Kleo'nun ceyizi :))

güle güle kullan cnm çeyizlerini. belki cevap vermişsindir bütün yazıyı okuyamadım ama o kocaman tombul ayıcığa bayıldım.
hatta çığlığı bastım,annne bakkk diyee.nerden buldun o ayıcığı merak ettim.

güle güle kullan cnm çeyizlerini. belki cevap vermişsindir bütün yazıyı okuyamadım ama o kocaman tombul ayıcığa bayıldım.
hatta çığlığı bastım,annne bakkk diyee.nerden buldun o ayıcığı merak ettim.

canımmm nişanlımın hediyesi sanırım cevahir alışveriş merkezinden aldı tskler tatlım :54:
baştan sona hepsine baktımm.çok güzeller.iyi günlerde kullanman dileğiyle canım...:nazar:

tesekkür ederimm canımm saoll:54:

ben yarın sabah nişanlımı arayıp bi trip atıyım. ben ayıları çok seviyorum o kadar büyük olmasada bnm de var ayıcıklarım(hatta koleksiyonum). ama dev gibi bişi istediğimi belirtmiştim kendilerine.

baaaaaaaak dicem kleopatranın nişanlısı almış dicem :87:

ben yarın sabah nişanlımı arayıp bi trip atıyım. ben ayıları çok seviyorum o kadar büyük olmasada bnm de var ayıcıklarım(hatta koleksiyonum). ama dev gibi bişi istediğimi belirtmiştim kendilerine.

baaaaaaaak dicem kleopatranın nişanlısı almış dicem :87:

gösterrr canımmm ben de kanguru istiodum onu bulamamış ayı almış evimizde herseyimiz var ayımız,tavsanımız,maymunumuz :1:

başka bi özel günde de kangurun gelir o zaman:34:

bnm tombul ayım gelincede ben paylaşırım

(zaten bu yazdıklarımı okursa,cevahirden aldığını da öğrendiğine göre bilmiyorum artık)

başka bi özel günde de kangurun gelir o zaman:34:

bnm tombul ayım gelincede ben paylaşırım

(zaten bu yazdıklarımı okursa,cevahirden aldığını da öğrendiğine göre bilmiyorum artık)

bekliorummm canımmm sen de resmini çek ekle yarın sabahki tepkisini de haber ver mutlaka Allah'tan nişanlım kıskançtır maçodur falan filn ama süpriz yapmayı seviooo:nazar:ii geceler tatlımm

tekrar selam kleo

nişanlıma günlerdir, kadınlarkulubünü okudun mu? diye soruyorum. ''bakmadım ilgilenmiyorum'' dedi. dün de durduk yere ''cevahire gidicem ben'' dedi. bişi anlamadım. bugün tekrar okudunmu kk yı diye sordum. ''okudum, dedim ya gidicem cevahire'' dedi.

görmüş senin minik ayıcığı :) yakında benimde minik bi ayıcığım olucak, çoookkk mutluyum:64:

tekrar selam kleo

nişanlıma günlerdir, kadınlarkulubünü okudun mu? diye soruyorum. ''bakmadım ilgilenmiyorum'' dedi. dün de durduk yere ''cevahire gidicem ben'' dedi. bişi anlamadım. bugün tekrar okudunmu kk yı diye sordum. ''okudum, dedim ya gidicem cevahire'' dedi.

görmüş senin minik ayıcığı :) yakında benimde minik bi ayıcığım olucak, çoookkk mutluyum:64:

canımmm çoook sevindimmmm aklım sendeydi alınca da mutlaka haber ver resmini de bekliorumm onlar evimizin en güzel köşesinde duracaklar :1:

Bugün aldıklarımı da ekleyimm kızlarrr Süt Şişesini Paşabahçe'de sordum fiyatı 7.5 tl'di Ykm Biev'den aldım 4.90'a balık tabagımı da yine Biev'den aldım 7.5 tl fiyatı da :1:

$Fotoğraf0493.webp $Fotoğraf0494.webp $Fotoğraf0492.webp $Fotoğraf0491.webp

tekila bardaklarını da arkadasım hediye etti

Back
X