Kleo'nun ceyizi :))

ayy ilk adım ayakkabısı mı?çoook tatlı heyecan,heves verici...Rabbim gönlünüze göre verin inşallah canım...güle güle kullanın...

Hepsini Allah ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin canım. Çatal kaşık takımının markası ve fiyatını öğrenebilir miyim? Sevgiler...:94::93:

Maşallah canım gene almışsın epey şey.. hepsini mutlulukla kullan inş.
son hız devam ceyiz düzmeye bitmez yoksa bu çeyiz ..:44:
ben son 1,5 senedir alıyorum ama halen daha bitmedi bitmezde:78:

Son düzenleme:
mutlu günlerde kullan işş cnm:)
inşallah canım Allah hepimize hayırlı yuvalar nasip etsin
Mutlu günlerde kullan canım...
Amin canım tskler..
ayy ilk adım ayakkabısı mı?çoook tatlı heyecan,heves verici...Rabbim gönlünüze göre verin inşallah canım...güle güle kullanın...
Çok heveslendik,aldık Allah o günleri göstersin çok tesekkür ederim canım..
Hepsini Allah ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin canım. Çatal kaşık takımının markası ve fiyatını öğrenebilir miyim? Sevgiler...:94::93:
Çatal-kaşık takımım (misafir için olan )Hisar ömürlük olsun dedim evde kullandıgımız da Hisar fiyatı biraz yüksek 890 filandı tkskür ederim güzel dileklerin için..
Maşallah canım gene almışsın epey şey.. hepsini mutlulukla kullan inş.
son hız devam ceyiz düzmeye bitmez yoksa bu çeyiz ..:44:
ben son 1,5 senedir alıyorum ama halen daha bitmedi bitmezde:78:
Maelesef bitmez sıfırdan ev kurmak kolay olmuyor bi de ben takıntılıyım ayrı bile alsam mutlaka takım olması gerekiyor :))uygun fiyatlarla alıyorum işte canım Allah yardımcımız olsun ..
hepsi çook güzel cnm özellikle tabu çok gerekli:1: bayılıyorum oynamaya.. güzel günlerde kullan..
Beklerim canım eşini de kap gel ben de çok seviyorum oynamayı :8:

ayy el islerine bayildim canim acaba annen kursami gitti?adini suan unuttum ama....ayy böyle seyleri görünce benimde evlenesim geliyor.ya cok tatli heyecanlar olmali.bak oyun almissin bu fikir cok hosuma gitti esinle evde ne güzel oynarsiniz :nazar:

Back
X