Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben de daha regli olmadım sırt ağrısı kasık batması sık wc ye gitme bende de var ama net sonucu görmeden heveslenme istemiyorum. Bir taraftan da ümitsiz olmamaya çalışıyorumKızlar napiyonuz
Kuzum sen nezaman gidiceksn hastaneyeCanım ben de daha regli olmadım sırt ağrısı kasık batması sık wc ye gitme bende de var ama net sonucu görmeden heveslenme istemiyorum. Bir taraftan da ümitsiz olmamaya çalışıyorum
İnşallah canim bende öyle hissediyorum göğüsler agrimasi daha önce olmuyosa büyük belirtiKız belirtilerim den umutluyum benim hiç göğüs uçlarım agirmazdi kasik batması da yaşıyorum heleki anı harekette ayy inşallah h küçükte olsa olsun bebeğim o kan tahlili pozitif çıksın yeter kuzum yaceylin-46
Canım bence sen kan testi yaptırCanım ben de daha regli olmadım sırt ağrısı kasık batması sık wc ye gitme bende de var ama net sonucu görmeden heveslenme istemiyorum. Bir taraftan da ümitsiz olmamaya çalışıyorum
İste en büyük belirti bu hiç agirmazdi yani o yüzden inşallah diyorum canmİnşallah canim bende öyle hissediyorum göğüsler agrimasi daha önce olmuyosa büyük belirti
Canım doktorum ayın 8 ya da 9 una gel dedi bu yüzden bekliyorum hala regli olmadım ama köyü kıvam beyaz renk akıntı varKuzum sen nezaman gidiceksn hastaneye
Hele yap bakalım ne çıkacak canm inşallah pozitif olur o akinti bendedde varŞimdi tekrardan idrar testi yapacağım dayanamıyorum
Seninde bugün 15. Gün degilmiŞimdi tekrardan idrar testi yapacağım dayanamıyorum
15 bitti 16. Günün icerisindeyim senin de öyle ikimizde cuma günü yaptırdık iğneyiSe
Seninde bugün 15. Gün degilmi
T canm doğru aynı günde vurulduk yaptin mi testi kız valla catliycam burda15 bitti 16. Günün icerisindeyim senin de öyle ikimizde cuma günü yaptırdık iğneyi
Yinemi yinemi yinemi belki bi çizgi vardır sen goremiyosundur bi at bende bakiyimNegatif negatif negatif
Yok canım o kadar netki bembeyaz çamaşır suyu ile yıkanmış gibi moralim bozuldu. Canımın acısınamı yanayım bu sonuca mıYinemi yinemi yinemi belki bi çizgi vardır sen goremiyosundur bi at bende bakiyim