Bir sorun varmıydı gebelik olmaması için engelİlkinde günde iki kullandım ikinci ayımda günde üç kullandım ama malesef gebelik olmadı
Hiç sıkma canını, yumurta oluşuyor ve gelişiyor önemli olan bu. Bu ilaçlarla pko çok büyük sıkıntı olmuyor inan, bir şekilde 3,y ay sonra geliyor bebişler. Hatta inanır mısın sayfalarca yorum okudum bu konu ile ilgili hiçbir sorunu olmayanlar hamile kalamıyor ama pko olanlar çatır çatır hamile kalıyor klomen ya da femera ileYa pko cok baskın olduğu için sadece bir yumurta oluşuyor tabi olacak olsa bir de yeter ama şans düşük iste . Bu ay klomen değil de femara önermek istiyorum doktorum a kabul ederse pko için daha etkili diye okuyorum bakalım hayırlısı
Çatladığında bir belirtin var mı akıntı vs gibi anlıyor musun ben hiç anlamıyorum buara çok az akıntım var şeffaf ara ara birde sızlama var ama bakalım pzts doktor bakar söylerYaaultrasonla bakacam dedi hsg anladın heralde 19 mm çok iyi ideal, seninle de hemen hemen aynı zamanda belli olcak. Bana iğne yapmadı 3 yumurta var diye keşke yapsaydı diyorum en azından çatlayacağı zaman belli olurdu şimdi belirsiz.. Ama dün çatladı gibi ağrı oldu çok, sabaha kadar da sızladı, iğne biraz daha ağrı yapıyormuş sanırım.. Hadi bakalım hayırlısı inşallah güzel haberler alırız bu ay gelişmelerden haberdar et.
Bende pko var esimde de en son morfoloji sperm baş sekil bozukluğu vardı çok ciddi derecede bu da yumurtayı başı ile delip giremiyor anlamına geliyordu takviye falan kullandı ama bi daha gidemedi isten fırsat bulup sperm vermeye gitse de devlet hastaneleri suan corana dan alir mi onu da bilmiyorumBir sorun varmıydı gebelik olmaması için engel
Aslinda evlendim uc ay sonra hamile kaldım ama bes aylıkken kalbi durdu kaybettim.. çocuğum malesef yok.. iki yıldır deniyoruz bir daha nasip olmadi ..Hiç sıkma canını, yumurta oluşuyor ve gelişiyor önemli olan bu. Bu ilaçlarla pko çok büyük sıkıntı olmuyor inan, bir şekilde 3,y ay sonra geliyor bebişler. Hatta inanır mısın sayfalarca yorum okudum bu konu ile ilgili hiçbir sorunu olmayanlar hamile kalamıyor ama pko olanlar çatır çatır hamile kalıyor klomen ya da femera ilesen stres yapma.. Ne zamandır deniyorsun Başka çocuk var mı?
Yaaa ben de o işten gerçekten anlamıyorum, kimisi ateşten falan anlıyormuş ama benim hep aynı, bir ay hep ölçüm ama hiç yükselmediÇatladığında bir belirtin var mı akıntı vs gibi anlıyor musun ben hiç anlamıyorum buara çok az akıntım var şeffaf ara ara birde sızlama var ama bakalım pzts doktor bakar söyler
İnşallah bizde çatır çatır hamile kalır doğururuz beraber isim düşünürüz fikir alır veririz hamilelik sürecimizi konuşuruz vs vsHiç sıkma canını, yumurta oluşuyor ve gelişiyor önemli olan bu. Bu ilaçlarla pko çok büyük sıkıntı olmuyor inan, bir şekilde 3,y ay sonra geliyor bebişler. Hatta inanır mısın sayfalarca yorum okudum bu konu ile ilgili hiçbir sorunu olmayanlar hamile kalamıyor ama pko olanlar çatır çatır hamile kalıyor klomen ya da femera ilesen stres yapma.. Ne zamandır deniyorsun Başka çocuk var mı?
