• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullanım sonrası

Kaşık batmasın bende de vardı bı kaç gün sürdü geçti arada ama gogus ağrılarım varhayirli insallah
İnşallah hamileliktendir canım bende hiç göğüs hassasiyeti yok umudum yok bu aydan da hiç Allah'ım hayırlısını versin nasibim de daha yok heralde biraz daha sabır göstermem gerekli sanırım zamanı gelmedi napalim geç olsun güç olmasın vardır herşey de bi hayır

Bilmiyorum ki canım bende ilk defa denedim ama hepsi tam olsun dedim artık bazen doktor çatlatma iğnesi vermiyormuş kendi çatlıyo diye benim tabi pcos da olunca mi öyle dedi yada risk almak istemedi oda catlamazsa pcos da olduğu için kiste dönüşme ihtimali artiyomus yumurtaların benim zaten pcos var çok kistik yumurtam var çatlatma iğnesiyle bir de gebelik şansın da yükseliyo heralde bı taraftan gününü belirlemis oluyorsun ya döllenme ihtimali yüksek yani sen onceden gittin mi doktora canım bende mesela pcos olduğu için gebelik olmuyo senin var mı bir sorunun bildigin hormon değerlerin normal mi bakıldı mi hiç
Bende de pko var malesef ama ilk çocuğum kendi kendine oldu, daha doktora gitmedim ne diyecek bilmiyorum ama hormon bozukluğumd a var malesef bu arada klomen kilo aldırdı mı ? Siz ne zaman test yapacaksınız peki

Back