Klomen Kullananlar bilgi verebilir mi kaç gün kullandı sonuç ne oldu hamile kalan var mı ?

Bencede çekinme doktoruna söyle en az üç ay Klomen kullan baktın hala olmuyor sonra çektirirsin sen bilirsin yine tabi ama görüş doktorla

Bencede çekinme doktoruna söyle en az üç ay Klomen kullan baktın hala olmuyor sonra çektirirsin sen bilirsin yine tabi ama görüş doktorla
Yaa 3 ay arayla hsg hiç duymadım açıkçası!!! Enteresan bence çekilmek için klomen 3 ay kullan sonra çektir bu doktorlar bazen saçmalıyor
Bilmiyorum kızlar tüpümde sorun olmasa ne gerek var diyecem de eşimde korkuyor anestezi alıyorsun sonuçta diye bilmiyorum kafam karma karışık bi yandan da bebeğime kavuşmak için daha fazla beklemek istemiyorum ne gerekiyorsa yapılsın istiyorum

3 ay arayla anestezi almakta ne kadar doğru bilmiyorum sen bak canım hayırlısı hepimiz tez zamanda kavuşalım inşallah

Canım tüpünde olan sorun belli, hsg bir tedavi yöntemi değil, görüntüleme tekniği. İkinci hsg sana ne fayda verecek anlamadım doğrusu, resmen özel hastanelerin para tuzağı, ayrıca eşin haklı anestezi vs bunlar mecburi olmadıkça alınmaması gereken şeyler. Bence başka bir doktora daha danış, hatta bence devlette iyi bir doktor araştır bir ona görün derim

İnşallah bu ay üçümüzden de hamiş haberleri gelir, belki bu topic uğurlu gelir totem yaptım şimdi

Kızlar günaydın hayırlı haberlerle geldim kontrolden geldim yanlış anlamışım ben doktorumu hsg çekimi yokmuş bir tane sağ tarafımda yumurtam gelişmiş 19 mm bugün öğlen çatlatma iğnesi vurulacam Rabbim inşallah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Nasıl kendime stres yapmıştım hsg çekilecem hsg çekilecem diye muayenelere çok heycan stres altında girip çıktığım için yanlış anlamışım doktorumu

Selizay B Brs1691 inşallah sizlerden de hayırlı haberler gelir canlarım bu ay yüzlerimiz güler inşallah bebiş haberini vermek de nasip olur inşallah hayırlsı ile

Çok sevindim hadi hayırlısı inşallah iğneyi bugün olcaksın ilişki sıklığı nasıl olsun dedi belki bende pzts iğne olabılırım doktor verirse inşallah

Çok sevindim hadi hayırlısı inşallah iğneyi bugün olcaksın ilişki sıklığı nasıl olsun dedi belki bende pzts iğne olabılırım doktor verirse inşallah
Evet canım iğne bugün ilişki sıklığı gün aşırı canım unuttum kurusa bakma kuzum klomen kullanıyodun sende demi bitince benim gibi kontrole gidecen heralde inşallah hayırlısı olur hakkımızda canım inşallah

İnşallah kızlar stres yapmayın ben çok stresli bi insanım bol bol Kuranı Kerim okudum dua ettim kendimi meşgul ettim bana iyi gelen şeylerle sizlerinde hayırlı haberini bekliyorum

Evet canım pzts kontrol var benimde hayırlısı inşallah bakalım bana ne dicek

Selizay B Brs1691 inşallah sizlerden de hayırlı haberler gelir canlarım bu ay yüzlerimiz güler inşallah bebiş haberini vermek de nasip olur inşallah hayırlsı ile
Yaa ultrasonla bakacam dedi hsg anladın heralde 19 mm çok iyi ideal, seninle de hemen hemen aynı zamanda belli olcak. Bana iğne yapmadı 3 yumurta var diye keşke yapsaydı diyorum en azından çatlayacağı zaman belli olurdu şimdi belirsiz.. Ama dün çatladı gibi ağrı oldu çok, sabaha kadar da sızladı, iğne biraz daha ağrı yapıyormuş sanırım.. Hadi bakalım hayırlısı inşallah güzel haberler alırız bu ay gelişmelerden haberdar et.

İnşallah kızlar stres yapmayın ben çok stresli bi insanım bol bol Kuranı Kerim okudum dua ettim kendimi meşgul ettim bana iyi gelen şeylerle sizlerinde hayırlı haberini bekliyorum
Valla zaten işim şu ara aşırı stresli ve yoğun, öğretmenim çocuklar iyi geliyor bana Allahtan ama o kadar yoğunluğa rağmen aklımdan çıkmıyor ki bir karnım sızlasa acaba mıı diyorum

Canım üzülme inşallah olur üçüncü ay olumlu sonuç alan çok duydum. Senin yumurta gelişmiş miydi nasıl oldu süreç?
Ya pko cok baskın olduğu için sadece bir yumurta oluşuyor tabi olacak olsa bir de yeter ama şans düşük iste . Bu ay klomen değil de femara önermek istiyorum doktorum a kabul ederse pko için daha etkili diye okuyorum bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…