Klomen İlacıyla Yumurtası Gelişmeyen Var Mı?

Nore ben de kullandım klomen ve yumurtam gelişmedi . 2 defadır kontrol oluyorum. Yine bir gelişme yok. Ama olacaktır illa ki. Bu zor bir süreç. Ben de benden başka klomen kullanan yok mu diye düşünürken burayı buldum. Doktorumun dediği gibi "olacak ama sabırlı olmamız gerek" :)

evet canım doktorum bana bu ilacın etkisini geç gösterdiğini söyledi,ama bir de stres yapmasam sanırım buda hepimizin ortak sorunu :59:
birde son kontrolümde ben bayağı umutsuz konuştum doktorum da kızdı bana..yarın tekrar kontrole gitcem bakalım ne olmuş??

ama bugün kasıklarıma iğne batırıyorlar sanki..neden acaba,bir fikrin var mı??

Son düzenleme:
Noreciğim, kasıklarıma benim de iki gündür sanki kocaman iğneler batıyor gibi acaba hormonal bir tepki mi bu diye düşünüyorum çünlü ilaçlar malum:)
neyse ki yarın ikimizin de kontrolümüz varmış doktorumuza sorarız bakalım neden bu ağrılar?
Umutsuz olmamamız lazım elimizden geldiğince rahat olmalıyız ama ben de her kontrol sonrası çok üzgün oluyorum.
Ama bugün iş yerimde bir arkadaşımla konuştum onun da ablası bizim gibi klomen kullanmış iki kür. Sonra olmayınca tamam deyip pes etmiş, sonra artık ilaçlar mı etkisini geç gösteriyo bilinmez kafasına da takmayınca kendiliğinden gebe kalmış.
şimdi iki tosuncuğu var:)
bizim de olcak:) allah hayırlı zamanda sağlıklı ve hayırlı olan evlatlar nasip eder bize de.
Ben sevindim sen de sevin diye yazdım:)

slm kızlar benimde yumurtam tembel çıkmıştı ve doktorum klomen verdi kullandım yumurtladıgınız gün öle bi agrı oluyoki sanki karnınız yırtılıcak ben lavaboya bile oturamamıştım öle feci bi agrdıki sonra doktorum dedi yumurtan catlamış sonra bebişim benimle oldu çok şükür çok iyi degerlendirin o günü rabbim sizede nasip etsin darısıda sizlere olsun inşallahhhhhhh:29: :49: :nazar: :16:

Melike-ecesu çok teşekkürler:)
çok mutlu ettin verdiğin bu cevapla beni:)senin de mutluluğun katlanarak artsın...
Insallah tüm herkesin de güzel bir sonuca bağlansın bu mücadelesi.
Yarın görcez bakalım nore de ben de bizim de mi çatlama ağrısıymış bu?

Melike-ecesu çok teşekkürler:)
çok mutlu ettin verdiğin bu cevapla beni:)senin de mutluluğun katlanarak artsın...
Insallah tüm herkesin de güzel bir sonuca bağlansın bu mücadelesi.
Yarın görcez bakalım nore de ben de bizim de mi çatlama ağrısıymış bu?

rica ederim canım benim bende bu yoldan gectim az buçuk bilirim anlarım sizi moral olsun diye yazmıştım kuzum aynen öle madem kasıklarınızda çok agrınız var yumurtanız catlıyop demektir bugün yarını çok iyi degerlendirin yanılmıyosam 3 gün sürüyodu valla biz harıl harıl calışıyoduk bide folik asit alın hani folbiol varya 1 tl eczaneden alın kullanın bende öle yapmıştım incir ceviz yemiştim eşimde varikosel ameliyatlıydı morfolojisi düşüktü oda proxeed diye ilaç kullanıyodu bide harnıp pekmezi sabah ac karnına bide gece yatmadan rabbime şükürler olsunki ikinci kutusundayken o hamile kaldım ben de serephone adında klomen kullandım günde 2 tane adetin 3.günü baslamıştım canım sonrada 5.gün kala evde sabah ilk idrarla test yaptım sevinemedim herkes klomen yanıltıyo dedi sonra yine yaptım 3 gün kala yine aynı aynı gün yaptım yine aynııydı dayanamadım bi gün gecince kostum kan testine ve cok sükür hamileymişim darısıda sizlere olsun inşallahhhhhh :29::1: :nazar: :emir_bebek: :38:

