- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
- Konu Sahibi gamzeilhan
-
İnşallah buluruz hepimizValla doktorum dediki rahim filminden sonra ilk iki ay gebelik sansi artar ama bende olmadi :) Bu sebepten klomene baslamaya karar verdik, her yolu deneyerek Allah tan nasibimi ariyorum anlayacagin :)
Bende de rahim filmi eksik . Bende bir kaç ay sonra düşünüyorum. İnşallah güzel sonuç çıkar . Haberdar edersin bizi de.10 ay bitti canım bende pko var bide. Ben de en son ona karar verdim pazartesi çekilecem hamile kalmayı da kolaylaştırıyormuş hem hayırlısı
İnşallah canımBende de rahim filmi eksik . Bende bir kaç ay sonra düşünüyorum. İnşallah güzel sonuç çıkar . Haberdar edersin bizi de.
Bende bu ay enteresan ağrılar yaşadım ya, yumurtlama döneminde kasık bel, sonrasında ara ara batma özellikle sağ tarafta bugünde adet günüm gelen giden yok ama ara ara sancı girip geçiyor. Klomenden sebep midir nedendir bilemedimHerkese merhabalar... Kızlar ben de adetim in 5.günü ayın 16sında klomen başladım. 13. Gününde doktor randevumdan 17 mm olmştu bir yumurta ve çatlamak üzere dedi dr. Gün aşırı ilişki önerdi şu an adetim in 17.günü bir haftadır kasıklarmda acayip ağrı var. Sizde de var mı böyle bir durum
Ahahahah herkes aynı kafalarda heralde :)) Rabbim halimizi görüyor çabamızı lütfuyla mükafatlandırsın inşaAllah :)Sben yumurtalıklarda 10 gündür acayip bir şişkinlik ve saadet ağrısı gibi sürekli ağrı hissediyorum,. Bir haftadır da her gün eşimle birlikte olduk, allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah. Adamı nasl kandıracağımı şaşırdım her gün her gün
Demekki fazlası da zararYumurtlama zamanlarını sık değerlendirince de kasık ağrısı oluyormuş geçen ay bende de aynısı oldu adet olacak gibi ama sonucu olumsuzduinşallah sizinki bebiştir
Benim günüm geçti, hala hastalanmadımSelam kızlar bat bekleyenler ne durumda?
Test yaptın mıBenim günüm geçti, hala hastalanmadım
Yoook daha yapmadım, azıcık daha bekleyim diyorumTest yaptın mı☺
Yaaa nasl durabiliyorsunYoook daha yapmadım, azıcık daha bekleyim diyorum
Geçtise yap bence meraktan ölecemYoook daha yapmadım, azıcık daha bekleyim diyorum
Kızlar açıkçası yine tek çizgiyi görmekten tırsıyorum galibaBugün de bir geçsin ya sabır ya selamet
Yapınca söylerim sonucu kısçelerim :) Duanıza talibim inşallah hayırlı bir bekleyiştir
Yaaaaaa tebrik ederim m kuzum Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin sayfada ilk hamişimiz sensinKizlar inanamiyorum ama hamileyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?