Klomen kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz

Bonnenuit

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2022
74
14
8
27
Arkadaşlar öncelikle merhabalar, yaklaşık bir yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz fakat pko olduğumu öğrendim doktor bu ay Klomen kullanmamı söyledi 1haziran ilk regl günümdü 3.regl günümde Klomen başladım ve 5gün günde 2defa olacak şekilde kullandım 9.gün ovülasyon testi yapmaya başladım dün pik gördüm ve 11.gün yani bu gün çatlama gördüm aranızda Klomen kullanımı sonrası çatlamayı bu kadar erken gören varmı? Ovülasyon testlerimin de fotoğrafını koyuyorum üstteki bu gün yaptığım test

Eklentiler

• IMG_0080.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 53
bende gec yumurtlama gorurdum gec derken normalden 2 3 gun sonra yani ama ise yaramadi klomen bnde yumurtalik buyuyup catliyo ama gebelik olusmuyo

Yaa o zaman her vücutta etki mekanizması farklı işliyor bakalım bu ay böyle oldu sonucu merak ediyorum

Siz şu an birşey kullanıyor musunuz
yok cnm ben 5 yildir ugrasiyodum klomen femara letrasan gibi degisil ilaclar kullandim olmadi arti ikide asilama yapildi oda tutmadi 3 ay oldu iste biraktim bisey kullanmiyomda gitmedimde doktora falan bi sorun yok diyip duruyolar yoksa olur napimki nereye kadar ilac kullancam bunyemde kotu oldu ilac kullanrak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…