Hahaha uranyum iyimişBizde hiç bi yere çıkamıyoruz canım korona geldi geleli eve de alıştım artık ben dışarı çıkınca bi tuhaf oluyorumbanada folidoce verdi canım başka bişey vermedi coraspinide ben kendim kullanıyordum zTen arada tüh bak onuda alacaktım şimdi gidince alıyım eczaneden progesteran neyki canım duymadım ben onu hormonlara bakıp veriyor olabilir kuzum belkide ben bide d vitamini yazdırdım kendim onuda kullanacam bakalım yapmadığımız şey kalmadı uranyum iç deseler onuda içecem valla
Progestan ben kullandım adeti düzene sokuyor ve gebelik olursa bebeğin tutunmasına yardımdı oluyor dedi kullandım adet düzene girdi ama bebiş olmadı bende o doktordan pek memnun kalmadı bilgi vermiyordu hiç doktor değiştirdim şimdiki Klomen verdi işte hayırlısı artık bir de folik asit Diofol içiyorumBizde hiç bi yere çıkamıyoruz canım korona geldi geleli eve de alıştım artık ben dışarı çıkınca bi tuhaf oluyorumbanada folidoce verdi canım başka bişey vermedi coraspinide ben kendim kullanıyordum zTen arada tüh bak onuda alacaktım şimdi gidince alıyım eczaneden progesteran neyki canım duymadım ben onu hormonlara bakıp veriyor olabilir kuzum belkide ben bide d vitamini yazdırdım kendim onuda kullanacam bakalım yapmadığımız şey kalmadı uranyum iç deseler onuda içecem valla
Çakşır burnunu tıkayıp içsin ya çay bardağına az çakşır azda su koyuyorlarmış arkadan ağzına çikolata attır çok yazı okudum onla ilgili kadınlarda erkeklerde içiyormuş ben denemedim hiç bu ayda olmazsa denerim belki28 yaşındayım canim
Bizim sayı değil de morfoloji nin sekil bozukluğunda sorun var %95 falan bozukluk var . Aslında evlendikten sonra kilo aldı ama iste spor salonuna falan da gitmesini istemiyorum corona dan korkuyorum hep oturuyor iş yerinde masa başı valla kilo verir mi bilmiyorum yediğine içtiğine elimden geldikçe dikkat ediyorum biz anca kışın ankara ya dönünce sperm testi veririz herhalde..
Çaksir i içemedi esim cooook acı dedi ben de üstüne gitmek istemedim zaten takviye alıyor diye keci boynuzu özünü de haftada üç gün veriyorum bakalım inşallah rabbim bize de nasip Eder
Kuzum galiba progesteranı düşük olma ihtimali olunca veriyor üzülme ya doktorunun bi bildiği vardır hepsi sonuçta hormon o ilaçların çok iyi bişey değil bence vücudumuza sürekli sürekli öyle şeylerin girmesi sıkma canını o yüzdenHahaha uranyum iyimişcoraspin ben de mi içsem kafama göre.. Progesteran bir hormon ilacı rahim duvarını kalınlaştırıyor ve bebiş tutunmasını sağlayıp düşük riskini azaltıyor çoğu kişiye vermiş doktor okudum ama bana vermedi, iğne de yapmadı
Bu ay bunu siparis ettim daha şimdi geldi bu ay bunu kullansın diyorum aynı anda caksir da verirsem ağır mı kaçar acaba ??Çakşır burnunu tıkayıp içsin ya çay bardağına az çakşır azda su koyuyorlarmış arkadan ağzına çikolata attır çok yazı okudum onla ilgili kadınlarda erkeklerde içiyormuş ben denemedim hiç bu ayda olmazsa denerim belki
Teşekkür ederim canım bilgi içinProgestan ben kullandım adeti düzene sokuyor ve gebelik olursa bebeğin tutunmasına yardımdı oluyor dedi kullandım adet düzene girdi ama bebiş olmadı bende o doktordan pek memnun kalmadı bilgi vermiyordu hiç doktor değiştirdim şimdiki Klomen verdi işte hayırlısı artık bir de folik asit Diofol içiyorum
Yok kaçmaz ver sen içsin burda çok okudum sende oku bak araştır Osmanlı zamanında bile erkekler erkek çocuğu olsun diye çakşır içiyormuş ben baya sıyırcak gibi okuyorum sürekli bende eşime ballı takviye aldırdım keçiboynuzu da veriyorum bir şeyi yok ama takviye olsun hormonlu besleniyoruz hep herşey etkiliyor bence bu ayda olmazsa çakşır aldırcam içsin burnunu tıkayıp bişey olmaz sen bak yineBu ay bunu siparis ettim daha şimdi geldi bu ay bunu kullansın diyorum aynı anda caksir da verirsem ağır mı kaçar acaba ??
