Yaa çok teşekkür ederim çok açıklayıcı yazmışsınızyumurta büyümesi ayrı yumurtlama ayrı. yumurtladınız demek yumurta olgunlaştı ve sağlıklı bir sekilde çatladı demek. sizin yumurtalarınız kaç mm bilmiyorum ama doktorun dediğime göre güzel gelişmiş. yumurtalar kendiliğinden de çatlayabilir ki olması gereken budur. ama diyelim yumurtaların çatlamasında bir sorun var bu ihtimali de en aza indirmek için destek olması açısından çatlatma iğnesi önermis.
yani iğnesiz de çatlayabilirler. hee su da bir ihtimal ki iğne yaptığınız halde yine çatlamayabilirler de.. sadece “biz elimizden geleni yapalım ki gerisi kader kısmet” gibi bir durum.
sizin sireç insallah güzel ilerler. benim de 5 olgun yumurtam vardı. aynı gün çatlatma iğnesi vuruldum fakat döllenme olmadı. 19 gün sonra regl oldum. şükür ki tumırtalarım kiste çevirmedi ve çatladı. bir sonraki ay kendiliğinden gebelik oluştu ilaçsız. kader kısmet yani. çok bunları düsünüp stres yapmayın. stres yumurtlamayı çok etkiliyor
adet düzenini bende etkilemedi. dediğim gibi iğneden 19 gün sonra regl oldum ama fazla yumurta olduğu için reglim çok sancılı ve yoğun kanamalı oldu. onun dısında bir sorun olmadıYaa çok teşekkür ederim çok açıklayıcı yazmışsınızdoktorum yumurta mm hakkında bilgi vermedi ama ultrasonda koca koca gözüküyorlardı dedi işte güzel gelişmiş sol da iki sağda üç ve tabi nerden hangisi çatlar oda belli değil olmaz da zaten dedi doktorum iğneyi de aynı şekil dedi yani çoğu kadında kendiliğinden çatlar gebelik olur ama biz yine de sana iğne verelim dedi ki bulunduğum şehirde zaten bulamadım ovitrella diye bir iğne doktorum da bulamazsan gün aşırı ilişki dedi progestan bile verdi olası bi durumda tutunma olsun diye rahim kalınlaşması için de estrofem devam et dedi yani inşallah hayırlısı ile olur olmazsa bilemedim benim korkumda kist açıkçası bir de bu kadar bu ilaç falan adet sürecini etkiliyor mu geciktirme yapar mı yani ilaçlar falan
Anladım çok teşekkür ederim iğneyi bulamadım zaten doktorum da bi şans bulursan dedi bulmazsan kendi de çatlayabilir dedi ama zaten hevesim kırıldı bi iki tüpüm de açık olsa umudum fazla olurdu da ama şimdi işte sağdan çatlama olacak da tutacakta Ooooo dedim umursamadım artıkadet düzenini bende etkilemedi. dediğim gibi iğneden 19 gün sonra regl oldum ama fazla yumurta olduğu için reglim çok sancılı ve yoğun kanamalı oldu. onun dısında bir sorun olmadı
ay öyle düsümmeyin. zaten herkes bir tüpten gelen yumurtayla hamile kalıyor. insallah sağlıklı yumurtanız, sağlıklı tüpünizde ilerlerAnladım çok teşekkür ederim iğneyi bulamadım zaten doktorum da bi şans bulursan dedi bulmazsan kendi de çatlayabilir dedi ama zaten hevesim kırıldı bi iki tüpüm de açık olsa umudum fazla olurdu da ama şimdi işte sağdan çatlama olacak da tutacakta Ooooo dedim umursamadım artık
İnşallah yaa fakirin ümidi bi kuru ekmek misali işte evet tek bi tüp oda sağlıklı olandan iyi kaliteli yumurta ve sperm ama benim dış gebelik geçmişi de var sağ tüpten oda sol kapalı benim şimdi doktorum risk olabileceğini söyledi olmaz inşallah ama dedi bunu da aklıma getirince dedim kızım nasıl bi çaba sende ki boşver artık dedim aylardır kafayı bozduk ya ovulasyon vitaminler en son artık doktor artık galiba yapamıcamay öyle düsümmeyin. zaten herkes bir tüpten gelen yumurtayla hamile kalıyor. insallah sağlıklı yumurtanız, sağlıklı tüpünizde ilerler
