERİNE Sağlık çokk güzellll görünüyorrrropuyorumnanaktan

canim bir siten falan varmi senin ayy yoksada yap lutfen toparlayalim su tarifleri hepsini bir arada acip acip kurcalayalim opuyorumnanaktan

bencede libyana ya bir site sart ben her ekledigi tarife agzimin suyu akarak bakiyorum :)))bir insan bu kadar mi marifetli olur:)

her zmnki gbi süper :)

ellerine sağlık

not aldım ..
teşekkürler mutlaka denerim.
senin paylaştığın tarifler süper oluyor..
:lepi:

Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.
Nişasta kokmuyor yani kötü bir tat vermiyor aksine toparlıyor ve ağızda dağılmasını sağlıyor.
Şekil olarak istediğinizi uygulayabilirsiniz haya gücünüze kalmış ama bana sorarsanız un kurabiye dendi mi baklava dilimi şeklinde olur:) ya da verev..
Ben bu biçimi ile çok lezzet alıyorum..
Blog veya sitem henüz yok çünkü yeterli vaktim yok hele şu sıralar.Önümüzdeki bir ayı da atlatırsak neden olmasın .Hayırlısı..
Değerli yorumlarınız ve beğenileriniz için çok teşekkür ediyorum
Yapanların ellerine sağlık yapmayanlar da denesin derim

Elinize sağlık...

Un kurabiyesi benim ve kızımın favorisidir..Özellikle ben nescafeyle bayılırım..:)
tabii ne kadar kolay görünsede kıvamını tutturmak zor..

Bu arada fotoğraf çekiminde çok profesyonel..:)

Paylaşımın için çok saol..

Un kurabiyesi hayır diyemeyenlerdenim ben de:) Hele sütlü bir kahve ile uyumu hakikaten enfes oluyor..

Çok teşekkür ediyorum

eskıden gebeydım yapamıyodum ..şimdi dogurdum yıne yapamıyom..kızım ınmıo hıc kucagımdan..1 tabak yollarmısın canımmm beee bayılırımmmmmmmm...ellerıneeeee sağlııkkkkkkk kaydirigubbakcemile3

kesin denicem bu tarifi, çok beceriklisin, senin tariflerin bizi yanıltmaza.s.

beceremedim ya:gitme:
benimki agızda değil elimde dağıldı, bi de velev kesemedim yani yarısını kesebildim bıçağa yapıştığı için yarısınıda yuvarlayıp bastırdım öyle yaptım
neyi yanlış yaptım acep
:uhm:

yemek için acele etmişim sanırım, soğuyunca güzel oldu:hulya:
teşekkürler libyanaa.s.

M.joy:) seve seve yollarım hepsi senin olsun..

Chess;mesajlarını yeni okudum arkadaşım;bu kurabiyeyi çok yaparım ve hiç sıkıntı yaratmadı şimdiye kadar ; evet soğumasını beklemek gerek o zaman harika oluyor..
Ellerine emeğine yüreğine sağlık güzel sözlerin için de çok teşekkürler canım:*
Supurgeli cadı sağol arkadaşım umarım sen de dener ve beğenirsin.

ellerine sağlık çok güzel görünüyoopuyorumnanaktan

çok severim ama yapmaya cesaret edemiyordum haftasonu bir tarif buldum yapayım dedim
ama güzel olmadı büsküvi gibi oldu kurudu,karardı,pişmemişti mecburen fırında fazla tuttum beğenmedik yani
bir de bu tarifi deneyeyim
peki nişasta ne nişastası olacak yani farkeder mi?

ayyyy valla nefis görünüyor...
hamileliğimin başından beri ilk defa canım bişey çekti...
avucumu yalayıp süreyim bir taraflarıma da şişmesinler bari...

ellerine kollarına sağlık libyanacım.......dün yarım gün pc başında şekerli kurabiye aradım durdum en sonunda senin bu tarifi buldum ....
tarif senin olunca tereddütsüz denedim bugün yaptım çok çok güzel oldu kıvamını tutturabilirmiyim diye düşündüm ama mükemmel oldu eşimde beğendi akşam çayın yanına yedik ........
tabi akşam yiyince bu kurabiyeler yarın bana kilo olarak döner

libyana kurabiyeyi yiyen herkes çok beğendi sadece eşim birazcık daha tatlı olabilirdi dedi
bende bayıldım favorilerim arasına girdi yani

bende yaptım. henüz pişiyor .Tarif için ellerine sağlık
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…