Aşılama klomen kullanan ve asılama yolunla ilerleyenlerin paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cigdem02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
35
0
86
42
İstanbul
arkadaşlar klomene bu ay başlamıştım bugunde doktora gittim igne vurulup sonrasında aşılama olucaktı fakat önümüzdeki aya attı aşılamayı yumurtam büyümüş klomeni günde 2 defaya çıkarttı bakalım önüzmüzdeki ay inş güzel haberler olur rabbim bütün bebek bekleyenlerin yüzünü güldürür inş.

slm bende klomen kullanıyorum bu üçümcü ayım bakalım hayırlısı eğer yine olmazsa kanal filmi çekicek doktor inşallah ona gerek kalmaz..........

slm arkadaşlar ya size bişey soracm doktor klomen vermişlti adetin 5.günü sabah akşam kullanacaksın demişti şimdi ramazan ayında olduğumuz için sabah sahurda içtim.4 gibi bunun herhangi saati varmı yardımcı olurmusunuz arkadaşlar.

(seminya) cnm günde 2 defa verildiğinde 12 saatte bir alman gerekiyor bana doktor öyle söyledi ama oruç tutuyorsan sahurda ve iftarda almak zorundasın yapıcak birşey yok

a.s kızlar geçtiğimiz ay adetimin 5. günü sabah akşam klomen kullandım ve 29 ağustos da aşılama yapıldı. Henüz bir hafta oldu ve çok sabır isteyen 1 hafta daha var hayırlısı bakalım..

a.s kızlar geçtiğimiz ay adetimin 5. günü sabah akşam klomen kullandım ve 29 ağustos da aşılama yapıldı. Henüz bir hafta oldu ve çok sabır isteyen 1 hafta daha var hayırlısı bakalım..

canım ben de bu ay klomen kullanıp aşılama yaptırıcam da senin adetinin kaçıncı günü aşılaman yapıldı merak ediyorum da hayırlı olsun bu arada inşallah aşılaman tutar

slm arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım paylaşımlarınızı okudum da bende aynı dertten müzdaribim...allah hepimizin yardımcısı olsun ben 4.aşılamamı yaptırdım 2 haftalık heyecanlı bekleyişim malasef olumsuz oldu o kadar üzüldüm ki kendimi burda buldum artık beraber paylaşırız...

Slm arkdslar ben de iki aydır klomen hap kullanıyorum ama doktorum catlatma iğnesine gerek gormuyo kendlgnden kırıldgnı syluyo ama burda kmseden ole bişi duymadm.Artk sıkıldım bu ay asılama için basvurdum eger bu ay da değilsem asılama yaptırcam.Asılama ankarada nerde yaptırabilirim guvenilir bi yer var mı ve uygun fiyat tabii??bilmiyorumkismile

slm arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım paylaşımlarınızı okudum da bende aynı dertten müzdaribim...allah hepimizin yardımcısı olsun ben 4.aşılamamı yaptırdım 2 haftalık heyecanlı bekleyişim malasef olumsuz oldu o kadar üzüldüm ki kendimi burda buldum artık beraber paylaşırız...

Cnm yaa niye bu kadar zor bu yaa.Yasak ilişkiyle millet şak die hamile kalıyo yok çöpe atıyo bebeği yok baskasına verıyo.Biz de boyle cabalayıp duruyoruz.Allah yardımcımız olsun inşallah.Üzme kendini demek isterim ama bişey fade etmediğini biliyorum.Ben asılamayı hıc denemedım daha yolun basındayım ama sımdıden sıkıldım Allah size sabır versin..

Slm arkdslar ben de iki aydır klomen hap kullanıyorum ama doktorum catlatma iğnesine gerek gormuyo kendlgnden kırıldgnı syluyo ama burda kmseden ole bişi duymadm.Artk sıkıldım bu ay asılama için basvurdum eger bu ay da değilsem asılama yaptırcam.Asılama ankarada nerde yaptırabilirim guvenilir bi yer var mı ve uygun fiyat tabii??bilmiyorumkismile

Benim doktorumda bana üç ay klomen kullandırdı hiç çatlatma iğnesi vermedi kendisi çatlıyor dedi. Aşılama yapılacağında iğne verecekmiş

yyok canım bu ay son üçüncü kez klomen kullandım olmadı adet oldum..Doktorumm klomen etkisi bir ay daha devam eder sen bu ay ekimde hiç birşey kullanmadan dene kasım gibi aşılama yaparız dedi

yyok canım bu ay son üçüncü kez klomen kullandım olmadı adet oldum..Doktorumm klomen etkisi bir ay daha devam eder sen bu ay ekimde hiç birşey kullanmadan dene kasım gibi aşılama yaparız dedi

Bende iki ydır kullnıyorm ama bu ay isticem asılamayı sıkıldım artk

meraba arkadaşlar ben 34 yaşındayım 10 ay önce evlendim 2. evliliğim ilk evlilikten bi çocuğum var eşiminde onceki evliliğinden 2 tane çocugu var ben çok istediğim ve yaşımdan dolayı zamana bırakmak istemedim dr gittik bizden çeitli testler ve hsg istedi ve adetinin 2. günü gel denildi adetime 13 gün var acaba doktora gittiğimde ne yapılacak çok merak ediyorum ... yardımcı olurmusunuz..

Back
X