Son düzenleme:
Bu sıkıntılardan geçtiğin gerçekten yazdıklarından anlaşılıyor.bu da çok daha güven veriyor insana çok sağol. Incir ceviz pekmez çok süper tam da sevdiğim şeyler.
Artık beslenme programımda yer vericem onlara da:)
çok sosyetik oldu beslenme programı falan ama 15 kilo verdim tedaviye sağlıklı başlamak için bu yüzden kabaca bir kalori hesabı ve sizin de önerdiğiniz gibi incir pekmez:)
sağol melike-ecesu

Bu sıkıntılardan geçtiğin gerçekten yazdıklarından anlaşılıyor.bu da çok daha güven veriyor insana çok sağol. Incir ceviz pekmez çok süper tam da sevdiğim şeyler.
Artık beslenme programımda yer vericem onlara da:)
çok sosyetik oldu beslenme programı falan ama 15 kilo verdim tedaviye sağlıklı başlamak için bu yüzden kabaca bir kalori hesabı ve sizin de önerdiğiniz gibi incir pekmez:)
sağol melike-ecesu

rica ederim tatlım benimm her zaman sorunuz olursa ben burdayım 2011 temmuz annelerinde her zaman yardımcı olmaya calışırım hadi inşallah hayırlı haberlerinizi alırız bu ay inşallahhhh dualarım sizinleee:29: :nazar: :emir_bebek: :16:

Noreciğim, kasıklarıma benim de iki gündür sanki kocaman iğneler batıyor gibi acaba hormonal bir tepki mi bu diye düşünüyorum çünlü ilaçlar malum:)
neyse ki yarın ikimizin de kontrolümüz varmış doktorumuza sorarız bakalım neden bu ağrılar?
Umutsuz olmamamız lazım elimizden geldiğince rahat olmalıyız ama ben de her kontrol sonrası çok üzgün oluyorum.
Ama bugün iş yerimde bir arkadaşımla konuştum onun da ablası bizim gibi klomen kullanmış iki kür. Sonra olmayınca tamam deyip pes etmiş, sonra artık ilaçlar mı etkisini geç gösteriyo bilinmez kafasına da takmayınca kendiliğinden gebe kalmış.
şimdi iki tosuncuğu var:)
bizim de olcak:) allah hayırlı zamanda sağlıklı ve hayırlı olan evlatlar nasip eder bize de.
Ben sevindim sen de sevin diye yazdım:)

canım ben kontrolüme gittim,meğer yumurtalarım büyümüş doktor bile şaşırdı :61:
çatlatma iğnesi vurdurdu.35 saat sonra denicez :26: bakalım hayırlısı
inşallah bu kez olur,benim senin isteyen herkesin...

slm kızlar benimde yumurtam tembel çıkmıştı ve doktorum klomen verdi kullandım yumurtladıgınız gün öle bi agrı oluyoki sanki karnınız yırtılıcak ben lavaboya bile oturamamıştım öle feci bi agrdıki sonra doktorum dedi yumurtan catlamış sonra bebişim benimle oldu çok şükür çok iyi degerlendirin o günü rabbim sizede nasip etsin darısıda sizlere olsun inşallahhhhhhh:29: :49: :nazar: :16:

canım allah analı babalı büyütsün,bir nefeste kurtarsın inşallah (eskiler öyle der)...
doktor bana iğneden sonra 35.saat beraber olun dedi,şuan bile kasıklarımda ağrı var,hatta dün regl olacakmışım gibi..

bize umut oldun,sağolasın...

