Klomen Belirtisimi yoksa hamilemiyim?

Merhaba kızlar
Belirtilerimde bu ay yok yook :) Hangi birini saysam ki......
sık sık WCye çıkıyorum
ölçmüyorum ama vücut ısım yüksek
losyon kıvamında vajinal akıntım war
göğüsler ve göğüs uçlarında büyüme var, ağrı-sızı henüz yok
rahim ağzı yumuşak ama aşağıda,
mide yanması
yorgunluk, uyku isteği, halsizlik, duygusal iniş-çıkışlar, sürekli açlık hissi
cinsel isteksizlik
sivilcelenme
karın ve kasık bölgesinde batma,seğirme
karın ve kasık bölgesinde gerginlik-şişme
bu belirtiler yaklaşık 10 gündür, yani yumurtlama döneminden itibaren var.

ve ilk defa bugün midem bulandı sabah kahvaltısından sonra.

eğer hormonlarım bana oyun oynamıyolarsa hamileyim bu ay :))) ama sonuç negatif çıksa da razıyım, allah ne zaman nasip ederse o ay olur inşallah. kürtajdan sonra vücuttaki hormonlar kafayı yemiş olabilir kafamçokkarıştı
bi de dün test yaptım, 25.günüm olmasına rağmen :)))) negatif çıktı kaydirigubbakcemile3

bayagı belirtin var kuzum senin ya ins gebesindir.....

dark yavrum aşağıdasın ama sesin çıkmıyor hoşgeldin bebişim.

mesajım biras uzundu, zor yazdım anacım.o yüzden sesim çıkkmadı, çıkAmadı

hoşbulduk bu arada. topiğin hayırlı olsun güzeliiiiim

bebeğini kaybeden arkadaşların başı sağolsun, o acıyı bilenlerden biriyim.30 ağustosta bebeğim kürtajla alındı, kalbi durduğu için. bakarsınız 29 ekimde hamile olduğumu öğrenirim

her iki olay da milli bayrama denk gelir böylece delikafadulden

çoğul olsun sonra uykusuz gecelere merhaba dersiniz :))

hehe: ne tatlı olurlar yahu! ben isterdim!

canım maş. yok yok. inş gebesindir inş güzel haberini alırız canım! bende arkandan gelirim arkamdanda eftelya gelir bu topik inş uğurlu gelirse sırayla geliriz inş.

bayagı belirtin var kuzum senin ya ins gebesindir.....

canım maş. yok yok. inş gebesindir inş güzel haberini alırız canım! bende arkandan gelirim arkamdanda eftelya gelir bu topik inş uğurlu gelirse sırayla geliriz inş.

sağolun kızlar. ama kısmet meselesi.... tabi ki hamile olmayı isterim ama her şeyimi buna endekslemiyorum artık. rabbim sağlık versin bizlere ve eşlerimize.
bebeğimi kaybettikten sonra hamile kalmakla her şeyin bitmediğini anladım...... her zaman diyorum, sağlıklı gebelik, sağlıklı doğum, sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar ver rabbim.... :Saruboceq:

evet canım çok haklısın Rabbim devamı gelecek gebelikle nasip etsin inş.

kürtaj sonrası rahmin tekrar eski haline gelmesi için zaman lazım..eğer çok küçük bir gebelikse fazla beklemeye gerek yok..ileri hamilelikse hamilelik sonlandığı halde vücut bir süre kendini hamile sanıyor..beta hcg nin yarılanması zaman alıyor..örneğin bebeklerimi kaybettiğim hamileliğimde doğumdan 2 ay sonra bile test pozitif gösteriyordu ki hamile değildim... yani yalancı pozitif test...

Son düzenleme:
canlarım ben çıkıyorum. yemek yapmalıyım. öpüldünüzzzzzzzzzzzzzz

muck: güzel haberler ver bize... (amin)

Allahım herkesin yardımcısı olsun ne zor yaaa...

kızlar bende bu ay ilk defa klomen kullandım bir sorun olmamasına rağmen gebeliği hızlandırmak için adetim 2 sinde benmde sadece belirti olarak üşüme var birkaç gündür ayaklarım hiç ıınmıyor rabbim hakkımızda hayırlısını verin ayrıca kasıklarım ağrıyor inş tüm isteyenlerin bebişi olur hayırlısından

inş. canım. bendede üşüme oldu ama ben geneldede üşürüm ama tam teride oldu: okdar karışıkki: canım bol bol su içmeye çalış: yumurtların çok fazla büyürse önlem almış olursun : hastanede bol bol su içirdiler bana....

sağol canım bende normalde üşürüm ama bu sefer baska ya üşümekten yerimden kalkasım gelmiyor o kadar hava soğukta değil esim sasırıyor bu havada da mı üşüyorsun diye kısmet tabiki inş olur ikimizinde günü aynı

bebeğim kürtajla alındığında 7+1 di cnm. büyük diildi yani. o yüzden cesaret edebildim ilk adetten sonra. kısmet bakalım, hayırlısı olsun inş.

bebeğim kürtajla alındığında 7+1 di cnm. büyük diildi yani. o yüzden cesaret edebildim ilk adetten sonra. kısmet bakalım, hayırlısı olsun inş.

çok küçükmüş daha canım..fazla beklemene gerek yok...neden alındı ?

Son düzenleme:

ben tüpten 2 kez yaptım..Çok tatlı oluyorlar...seninki haptan mı olucak ? sempatiksalakcinni

cnm yumurta çatlamasından 24 saat içinde döllenme gerçekleşiyor 5-7 gün arasında rahme yerleşiyor ve hcg salgılanmaya başlıyor yaklaşık yumurtanın çatlamasından 10 gün sonra kanda HCG yükselmesi çıkar cnm yaklaşık 15 gün sonrada idrarında çıkar bence daha çok erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…