a.s kızlar geçtiğimiz ay adetimin 5. günü sabah akşam klomen kullandım ve 29 ağustos da aşılama yapıldı. Henüz bir hafta oldu ve çok sabır isteyen 1 hafta daha var hayırlısı bakalım..
slm arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım paylaşımlarınızı okudum da bende aynı dertten müzdaribim...allah hepimizin yardımcısı olsun ben 4.aşılamamı yaptırdım 2 haftalık heyecanlı bekleyişim malasef olumsuz oldu o kadar üzüldüm ki kendimi burda buldum artık beraber paylaşırız...
Slm arkdslar ben de iki aydır klomen hap kullanıyorum ama doktorum catlatma iğnesine gerek gormuyo kendlgnden kırıldgnı syluyo ama burda kmseden ole bişi duymadm.Artk sıkıldım bu ay asılama için basvurdum eger bu ay da değilsem asılama yaptırcam.Asılama ankarada nerde yaptırabilirim guvenilir bi yer var mı ve uygun fiyat tabii??bilmiyorumkismile
Benim doktorumda bana üç ay klomen kullandırdı hiç çatlatma iğnesi vermedi kendisi çatlıyor dedi. Aşılama yapılacağında iğne verecekmiş
yyok canım bu ay son üçüncü kez klomen kullandım olmadı adet oldum..Doktorumm klomen etkisi bir ay daha devam eder sen bu ay ekimde hiç birşey kullanmadan dene kasım gibi aşılama yaparız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?