Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resmen bende turşu aseriyomBenimde canım yufka istiyor![]()
ahhahaa resmen iğne etkileri ama ben de azalmıştır etkisi diye düşünüyorumResmen bende turşu aseriyom![]()
Ona doktorla sen karar verebilirsin canımBen klomen kullanıp sonrasında iğne olacağım eğer tutmazsa tekrar aynı tedavi mi olacak acaba öğrenmek istiyorum
Aynen benim daha 5. Gün o yüzden etkisi var hala seninki azalmıştırAhaha
ahhahaa resmen iğne etkileri ama ben de azalmıştır etkisi diye düşünüyorum
Doktor gel diyo da eşim istemiyo bende bırakacağım artık tedaviyi heralde ilk ve son oldu yaniOna doktorla sen karar verebilirsin canım
Bende diyorum benim canım neden turşu istiyo internete bı yazdım hamilelik Hormonu salgıladığı için çatlatma iğnesi yapiyomus resmen bizle oyun oynuyo hormon ilaçlarıAynen canım
Doktor ayrıca sana takviye ilaçlar verdi mi bana inositol ve folik asit verdi pcos olduğu için inositolun faydası okuyormuş heralde hamileliğe deAynen canım
Tabi canım onun halt yemesi hepBende diyorum benim canım neden turşu istiyo internete bı yazdım hamilelik Hormonu salgıladığı için çatlatma iğnesi yapiyomus resmen bizle oyun oynuyo hormon ilaçları
Tabi verdi proceive f ve orxaz quenzim mi ne onu kullanıyomDoktor ayrıca sana takviye ilaçlar verdi mi bana inositol ve folik asit verdi pcos olduğu için inositolun faydası okuyormuş heralde hamileliğe de
Hayırlı olsun güzel sonuç alırız. İnşALLAHDoktor gel diyo da eşim istemiyo bende bırakacağım artık tedaviyi heralde ilk ve son oldu yani
İnşallah canım dua edelim birbirimize Allah'ım sağlıkla kolaylıkla afiyetle zahmetsiz imtihanız olanından nasip etsinHayırlı olsun güzel sonuç alırız. İnşALLAH
İğnenin 10. Gününde de yalancı pozitifi görme ihtimalin var demiHayırlı olsun güzel sonuç alırız. İnşALLAH
Amin aminnnnn edelim tabi canınİnşallah canım dua edelim birbirimize Allah'ım sağlıkla kolaylıkla afiyetle zahmetsiz imtihanız olanından nasip etsin
Var tabiİğnenin 10. Gününde de yalancı pozitifi görme ihtimalin var demi
O zaman 13 yada 14. Gün test yap istersen sendeVar tabi
Hamilelik testi yap tekrar dan doğru sonuç alırsınMerhaba arkadaşlar ben bu ay oviterlle vuruldum 29 ekimde ondan sonra iğneden 10 gün sonra kan testi yaptım negatif çıktı sonra 3 gün aralıklı bir şekilde kahvemsi pembemsi akıntım oldu en son akıntımda saç teli inceliğinde kan geldi daha sonra kesildi bugün iğneden sonra 16. Günüm 3 gündür de sadece sarı akıntım oluyor ara ara son bir haftadır da şiddetli bel ağrısı yaşadım
Negatif görmekten korkmasam yapacam inşallah ta işte korkuHamilelik testi yap tekrar dan doğru sonuç alırsın
Sarı akıntı bazen gebelikte de oluyo bazen de adet öncesi oluyoMerhaba arkadaşlar ben bu ay oviterlle vuruldum 29 ekimde ondan sonra iğneden 10 gün sonra kan testi yaptım negatif çıktı sonra 3 gün aralıklı bir şekilde kahvemsi pembemsi akıntım oldu en son akıntımda saç teli inceliğinde kan geldi daha sonra kesildi bugün iğneden sonra 16. Günüm 3 gündür de sadece sarı akıntım oluyor ara ara son bir haftadır da şiddetli bel ağrısı yaşadım