Kllarm kmyor

magdelena

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
924
12
31
yaa kızlar bacaklarımı aldıkdan sonra kıllar büyüdüünde çıkmıo derimde kalıo böle siyah yuvarlak gbi nası anlatsam!!! cımbızla olunca kılı alabiliorm ama öle yapıncada kızarıklk oluo kötü bi görüntü oluo...küçük küçük siyah nokta gbi kalıo orda çıkmıo ancak çok uzun süre geçerse bi kaç ay gbi o zaman çıkıolar yardım ediin lütfen kızlaar he bide bazıları deri altında çıkıo bakınca görünüoda deriyi biraz yolmam gerekio çıkarmak için
 
Canım onlar batık. Sitede batıkla ilgili bir çok topic var, oraları biraz gez dolaş oku istersen. Bir çok yöntem var kurtulmak için (kese, ponza vs. gibi).
 
bendede aynı sorun vardı makina kullanmaktan olmuştu sanırım şimdi çok acil durum olmadıkça makina kullanmıyorum her banyodada bacaklarımı güzelce keselerim
 
canım sir ağdaya başlarsan geçer istersen evde yap istersen kuaförde yaptır evde yapmak biraz zor oluyo ama alışıyosun bi süre sonra hem batıkların geçer bende sir ağdaya başladım çok memnunum :)
 
arkadaşlar, hem sir ağda yapınca oluyor hem makine.ağırlıklı olarak makine çok kötü yapıyor. bende de aynı sorun var.. karınca ölüsü gibi kıvırcık bi şekilde deride duruyor kıllar. cımbız dışında hiç bişi işe yaramıyor. kıllar o kadar ince ki.. kalın olsa alabilirsin.. sir ağda yapmak için beklemek lazım. yazın onu da yapamıyosun.. ya düzenli kese yapıyorum kese yıprandı.. derim duşta kıpkırmızı oluyor bu batıklar gitsin diye... ama nafile.. nişanlımın yanında etek giymeye utanıyorum.. nasıl kurtulucaz bunlardan ? tek çare lazer ama lazer de ince tüyleri görmüyor..:gitme:
 
bende de aynı sorun var makineden oluyor zannımca kese yapmak ve kaşımak masaj yapmak iyi gelir dedi annem
 
evet ya yaz olduğu için çıkmasınıda bekleyemiorm cımbızla alıorm ama bu seferde kırmızılık oluo daha kötü görünüo
 
X