Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
libyana cok tesekkur ederim tarif icin ben simdiye kadar 5-6 kere yaptim tutturamiyordum bu olcuyle super oldu dun yaptim afiyetle yedik resimde cektim aksama yukler koyarim buraya
ya lıbyanacanım nısastanın tadı gelıyo mu?
belkı bılırsın mantar kurabıye vardır sırf nısasta ıle yaparlar onun gıbı bır tad gelmıyo demı?
un kurabıyesını asırı severım ve zevkle yerım ama yumusaklıgını agızda dagılmasını beceremıyorum ben.
daha katı oluyorlar benımkıler. nısasta da katmıyorum o yuzden sanırım..
ancak nısastanın verdıgı taddan emın degılım bıraz acıklama yaparsan sevıncem cok.
ellerine sağlık canım harika görünüyor a.s. gecen aylarda gün için arkadaşa gittiğimizde yapmış tulumba tatlısının kalıbıyla şekil vermiş ortalarınada damla çikolata kondurmuş üstüne pudra şekeri bizim klasik un kurabiyesi olmuş bir harika zemuszemus. şimdi bunuda böle görünce canım istedi bak görüyomusunCADIARZU oruçluyken bu bölümlere girmek sakıncalı aslında :enbuyukkk:
bunlarda benim yaptiklarim mukkemmel oldu hatta durdukca daha da cok hosuma gitti cok rahat 2-3 tazeligini koruyabiliyor libyana tesekkurler canim
![]()
![]()
ay bi isirimlik olsa agzimin icinde dagilsaaa :asigim:
super resimlerde ayri bir solen bayildimm alkisalkisalkis
ELLERİNE Sağlık çokk güzellll görünüyorrrropuyorumnanaktan
canim bir siten falan varmi senin ayy yoksada yap lutfen toparlayalim su tarifleri hepsini bir arada acip acip kurcalayalim opuyorumnanaktan
bencede libyana ya bir site sart ben her ekledigi tarife agzimin suyu akarak bakiyorum :)))bir insan bu kadar mi marifetli olur:)
her zmnki gbi süper :)
ellerine sağlık
not aldım ..
teşekkürler mutlaka denerim.
senin paylaştığın tarifler süper oluyor..:lepi:
Elinize sağlık...
Un kurabiyesi benim ve kızımın favorisidir..Özellikle ben nescafeyle bayılırım..:)
tabii ne kadar kolay görünsede kıvamını tutturmak zor..
Bu arada fotoğraf çekiminde çok profesyonel..:)
Paylaşımın için çok saol..
beceremedim ya:gitme:
benimki agızda değil elimde dağıldı, bi de velev kesemedim yani yarısını kesebildim bıçağa yapıştığı için yarısınıda yuvarlayıp bastırdım öyle yaptım
neyi yanlış yaptım acep:uhm: