- Konu Sahibi kleopatra_06
canım hediyelerin çok cici.maşallah...
oyy oyy cok sekermıs :) sarılıp uyursun canım![]()
ayyy çok güzel aycıgın yaaa.
Tesekkür ederimm kızlar daha güzelleri bugün size gelsin Sevgililer Gününüz kutlu olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hediyelerin çok cici.maşallah...
oyy oyy cok sekermıs :) sarılıp uyursun canım![]()
ayyy çok güzel aycıgın yaaa.
hayırlı olsun canımm hepsi çok güzel güle güle kullan![]()
Çok güzelmiş meltemmmmm hediyelerin...
güle güle kullan cnm çeyizlerini. belki cevap vermişsindir bütün yazıyı okuyamadım ama o kocaman tombul ayıcığa bayıldım.
hatta çığlığı bastım,annne bakkk diyee.nerden buldun o ayıcığı merak ettim.
baştan sona hepsine baktımm.çok güzeller.iyi günlerde kullanman dileğiyle canım...![]()
ben yarın sabah nişanlımı arayıp bi trip atıyım. ben ayıları çok seviyorum o kadar büyük olmasada bnm de var ayıcıklarım(hatta koleksiyonum). ama dev gibi bişi istediğimi belirtmiştim kendilerine.
baaaaaaaak dicem kleopatranın nişanlısı almış dicem :87:
başka bi özel günde de kangurun gelir o zaman
bnm tombul ayım gelincede ben paylaşırım
(zaten bu yazdıklarımı okursa,cevahirden aldığını da öğrendiğine göre bilmiyorum artık)
tekrar selam kleo
nişanlıma günlerdir, kadınlarkulubünü okudun mu? diye soruyorum. ''bakmadım ilgilenmiyorum'' dedi. dün de durduk yere ''cevahire gidicem ben'' dedi. bişi anlamadım. bugün tekrar okudunmu kk yı diye sordum. ''okudum, dedim ya gidicem cevahire'' dedi.
görmüş senin minik ayıcığı :) yakında benimde minik bi ayıcığım olucak, çoookkk mutluyum![]()