klomen kılo yapıyor mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi guis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

guis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
300
0
66
38
İzmir
arkadaşlar öncelikle sorum klomen kılo yapıyormu ve bu hapa başladığınızdan sonra doktor sürekli ultrason için çağırıyormu biraz bilgi verirmisiniz öbür ay klomene başlıcam nasıl bir süreç anlatırmısınız

merhaba klomen kullandığınızda doktor yumurtanızı takip ediyor belli mm ulaştığında çatlatma iğnesi vuruyor ve 48 saat sonra ilişki öneriyor.ben 3 ay kullandım ilkinde yumurta takibi yapılmadı ama ikinci ayda yaptırdım (ki yapılması gerekiyor). 5 gün süreyle kullanılıyor bu hap. 6 aydan fazla da kullanılmaması gerekiyor çünkü kiste sebep oluyormuş. bende işe yaramadı umarım sizde yarar.kesinlikle yumurta takibi yaptırın. BOL ŞANSSSS :))

Klomeni ben de 1 kez kullandım, adetin 3. günü başladım ve 5 gün sonra çatlatma iğnesi yapıldı.
Bu arada 2 defa ultrasona girdim. Ben de kilo sorunu olmadı ama mideme dokundu, mahvetti günlerce..
Gerçi kiloda yapsa razıydım, sonuç iyi olsaydı.

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım, bir şey sormak istiyordum. Yumurtlama takibim oldu bu ay. Yumurtam çatladı , şu anda bekliyorum. Çatlatma iğnesi vurulalı bugün 13 gün oldu, test yaptım ama negatif çıktı :( Sizce hala şansım var mı ? Erken mi yapmışım? Bugün başım çok döndü, bir de sırtıma ağrı giriyor arada, bir de bir türlü doymuyorum :) Cevaplara ihtiyacım var, lütfen cevap verin.....Şimdiden sağolun..

cağım doymuyormusun bel ağrın var inşallah hamilesindir ama daha erken eczadene aldığın test hemen çıkarmaz zaten dikkat et bu aralar bana dua et öbür ay bende klomen başlıcam

Klomeni ben de 1 kez kullandım, adetin 3. günü başladım ve 5 gün sonra çatlatma iğnesi yapıldı.
Bu arada 2 defa ultrasona girdim. Ben de kilo sorunu olmadı ama mideme dokundu, mahvetti günlerce..
Gerçi kiloda yapsa razıydım, sonuç iyi olsaydı.

canım peki çatlatma iğnelerini fiyatı ne kaç tane iğne vuruyorlar

canım peki çatlatma iğnelerini fiyatı ne kaç tane iğne vuruyorlar

merhaba bende bu ay klomen kullandım we bugün çatlama iğnesi yaptırdım 75 lira iğnenin ücreti sigorta vs karsılamıyo rapor cıkarmak gerekiyor yalnız dewlette 3 kere werdiği için raporla baslangıc denemeleri için dr rapor yazmıyo tatlım.. inşş hepimizde hamile kalabiliriz...

Bende kilo yapmadı
Fakat fazlasıyla sivilce yapıyor
Çene bolgesınde ozellıkle
Hormon kaynaklı

Back
X