Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşALLAH canımAllah'ım çok isteyene nasip etsin canım da ikiz de zor diye bakımı doktor bu ilaçta o risk yok genellikle tek gebelik olur dedi de inşallah da öyledir yeterki sağlıklı bi gebelihimiz olsun
Bugün iğnenin kaçıncı günü sende cankmİnşallah canım ben şeyden korkuyorum ya ilk defa kullanınca bu klomeni çatlatma iğnesini doktor da üç yumurta geliştiğini söyledi ikiz gebelik olursa diye korkuyorum doktor öyle bişey demedi ama ignede de klomen de de çoğul gebelik olasigi yüksek yazdığı için
Evet aynı tedavi devam etmek istersen eşim devam etmek istemiyo bi kere kullandım bende artık doğal yolla olacaksa olsun dediBen klomen kullanıp sonrasında iğne olacağım eğer tutmazsa tekrar aynı tedavi mi olacak acaba öğrenmek istiyorum
Bugün yaptım daha canım saat 12 de bi etkisi olmadı bende acaba yarın yumurtalar catlayinca mj olur ağrı falanBugün iğnenin kaçıncı günü sende cankm
Çatlayınca ağrı oluyor canım iki gündür çok değişiğim 3. Gün benimBugün yaptım daha canım saat 12 de bi etkisi olmadı bende acaba yarın yumurtalar catlayinca mj olur ağrı falan
Öyle mj benim iğneden 36 saat sonra çatlar yumurta diyo o zaman yarın çatladiginda Ağrım olur çok mu şiddetli peki sen de çatlatma iğnesi kullandın miÇatlayınca ağrı oluyor canım iki gündür çok değişiğim 3. Gün benim
36. Saate yakın başladı benim ağrım hala var iğne kullandım Dedim ya kız 3. Gün diyomÖyle mj benim iğneden 36 saat sonra çatlar yumurta diyo o zaman yarın çatladiginda Ağrım olur çok mu şiddetli peki sen de çatlatma iğnesi kullandın mi
Haa tamam canım36. Saate yakın başladı benim ağrım hala var iğne kullandım Dedim ya kız 3. Gün diyom
Gebelik testini de gün ayarlayıp beraber yapalım inşallah gecikme yaşarsak tabi36. Saate yakın başladı benim ağrım hala var iğne kullandım Dedim ya kız 3. Gün diyom
Ay inşALLAH o günleri pozitif görürüzGebelik testini de gün ayarlayıp beraber yapalım inşallah gecikme yaşarsak tabi![]()
İnşallah canım igneden 14 gün sonra test yapın diyolar ama sen benden önce vurulmussun iğneyi benden önce de yapabilirsin tabiAy inşALLAH o günleri pozitif görürüz
Kişiden kişiye aydan aya değişiyorHaa tamam canımbenim bugün ilk gün yarına nasıl olur bilmiyorum hafif kasik ağrısı var çok değil öyle
Aynen canım herkesin bünyesi farklı hormonları farklı yumurta boyuna göre bile değişir iğne vurulduğu gün sizinde ilişki olmadı demi ertesi gün olması gerekiyo heralde 36 saat sonra çatlıyomus çünkü yumurtaKişiden kişiye aydan aya değişiyor
Ben 10. Günden başlarım yüksek ihtimalleİnşallah canım igneden 14 gün sonra test yapın diyolar ama sen benden önce vurulmussun iğneyi benden önce de yapabilirsin tabi![]()
Evet ertesi gün oldu canım pazartesi vuruldum çarşamba sabahı olduAynen canım herkesin bünyesi farklı hormonları farklı yumurta boyuna göre bile değişir iğne vurulduğu gün sizinde ilişki olmadı demi ertesi gün olması gerekiyo heralde 36 saat sonra çatlıyomus çünkü yumurta
Ben 10. Günden başlarım yüksek ihtimalle![]()
Olsun değer artar mı takip ederimO zaman Yalanci pozitifi de görebilirsin
İnşallah canım ya herşey gönlünce olsun bu çatlatma iğnesi mide bulantısı da yapiyo mu bugün midem de biraz tuhaf olduOlsun değer artar mı takip ederim![]()
Evet yapıyorİnşallah canım ya herşey gönlünce olsun bu çatlatma iğnesi mide bulantısı da yapiyo mu bugün midem de biraz tuhaf oldu
Ondan o zaman midem kalkıyo gibi oluyo iştahım yok sanki hamile taklidi yapiyo vücudum çatlatma iğnesinde zaten HCG hormonu olduğu için hamile gibi oluyo insan biraz sanırımEvet yapıyor