- Konu Sahibi kleopatra_06
Mutlu günlerde kullan canım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım Allah hepimize hayırlı yuvalar nasip etsinmutlu günlerde kullan işş cnm:)
Amin canım tskler..Mutlu günlerde kullan canım...
Çok heveslendik,aldık Allah o günleri göstersin çok tesekkür ederim canım..ayy ilk adım ayakkabısı mı?çoook tatlı heyecan,heves verici...Rabbim gönlünüze göre verin inşallah canım...güle güle kullanın...
Çatal-kaşık takımım (misafir için olan )Hisar ömürlük olsun dedim evde kullandıgımız da Hisar fiyatı biraz yüksek 890 filandı tkskür ederim güzel dileklerin için..Hepsini Allah ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin canım. Çatal kaşık takımının markası ve fiyatını öğrenebilir miyim? Sevgiler...:94::93:
Maelesef bitmez sıfırdan ev kurmak kolay olmuyor bi de ben takıntılıyım ayrı bile alsam mutlaka takım olması gerekiyor :))uygun fiyatlarla alıyorum işte canım Allah yardımcımız olsun ..Maşallah canım gene almışsın epey şey.. hepsini mutlulukla kullan inş.
son hız devam ceyiz düzmeye bitmez yoksa bu çeyiz ..:44:
ben son 1,5 senedir alıyorum ama halen daha bitmedi bitmezde:78:
Beklerim canım eşini de kap gel ben de çok seviyorum oynamayıhepsi çook güzel cnm özellikle tabu çok gereklibayılıyorum oynamaya.. güzel günlerde kullan..
çok güzel hepsi
güle güle kullan kleo
Canım çok güzel şeyler almışsın hepsini çok beğendim.İnşallah huzur ve sağlık içinde kullanmayı nasip eder yaradan...
Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah...
Canım benım herseyın cok guzel gule gule kullan :)
Meltemcim çok güzeller güle güle kullan inşallah...
herseyiniz cok güzel annenizin ellerine saglık harika seyler hazırlamıs güle güle kullanın
inşallah bitanem sen aklımdaydın senin ceyizlerine bakıordum ben de sebnem gelse de rendesini nerden aldıgını sorsam die :))