- 12 Ekim 2010
- 3.956
- 590
- 173
- Konu Sahibi bebetommmm
-
- #45.261
Kizlarr benim bu ayda iptallll....2 yumos var ikiside 11mm de daha buyumezz...cuma gidicem yeni yolumuzu cizicezz...herseyin hayirlisii...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ne kullanmıştın sen bu ay?
benimde reglim gelmedi hALA
Bu ay femara verdii...igneyi ust uste vermedi..arada vermek istemiyorum dedii...o yuzden femare veriyorum dedi...
Yumos olmus ama 11 mm de kalmiss...aklimm beynimm duracakk..caresizlik cok kotu bisii...vardir rabbimin bi bildigi..sabrinida versin..
merhaba arkadaşlar ikinci aşılamanın şansi ilkine göre yüksekmi
kizlar selam
ne zamandir yazamadim buraya.eskilerden kimse yok zaten.
diyetim devam edio 70-71 arasindayim su an.dun regl gunumdu ama hala olmadim.hafif agri disinda hicbirseyim yok.test yaptim bugun tek cizgi.yine olagan gecikme olacak sanirim.zamaninda olsam sasirirdim
Bu işler muhtemelenle olmaz ki! Doktorun bir şey dedi mi? Tıkanıklık filan varsa ameliyat vb.den bahsetmeliydi. Demediyse yapışıklık vardır o da rahim filmi esnasında açılmıştır. Ben de öyle olmuştu. Yapışıklık vardı. açıldı.Selamun aleykum kizlar.bugun rahim filmim cekildi.hakikaten zor bi filmmis..sukur atlattik..dr. dikloron ve antibiyotik verdi kullanmam icin..hastaneden eve geldikten bi kac saat sonra hafif kanamam oldu.anestezi olmadan cektirdim..2 yada 3 gun dinlen yat dedi dr.yalniz suna kafam takildiki ceken dr sag tup tikali sol tup acik muhtemelen dedi..yine rontgen dr yazar raporu bence tikali dedi..diycem su ki tuplerden birinde tikanma varsa nasil bi tedavi uygulaniyo boyle bi durumla karsilasan var mi tecrubelerinizi paylasir misiniz..
Aynen canim cok dogru soyledin bizde ana evladiyiz. Esim arada kalmaktan sikayetci biktim siszi idare etmekten dio. Ben idare edilcek bisey yapmiyorum ama kaynanam yapio demekki esimin hizuru dolayisiyla bizim evimizin huzuu kaciyor. Gecen esim diyorki cocuk olunca bu sikintilar bitecek gibi helio bana dio insallah cocugumuz da olsun sikintilar da bitsin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım bence büyütülecek bir şey değil. Fakat sen hormon tedavisi görüyorsun. Hormonlarımız tedavi sırasında tavan yapıyor. Bu yüzden alıngan olabilirsin. Eşine söyle o da bu konuda biraz anlayışlı olsun. Çünkü tedavi süreci kadını bitiriyor. Stres olmamaya çalış. Bu işler kafada bitiyor çünkü.http://www.fertilityfriend.com/home/454f13
Gunaydin guzel arkadaslarim mutlu bir gunden yaxiyorum diyemiyorum size Allah bugunumuzu aratmasin yine de.
Dun esimle oyle bir tartistik ki, daha dogrusu ben tartismadim konustum o hep sesini yukseltti. Gecmiste yasadigimiz tartismalara getirdi hep lafi ve dedi ki hepsinin sonunda, "ben mutlu degilim". O kadar uzuldugumu anlatamam. Sonra dustum ayagimi incittim. Bugun ise ayak bilegimde buyuk bi sislik, morluk ve kabuklasmaya calisan bir yarayla gidiyorum. Dustum, geldi noldu die, kalkanilrcek misin dedi, salona kadar eslik etti. Koltuga oturdum bi buz getirdi ve masaya bilgiaayara oturdu. Beni onca kirdi bide dustum benimle ilgilensin istedim ve ona benimle ilgilenir misin dedim, bisey okuyorum dedi gelmedi sonra isi bitti tv ye gecti. Hic bana bakmio bile. Neyse bende kirginligimi dile getirecek seyler soylemeye basladim o yine ofkelendi biz onumuzdeki bi sure bunlari konusucakaak aksam cikista hemen eve gelmeyeyim dedi. Daha da kirildim. Benden rahatsizsan gideyim dedim. Git annenin evi orda dedi. Sen ne diosun ya dedigimde de soylemedigim seyleri soyledim gibi muamele edersen git derim dedi.
