Gebeliğe Hazırlık Klomen fostimon 75 ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yoruma

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elifkardelem

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2021
21
7
1
27
Merhaba adetimin 8. Günü biraz geç gittim doktora o gün klomen başladı doktorum 5 gün kullandım 10mm sağda yumurta oluşmuştu daha sonra Fostimon75 verdi iki kutu yarım yarım 4 gün kullandım ve daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum ve sabırıszlıkla sonucu bekliyorum sizlerde durumlar nasıl

Merhaba adetimin 8. Günü biraz geç gittim doktora o gün klomen başladı doktorum 5 gün kullandım 10mm sağda yumurta oluşmuştu daha sonra Fostimon75 verdi iki kutu yarım yarım 4 gün kullandım ve daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum ve sabırıszlıkla sonucu bekliyorum sizlerde durumlar nasıl
merhaba
bende mart ayının son haftası fostimon 75lik ve 150li lik iğne kullandım 7 gün ,28 martta çatlatma iğnemi vuruldum
bugün 11.günüm.dün akşam dayanamayıp hızlı test yaptım negatif çıktı :(

merhaba
bende mart ayının son haftası fostimon 75lik ve 150li lik iğne kullandım 7 gün ,28 martta çatlatma iğnemi vuruldum
bugün 11.günüm.dün akşam dayanamayıp hızlı test yaptım negatif çıktı :(
Bence bir kaç gün daha bekle doktorum 16. Gün yap daha doğru sonuç alırsın dedi

Ne sonuc almıştınız acaba tuttu mu aşılamanız

Back
X