Noree çok sevindiiiiimmmm!
Kutlarım seni. Melike ecesu bildi gerçekten yumurtlama ağrısını.
Canım benim biraz daha uğraştıracak beni galiba. Klomenin yan etkisi olan kistlerden bende de oldu.bu ayki tedavi yattı.adet ol,bir bakalım kist gidecek mi? Dedi doktorcuğum. Eğer gitmezse bu sefer kiste yönelik bir tedavi uygulanacak. Allahım mehter marşına döndü benim bu tedavi : Iki ileri bir geri:)
canım tekrardan hayırlısı olsun, hamiş haberlerini bekliyoruz forumcak:)

Canım benim biraz daha uğraştıracak beni galiba. Klomenin yan etkisi olan kistlerden bende de oldu.bu ayki tedavi yattı.adet ol,bir bakalım kist gidecek mi? Dedi doktorcuğum. Eğer gitmezse bu sefer kiste yönelik bir tedavi uygulanacak. Allahım mehter marşına döndü benim bu tedavi : Iki ileri bir geri:)

seni anlayabiliyorum canım...allah hepimizin yardımcısı olsun,ben yine de çok umutlanmak istemiyorum

keşke bu kistlerin kalıcı bir tedavisi bulunsa :59:

ama moralini bozma,rabbim hepimize tattıracak inşallah anneliği :38:

canım allah analı babalı büyütsün,bir nefeste kurtarsın inşallah (eskiler öyle der)...
doktor bana iğneden sonra 35.saat beraber olun dedi,şuan bile kasıklarımda ağrı var,hatta dün regl olacakmışım gibi..

bize umut oldun,sağolasın...
ahh canımsın allah razı olsun bitanem benim hadi bu ay hayırlı haberlerinizi alırım inşallah mutlaka bana yazın ben unutur gelemezsem burayaaa dualarım hep sizinle inşallahhh:29: :38:

çok saol tatlım benim evet cok sıkı calış 3 gün üst üste sonra gün aşırıya dön ve adetine 5 gün kala bırak zaten o zaman belli oluyo silik cıkmıştı ben 5.gün önce yapmıştımda darısıda size olsun inşallahhhh:29: :38:

ahh canımsın allah razı olsun bitanem benim hadi bu ay hayırlı haberlerinizi alırım inşallah mutlaka bana yazın ben unutur gelemezsem burayaaa dualarım hep sizinle inşallahhh:29: :38:

çok saol tatlım benim evet cok sıkı calış 3 gün üst üste sonra gün aşırıya dön ve adetine 5 gün kala bırak zaten o zaman belli oluyo silik cıkmıştı ben 5.gün önce yapmıştımda darısıda size olsun inşallahhhh:29: :38:

çok teşekkür ederim canım benim,dün çalıştık bugün baktı tekrar doktor çatlıyomuşum hala,bugün de devam.zaten 48 saat canlı kalabiliyorlar ya...
Bakalım nolcak...
Dua et bizim için....

çok teşekkür ederim canım benim,dün çalıştık bugün baktı tekrar doktor çatlıyomuşum hala,bugün de devam.zaten 48 saat canlı kalabiliyorlar ya...
Bakalım nolcak...
Dua et bizim için....

ayyy ne güzel tatlım benim inanki çok sevindim inşallahhh ikinizden de güzel haberler alırım yeni yılda bebişleriniz sizinle olur inşallahhhh inan bende simdi çok heyecanlandım rabbim emeklerinizi boşa cıkarmasın yüzünüzü güldürsün tez zamanda inşallahhhh dualarım inanki sizinle canım benimmm:29: :nazar: :emir_bebek: :38:

˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛.*★2011★ YENİYIL'DA★* 。*˛.
˛°_██_*.。*./ ♥ \ .˛* .˛。.˛.*.★*HERŞEY*★ 。*
˛. (´• ̮•)*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π_____.♥GÖNLÜNÜZCE OLSUN♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. *。2011
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ ...★..***

:16: :16: :16: :16: :16: :16: :16:
:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:
:64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

Kizlar bisi sorucam bnmde klomenle gelismedi yumurtalarim simdi igneyle buyutucekler bu igne fiyatlarini bilen varmi

Back
X