Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlatma iğnesi ovitrelleÇatlatma iğnesimi yaptıracaksınız aşılamamı?
Sizin isteğinize bağlı bir şeyBen klomen kullanıp sonrasında iğne olacağım eğer tutmazsa tekrar aynı tedavi mi olacak acaba öğrenmek istiyorum
Şuan aynı durumdayım klomen kullandım bugün gittim yumurtam 20.3 mm di iğne yaptırdım hergün ilişki dedi bakalım inşallah olurBen klomen kullanıp sonrasında iğne olacağım eğer tutmazsa tekrar aynı tedavi mi olacak acaba öğrenmek istiyorum
İlaç kullanımı bitip ertesi gün mü doktora gittiğinde 20 mm di canım bir de ilacı kullanırken hiç kasık ağrısa yaşadın mıŞuan aynı durumdayım klomen kullandım bugün gittim yumurtam 20.3 mm di iğne yaptırdım hergün ilişki dedi bakalım inşallah olur
hayır ılac bıttı ıkı gun sora gıttım15.7 mm ıdı ıkı gun snra tekrar gel dedı o zaman gıttıgımde 20.3 mm ıdı bıraz yasadım hafıf cok değilİlaç kullanımı bitip ertesi gün mü doktora gittiğinde 20 mm di canım bir de ilacı kullanırken hiç kasık ağrısa yaşadın mı
Anladım canım beni ertesi günü çağırdı hemende Bencede büyümedi haftaya ancahayır ılac bıttı ıkı gun sora gıttım15.7 mm ıdı ıkı gun snra tekrar gel dedı o zaman gıttıgımde 20.3 mm ıdı bıraz yasadım hafıf cok değil
mutlaka muayene ol ne dıyor bak ölçtür en hayırlısı neyse o olsun canımAnladım canım beni ertesi günü çağırdı hemende Bencede büyümedi haftaya anca
Gidicem bakalım olmuş mu yumurtalarmutlaka muayene ol ne dıyor bak ölçtür en hayırlısı neyse o olsun canım
Yumurtalarin büyümüş mü canım ben dün gittim kontrole 3 tanesi büyümüş dedi çatlatma iğnesi verdi senin durumun nedirGidicem bakalım olmuş mu yumurtalarAmin canım isteyene sağlıklı hayırlısını versin rabbim
Benim de 2 tane büyümüş ama rahim kalınlığı tam istediği düzeye gelmemiş estrofemi arttırdı iğneyi vuruldum pazartesiYumurtalarin büyümüş mü canım ben dün gittim kontrole 3 tanesi büyümüş dedi çatlatma iğnesi verdi senin durumun nedir
Anladım canım rahim kalınlığıyla alakalı bana hiç birşey demedi inşaAllah hayırlı güzel sonuçlar alırızBenim de 2 tane büyümüş ama rahim kalınlığı tam istediği düzeye gelmemiş estrofemi arttırdı iğneyi vuruldum pazartesi
İnşALLAH canım o yüzden estrofeme devam ediyorum bu akşam da progestana başlıcamAnladım canım rahim kalınlığıyla alakalı bana hiç birşey demedi inşaAllah hayırlı güzel sonuçlar alırız
Doktorun ne dediyse uygula canım iyi gelir inşallahİnşALLAH canım o yüzden estrofeme devam ediyorum bu akşam da progestana başlıcam
İnşallah canım sağlıklı kolaylıkla tutar inşallah bu ayDoktorun ne dediyse uygula canım iyi gelir inşallah
İnşallah canım ben şeyden korkuyorum ya ilk defa kullanınca bu klomeni çatlatma iğnesini doktor da üç yumurta geliştiğini söyledi ikiz gebelik olursa diye korkuyorum doktor öyle bişey demedi ama ignede de klomen de de çoğul gebelik olasigi yüksek yazdığı içinİnşallah canım sağlıklı kolaylıkla tutar inşallah bu ay
Nasip de varsa olsun canım hiç korkma be artık ikiz olsa keşke demeye başladım süreç uzadıkça olmayacak gibi geliyprİnşallah canım ben şeyden korkuyorum ya ilk defa kullanınca bu klomeni çatlatma iğnesini doktor da üç yumurta geliştiğini söyledi ikiz gebelik olursa diye korkuyorum doktor öyle bişey demedi ama ignede de klomen de de çoğul gebelik olasigi yüksek yazdığı için
Allah'ım çok isteyene nasip etsin canım da ikiz de zor diye bakımı doktor bu ilaçta o risk yok genellikle tek gebelik olur dedi de inşallah da öyledir yeterki sağlıklı bi gebelihimiz olsunNasip de varsa olsun canım hiç korkma be artık ikiz olsa keşke demeye başladım süreç uzadıkça olmayacak gibi geliypr