Benim hormonlar kan hepsi iyi rahim şekli kalınlığı vs etrafında kist vs yok temiz dedi bu doktor protestanı bırak o daha hafif ilaç adet düzene sokar dedi sana biraz daha gebelik için olan klomeni vericem dedi demek o hap pasif yani gebelikle alakası yok düşük tehlikesi olanlara veriliyor genelde zatenTeşekkür ederim canım bilgi içinçok bilmiyorum kullanmadım da o ilacı ben biz en iyisi folik asitlere devam edelim benimkininde içeriğinde b12 de varmış heralde o yüzden veriyor folidoce yi doktorumuda seviyorum başka bişey vermedi bana bi bildiği vardır heralde
Günde bir kez bu karışımdan yesin mesela sabah karışım yesin akşam çakşır içsin yada tam tersi sabah çakşır içsin akşam ballı karışım yesinBu ay bunu siparis ettim daha şimdi geldi bu ay bunu kullansın diyorum aynı anda caksir da verirsem ağır mı kaçar acaba ??
Sen herşeyi dene en son tüp düşünürsün canım bitkisel şeyler sonuçta zarar olmaz işe yarar inşallahSagolun kizlar inşallah fayda eder bas anomali olayının pek çaresi yok şans diyorlar bilmiyorum hayırlısı tüp bebeğe gerek kalmaz inşallah bize hep tüp diyorlar ama ona şimdilik maddi olarak uygun değiliz
İnşallah canım ikna olursa esime caksir deneyeceğim ama esim inattır bakalımSen herşeyi dene en son tüp düşünürsün canım bitkisel şeyler sonuçta zarar olmaz işe yarar inşallah
Sen damardan gir ben o kadar ilaç iğne takviyeler elimden geleni yapıyorum sende iç ben araştırdım nette yazıları okudum deneyelim aklımızda kalmasın de onun hazırları oluyormuş ondan alın hiç ot falan demlemeyle uğraşmaİnşallah canım ikna olursa esime caksir deneyeceğim ama esim inattır bakalım
Hazir dediğin kapsul mu ben de Çakşır değil de Çoban çökerten i baya duydumSen damardan gir ben o kadar ilaç iğne takviyeler elimden geleni yapıyorum sende iç ben araştırdım nette yazıları okudum deneyelim aklımızda kalmasın de onun hazırları oluyormuş ondan alın hiç ot falan demlemeyle uğraşma
Bal falan karıştır bitki çayı diye ver5. Hatta çaktırmadan içir yani spermlerin için falan deme, erkekler rahatsız oluyor nedense o konulardanSen damardan gir ben o kadar ilaç iğne takviyeler elimden geleni yapıyorum sende iç ben araştırdım nette yazıları okudum deneyelim aklımızda kalmasın de onun hazırları oluyormuş ondan alın hiç ot falan demlemeyle uğraşma
Kız benim arkadaşım prezervatifle korunduğu halde hamile kaldı.. Nası oluyor aklım almıyorRabbime sikayet olmasın diye ne zor şeyler ya millet sevgiliyken hamile kalıp aldırıyor maddi durumu çok kötü insanlar ne folik asit ne protein hiç bi sey olmadan 8. 9. Çocuğu doğuruyor
BunuBal falan karıştır bitki çayı diye ver5. Hatta çaktırmadan içir yani spermlerin için falan deme, erkekler rahatsız oluyor nedense o konulardancoronaya iyi geliyormuş de haha
Yok su gibi canım çakşır kökü suyu sıvı içiliyorHazir dediğin kapsul mu ben de Çakşır değil de Çoban çökerten i baya duydum
Ama sanki kendin yapınca daha etki edecek gibi, hazır olanlara güvenemiyor insanSen damardan gir ben o kadar ilaç iğne takviyeler elimden geleni yapıyorum sende iç ben araştırdım nette yazıları okudum deneyelim aklımızda kalmasın de onun hazırları oluyormuş ondan alın hiç ot falan demlemeyle uğraşma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?