• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen ile haziran ayına hamileliğe hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar mrb bu ay klomen kullandım bugün kontrole gittim 2 yumurta oluşmuş doktor pazartesi tekrar kontrole çağırdı klomen kullanınca mutlaka çatlatma iğnesi de olunması gerekiyormu yoksa kendiliğinden çatlar mı doktor net bişey demedi bide kaçıncı günü çatlatma iğnesi oldunuz

Canım ben de daha regli olmadım sırt ağrısı kasık batması sık wc ye gitme bende de var ama net sonucu görmeden heveslenme istemiyorum. Bir taraftan da ümitsiz olmamaya çalışıyorum
Kuzum sen nezaman gidiceksn hastaneye

Kız belirtilerim den umutluyum benim hiç göğüs uçlarım agirmazdi kasik batması da yaşıyorum heleki anı harekette ayy inşallah h küçükte olsa olsun bebeğim o kan tahlili pozitif çıksın yeter kuzum ya ceylin-46 ceylin-46
İnşallah canim bende öyle hissediyorum göğüsler agrimasi daha önce olmuyosa büyük belirti

Yinemi yinemi yinemi belki bi çizgi vardır sen goremiyosundur bi at bende bakiyim
Yok canım o kadar netki bembeyaz çamaşır suyu ile yıkanmış gibi moralim bozuldu. Canımın acısınamı yanayım bu sonuca mı
Kasık ağrısı mahfetti beni. İnşallah o yumurtalar koca kiste donusmemistir

Back
X