Güzel haberlerin bekliyoruz inşallah...
Bu işler muhtemelenle olmaz ki! Doktorun bir şey dedi mi? Tıkanıklık filan varsa ameliyat vb.den bahsetmeliydi. Demediyse yapışıklık vardır o da rahim filmi esnasında açılmıştır. Ben de öyle olmuştu. Yapışıklık vardı. açıldı.
Canım bence büyütülecek bir şey değil. Fakat sen hormon tedavisi görüyorsun. Hormonlarımız tedavi sırasında tavan yapıyor. Bu yüzden alıngan olabilirsin. Eşine söyle o da bu konuda biraz anlayışlı olsun. Çünkü tedavi süreci kadını bitiriyor. Stres olmamaya çalış. Bu işler kafada bitiyor çünkü.
haklısın canım ona bi kaç kez bu ilaç tedavisinin beni asabi ve duygusallaştırdığını söyledim ama inan hiç çekecek hali yok bunu fazlasıyla hissettiriyor ve buna çok üzülüyorum
Kizlar gunaydinnnn. Size yeni havadislerim var ama lutfen yorum yazacaksaniz da icinizden gecirecekseniz de masallah diyerek baslayin. Simdi bugun dr kontrolum vardi 19. Gunumdeyim. 16. Gunumde 15mm olan yumyum 19.gunde 18mm olursa igneni yapalim demisti dr um. Ben de ona ama dr hanim bana 21mm de yapsak daha iyi demistiniz o yuzden ben pzt bidaha geleyim o zaman yine bakalim o zaman yapalim demistim o da tamam demisti. Bugun gittim kizlar 21mm olmusELHAMDULİLLAHİ RABBİL ALEMİN hemen bugun pregnyl 5000 iki doz vurul ve tam 36 saat sonra iliski olsun dedi. Benim icin dua edin kizlar lutfen bu sefer olsun bu kez iliski gun asiri olsun her gun olmasin dedi, kizlar lutfen dualarinizi benden eksik etmeyin, Rabbim isteyen kimseye aratmasin. Aminnnnnn.
Bu arada adacayinin gunde 2 hatta 3 fincan adacayinin buyuk faydasini gordum yumurtanin gec buyumesi sorununu yasayan butun arkadaslarima tecrube edilmis tavsiyemdir. Lipton %100 adacayi ve tabii inofolik suda eritelen folik asit kizlar.
kızlar merhaba. bu ay bende rahim filmi çektireceğim. bende pco var. 2 aydır klomen ve çatlama iğnesi tedavisi görüyorum ve sonuç negatif. benim sormak istediğim hsg çekildiği ay tedaviye ara mı verilecek? oluşan veya oluşacak yumurtalara zararı veya gebeliğe çekildiği ay için engel mi? nooluuurrrr yardımcı olur musunuz?
Canim klomen kullanarak mi oldu yumurta sende
Canim bende iki ay önce hsg çekildim öyle birşey yok hatta rahim filmi yapisikliklari actigi için hamile kalma sansini arttiriyor deniliyor araştir bak enfeksiyon kapmamak acisindan iki uç gün ilişkiye grme diolar o kadar ben hsg sen 20 gün sora histeroskopi oldum.yani hsg hicbiseye engel degil
evet canım klomen kullandım. yumurtam oluyordu ama çok gec buyuyordu.
Bende klomene basladim fakat bes gün günde birer tane ictim 14.günü gel dedi doktor gittim yumurtanın oluşmamiş canim öbur ay hastaliginin ikinci günü gene gel dedi.acaba devlet hastanesi diye takipleme yapmiyorlar belki de 15.gün yumurtam oluştu benim yani senin de boylemi oldu bilen birine danismak istiyordu.
Canim sana uzun uzun anlatmak istiyorum sureci ama yarin yazsam olur mu? Simdi kostur kostur bi yere yetisiyorumkafani takma hepsini anlaticam
Bende klomene basladim fakat bes gün günde birer tane ictim 14.günü gel dedi doktor gittim yumurtanın oluşmamiş canim öbur ay hastaliginin ikinci günü gene gel dedi.acaba devlet hastanesi diye takipleme yapmiyorlar belki de 15.gün yumurtam oluştu benim yani senin de boylemi oldu bilen birine danismak istiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?