- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi CallCenter
-
Merhaba kızlar
Belirtilerimde bu ay yok yook :) Hangi birini saysam ki......
sık sık WCye çıkıyorum
ölçmüyorum ama vücut ısım yüksek
losyon kıvamında vajinal akıntım war
göğüsler ve göğüs uçlarında büyüme var, ağrı-sızı henüz yok
rahim ağzı yumuşak ama aşağıda,
mide yanması
yorgunluk, uyku isteği, halsizlik, duygusal iniş-çıkışlar, sürekli açlık hissi
cinsel isteksizlik
sivilcelenme
karın ve kasık bölgesinde batma,seğirme
karın ve kasık bölgesinde gerginlik-şişme
bu belirtiler yaklaşık 10 gündür, yani yumurtlama döneminden itibaren var.
ve ilk defa bugün midem bulandı sabah kahvaltısından sonra.
eğer hormonlarım bana oyun oynamıyolarsa hamileyim bu ay :))) ama sonuç negatif çıksa da razıyım, allah ne zaman nasip ederse o ay olur inşallah. kürtajdan sonra vücuttaki hormonlar kafayı yemiş olabilir kafamçokkarıştı
bi de dün test yaptım, 25.günüm olmasına rağmen :)))) negatif çıktı kaydirigubbakcemile3
dark yavrum aşağıdasın ama sesin çıkmıyor hoşgeldin bebişim.
çoğul olsun sonra uykusuz gecelere merhaba dersiniz :))
Merhaba kızlar
Belirtilerimde bu ay yok yook :) Hangi birini saysam ki......
sık sık WCye çıkıyorum
ölçmüyorum ama vücut ısım yüksek
losyon kıvamında vajinal akıntım war
göğüsler ve göğüs uçlarında büyüme var, ağrı-sızı henüz yok
rahim ağzı yumuşak ama aşağıda,
mide yanması
yorgunluk, uyku isteği, halsizlik, duygusal iniş-çıkışlar, sürekli açlık hissi
cinsel isteksizlik
sivilcelenme
karın ve kasık bölgesinde batma,seğirme
karın ve kasık bölgesinde gerginlik-şişme
bu belirtiler yaklaşık 10 gündür, yani yumurtlama döneminden itibaren var.
ve ilk defa bugün midem bulandı sabah kahvaltısından sonra.
eğer hormonlarım bana oyun oynamıyolarsa hamileyim bu ay :))) ama sonuç negatif çıksa da razıyım, allah ne zaman nasip ederse o ay olur inşallah. kürtajdan sonra vücuttaki hormonlar kafayı yemiş olabilir kafamçokkarıştı
bi de dün test yaptım, 25.günüm olmasına rağmen :)))) negatif çıktı kaydirigubbakcemile3
bayagı belirtin var kuzum senin ya ins gebesindir.....
canım maş. yok yok. inş gebesindir inş güzel haberini alırız canım! bende arkandan gelirim arkamdanda eftelya gelir bu topik inş uğurlu gelirse sırayla geliriz inş.
sağolun kızlar. ama kısmet meselesi.... tabi ki hamile olmayı isterim ama her şeyimi buna endekslemiyorum artık. rabbim sağlık versin bizlere ve eşlerimize.
bebeğimi kaybettikten sonra hamile kalmakla her şeyin bitmediğini anladım...... her zaman diyorum, sağlıklı gebelik, sağlıklı doğum, sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar ver rabbim.... :Saruboceq:
canlarım ben çıkıyorum. yemek yapmalıyım. öpüldünüzzzzzzzzzzzzzz
canlarım ben çıkıyorum. yemek yapmalıyım. öpüldünüzzzzzzzzzzzzzz
kürtaj sonrası rahmin tekrar eski haline gelmesi için zaman lazım..eğer çok küçük bir gebelikse fazla beklemeye gerek yok..ileri hamilelikse hamilelik sonlandığı halde vücut bir süre kendini hamile sanıyor..beta hcg nin yarılanması zaman alıyor..örneğin bebeklerimi kaybettiğim hamileliğimde doğumdan 2 ay sonra bile test pozitif gösteriyordu ki hamile değildim... yani yalancı pozitif test...
kızlar bende bu ay ilk defa klomen kullandım bir sorun olmamasına rağmen gebeliği hızlandırmak için adetim 2 sinde benmde sadece belirti olarak üşüme var birkaç gündür ayaklarım hiç ıınmıyor rabbim hakkımızda hayırlısını verin ayrıca kasıklarım ağrıyor inş tüm isteyenlerin bebişi olur hayırlısından
sağol canım bende normalde üşürüm ama bu sefer baska ya üşümekten yerimden kalkasım gelmiyor o kadar hava soğukta değil esim sasırıyor bu havada da mı üşüyorsun diye kısmet tabiki inş olur ikimizinde günü aynı
kürtaj sonrası rahmin tekrar eski haline gelmesi için zaman lazım..eğer çok küçük bir gebelikse fazla beklemeye gerek yok..ileri hamilelikse hamilelik sonlandığı halde vücut bir süre kendini hamile sanıyor..beta hcg nin yarılanması zaman alıyor..örneğin bebeklerimi kaybettiğim hamileliğimde doğumdan 2 ay sonra bile test pozitif gösteriyordu ki hamile değildim... yani yalancı pozitif test...
bebeğim kürtajla alındığında 7+1 di cnm. büyük diildi yani. o yüzden cesaret edebildim ilk adetten sonra. kısmet bakalım, hayırlısı olsun inş.
merhaba kızlar allah herkesin yardımcısı olsun.klomen kullanırken insan çok umutlanıyor hele bide çatlatma iğnesi olduysan ilişkiyede düzenli girdiysen kesin oldu bu iş diyorsun ama benim gibi kırmızıları görünce bu ne lannn diye zönk oluyorsun.dış gebelik,kimyasal gebelik geçirdikten sonra şuanda acaba ne yapsam diye mal mal etrafıma bakınıyorum.ne yapsam acaba ???tüpden bebekmi?????
merhaba arkadaşlar.bi bilgisi olanlar lütfen cevap yazsın.1 senelik evliyim.Son üç ay klomen kullandım ve yumurta takibi yaptırdım .yumurtalar güzel gelişti ama hamilelik elde edilemedi.Bu ayın 11inde hsg çektirdim ve sonuç çok güzel çıktı.Doktorum bu ay yumurtalıklara müdahale etmeyelim belki kendiliğinden gelişir dedi.ayın 20si ve 21inde kasıkların çok ağırdı.ayın 22sinde afedersiniz beyaz sümükümsü bir sıvı geldi.20sinden bu yana gün aşırı ilişkiye girdim.7 ekimde adet görmüştüm.ayın 23ünden bu yana gögüslerim çok ağrıyo,batmalar oluyo,kasıklarım ağrıyo,özellikle bir iş yaptığım zaman daha çok ağrıyo.Bunlar adet belirtiside olabilir ama erken değil mi?adete 14 15 gün kala olur mu bu belirtiler?mide bulantısı yok bende.halsizlik var bide tansiyon düşmesi yaşıyorum.ağzımın tadıda değişti.Şuan adetime 12 gün var ne zaman kan testi yaptırsam sonuç çıkar?Erken ama bugün idrar testi yaptım negatif çıktı.lütfen yhardımcı olun.şimdiden teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?