benim doktorum bana bu testleri bıraktığın ay hamile kalacaksın demiştiİnşallah yaa fakirin ümidi bi kuru ekmek misali işte evet tek bi tüp oda sağlıklı olandan iyi kaliteli yumurta ve sperm ama benim dış gebelik geçmişi de var sağ tüpten oda sol kapalı benim şimdi doktorum risk olabileceğini söyledi olmaz inşallah ama dedi bunu da aklıma getirince dedim kızım nasıl bi çaba sende ki boşver artık dedim aylardır kafayı bozduk ya ovulasyon vitaminler en son artık doktor artık galiba yapamıcam
Benim de bu ay muhtemel olmadı yumurtalara baktık güzel gelişmiş sağda üç gördü en büyüğü 24m solda iki iğneyi de bulamadım tek bi ilişki oldu doktorum gün aşırı dedi ama yani modum düştü zaten olmayacak diye bıraktım hayırlısı inanın ki cidden olacağı varsa oluyor bu kesin bir şey yabenim doktorum bana bu testleri bıraktığın ay hamile kalacaksın demiştigercekten de hiç beklemediğim ay hamile kaldım düzenli ilişki bile yoktu. reglimiz ertesi günü tek bir ilişki oldu sadece. ama hamile kaldım. ümitsiz olanyın yani
aynen öyle ama modunuzu da düsürmeyin. umut var yani. bizde hem esimde hem bende sorun olmasına rağmen kendiliğinden olultu gebelik. hiç canınızı sıkmayınBenim de bu ay muhtemel olmadı yumurtalara baktık güzel gelişmiş sağda üç gördü en büyüğü 24m solda iki iğneyi de bulamadım tek bi ilişki oldu doktorum gün aşırı dedi ama yani modum düştü zaten olmayacak diye bıraktım hayırlısı inanın ki cidden olacağı varsa oluyor bu kesin bir şey ya
Eşiniz de ne vardı acaba aradan süre geçince dediyseniz de unuttum kusura bakmayın kafa bi milyon yani artık her şeyin hayırlısı da ovulasyon testim bitti işte alma diyo arkadaşlarım boşver akışında kalsın diyorlar daaynen öyle ama modunuzu da düsürmeyin. umut var yani. bizde hem esimde hem bende sorun olmasına rağmen kendiliğinden olultu gebelik. hiç canınızı sıkmayın
doğru söylüyorlar. ben de test yapmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım. biraz salmak, akışına bırakmak lazım.Eşiniz de ne vardı acaba aradan süre geçince dediyseniz de unuttum kusura bakmayın kafa bi milyon yani artık her şeyin hayırlısı da ovulasyon testim bitti işte alma diyo arkadaşlarım boşver akışında kalsın diyorlar da
Nasıl ya bende çıkmadı yumurta gelişti pik yoktuBugun doktora gittim daha öncesinde 5 gün klomen kullanmıştım, 18mm ve 24mm iki yumurta oluşmuş evde yaptıgım ovulasyon testinde de pik çıktı bugun . Kafada tabi deli sorular kiste döner mi yumurta çatlamaz mı diye
Bende almayacağım kesin karar verdim böyle gitsin artık olduğu kadar artık yadoğru söylüyorlar. ben de test yapmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım. biraz salmak, akışına bırakmak lazım.
esimde varikosel vardı. morfoloji değeri %1di
Çatlama iğneside verebilirim dedi doktor istemedim düzenli test yapıyordum zaten doktorun randevu verdiği günde pik olduNasıl ya bende çıkmadı yumurta gelişti pik yoktu
Ben de gittim o zaman yumurtalar gelişmiş solda iki sağda üç gördü hatta milim olarak da büyüktüler 24 bile vardı ama pik değildi nasıl olacak ki şimdi kafam karıştıÇatlama iğneside verebilirim dedi doktor istemedim düzenli test yapıyordum zaten doktorun randevu verdiği günde pik oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?