Klomen Belirtisimi yoksa hamilemiyim?

anladım canım test için erken evet: pazartesi günü ayın 1 inde en uygun zaman sanırım ama hiç ümidim yok şuanda inanırmısınız*mirmirmirmir

Call canım takmamaya çalış hayatım yaa
olursa zaten olur olmayacaksa ne yaparsan yap olmaz .
Demesi kolay ama kendini niye bu kadar sıkıntıya sokuyorssun

eftalyacım mesajıma katılmıyorsun da konu ile ilgi bilgini ,tecrubeni,geçirdiğin hamileliklerini söyle sonra katılma ;-)
tecruben ve bilgin yoksa katılmaman umrumda değil.........

Son düzenleme:
Call canım takmamaya çalış hayatım yaa
olursa zaten olur olmayacaksa ne yaparsan yap olmaz .
Demesi kolay ama kendini niye bu kadar sıkıntıya sokuyorssun

sıkıntıya sokmuyorumda canım tecrübeli arkadaşlardan tecrübe kazanmak istiyorum sadece aslında..
hayırlısı olsun inş.

eftalyacım mesajıma katılmıyorsun da konu ile ilgi bilgini ,tecrubeni,geçirdiğin hamileliklerini söyle sonra katılma ;-)
tecruben ve bilgin yoksa katılmaman umrumda değil.........

o mesaja katılmadımı simdi farkettim ama ben katılmadımı tıkladımı görmedim bileee sayfa acık kalıo ben baska seylere bakiorum tecrübem veya hamileliklerim sizi ilgilendirmezzz sizin hamile kalıp herseyi bilio anmaınada gelmezzzz lütfen üslbunu düzeltirsen daha iiolur

kendini çok strese sokma,eğer hamileysen bebişi de sıkıntıya sokarsın...Allah hayırlısı ile nasib etsin inşallah...

kendini çok strese sokma,eğer hamileysen bebişi de sıkıntıya sokarsın...Allah hayırlısı ile nasib etsin inşallah...

huhu kızlar birbirimize yardımcı oluyoruz lütfen ya zaten çok gergin ve sinirli ve umutsuzum beni üzmeyin uleyn çok hassasım ha!

üslubum gayet iyi..mesajınıza anca gülerim :)) callcenter istediği için geldim topiğe..evet herşeyi bilemem ama sizden daha fazladır bu konuda tecrubem ve bildiklerim..

kendi kendinize sohbet edin o zaman..iyilikten maraz doğar diye doğru demişler...

kendimi yormayayım....

istediginize gülün umrumda diiil biz buraya öle bos olsun diye girmiyoruz birseyleri ögrenmek için bilgi sahibi olmak için girioruzzz ama kimseyede verecek hesabım yokkk bişeyleri bilmem veya bilmeme konusunda ayrıcaaa kimsenin umrunda olmayada ihtiyacım yok benimmm...... sizin tecrübeniz varsa bizimde var merak etmeyin herseyi cok ii bildiginizide zannetmeyinnn..........

benim mesajımla yazınızın hiç ilgisi yok...tecrubesi olanlar diğer arkadaşları ile paylaşır bildiklerini...ben de bunu yaptım....ben de bebek bakımı konusunda benden tecrubelilerden yararlanıyorum..
agresifliğiniz yavruşun gelmesini etkiler bilginize..değilse ne çıkarım var sizin hamileliğinizden ? sizin adınıza sevinirim sadece......anlayış meselesi tabi..
callcenter canım Allah en kısa zamanda hamilelik nasib etsin inşallah,kendine iyi bak..,hamileyim diye topik açtığını görmek beni mutlu edecek.......

Son düzenleme:
3.kullanısım cnm bende fark olarak sadece kasıklarda belde agrı gördüm oda yumurtanın büyümesiyle alakalı bide iştah kaybı var

Canım peki göğüslerinde böyle şişlik varmı bende hem şişlik hemde uclarında yuvarlak delikli böyle büzülmüş belirtiler var.

amin allah razı olsun: falıma baktırdım kızın oluyor dedi: hehe...

julia canım seni takip ediyorum uuzn süredir hamilesin bana dua et nolur: sağlıklı sıhhatli bebeklerim olsun.

Hayırlısı bakalım..Sağlıklı olsun da opuyorumnanaktan

ya ne diyim size bimiyorum ben sizin gibi düşünmüyorum gayet yerinde cvp veriyorum size o kadar eminsiniz kendi tecrübenizdeen ölede konusmussunuz yaaa belki tecrübeli daha bilgili olabilirsiniz ama asla ama asla kimseye hamileliklerini anlat ondan sonra katılma diyemezsinizzzzz ben sizinle artık daha fazla muhattap olmak istemiyorum fazlasıyla gerdiniz zaten saoluunn bi yalnıs tıklamayı nereye getirdiniz......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…