Kendiliğinden olmuş işte ne güzel canım öyle düşünüp stres yapma kendine benim kaç gündür sağ tarafta ağrı vardı gelişiyomuş çatlarkende daha fazla ağrıyor dur büyük ihtimal o ağrıların ondan dır aynen canım aynı zamanlara denk geliyor sabırla bekleyelim tamam canım sende beni haberdar etYaaultrasonla bakacam dedi hsg anladın heralde 19 mm çok iyi ideal, seninle de hemen hemen aynı zamanda belli olcak. Bana iğne yapmadı 3 yumurta var diye keşke yapsaydı diyorum en azından çatlayacağı zaman belli olurdu şimdi belirsiz.. Ama dün çatladı gibi ağrı oldu çok, sabaha kadar da sızladı, iğne biraz daha ağrı yapıyormuş sanırım.. Hadi bakalım hayırlısı inşallah güzel haberler alırız bu ay gelişmelerden haberdar et.
Canım benim çok geçmiş olsun çok zor bir süreç ama iyi yanından bak demek ki hamiş kalabiliyorsun eşinin spermleri delmiş geçmiş. Benim eşim de test verecek üniversite hastanesinde randevu verdiler sıkıntı yok, hangi şehirdesin?Bende pko var esimde de en son morfoloji sperm baş sekil bozukluğu vardı çok ciddi derecede bu da yumurtayı başı ile delip giremiyor anlamına geliyordu takviye falan kullandı ama bi daha gidemedi isten fırsat bulup sperm vermeye gitse de devlet hastaneleri suan corana dan alir mi onu da bilmiyorum
Aslinda evlendim uc ay sonra hamile kaldım ama bes aylıkken kalbi durdu kaybettim.. çocuğum malesef yok.. iki yıldır deniyoruz bir daha nasip olmadi ..
Ayyy inşallahhhhhhhİnşallah bizde çatır çatır hamile kalır doğururuz beraber isim düşünürüz fikir alır veririz hamilelik sürecimizi konuşuruz vs vs
Kız yapma öyle kendine ne güzel bide sen çalışıyormuşun ben hep evdeyim bide düşün çok fazla yormadan kendini yürüyüşler felan yap açık havada ben yürüyüşünde çok etkisi olduğu nu düşünüyorum bide folik asit felan başladın mı canım ben 2 aydır kullanıyorum eğer vermediyse söyle doktoruna başlasınValla zaten işim şu ara aşırı stresli ve yoğun, öğretmenim çocuklar iyi geliyor bana Allahtan ama o kadar yoğunluğa rağmen aklımdan çıkmıyor ki bir karnım sızlasa acaba mıı diyorum
Ayy haklısın ama akşama kadar dersim oluyor, akşam iftar vakti bir de yasaklar geldi şöyle çıkıp kafa dağıtamıyoruz ki.. Evet verdi diafol kullandım sonra bitince kafama göre aldım araştırdım folic trio diyee iyimiş dediler ondan aldım. Ama kafama takılan şey bazı doktorlar progesteran başlamış ilaç coraspin falan vermişler bana hiç vermedi öyle şeylerKız yapma öyle kendine ne güzel bide sen çalışıyormuşun ben hep evdeyim bide düşün çok fazla yormadan kendini yürüyüşler felan yap açık havada ben yürüyüşünde çok etkisi olduğu nu düşünüyorum bide folik asit felan başladın mı canım ben 2 aydır kullanıyorum eğer vermediyse söyle doktoruna başlasın
Normalde ankara ama geçici süre için Tunceli deyim kışın döneceğim evime.. ankara da olsa çoktan aşılama denerdim sanirim da burada lab. Pek iyi değil başı falan normal spermi seçmede. Evet başı deldi yumurtayı zamanında ama üstünden bir buçuk yıl geçti korkmaya başladım olmayacak mı bi daha diye bakalım hayırlısı bu ay bir daha deneyelim bakalım aksi gibi benim de bir yumurta oluyor iki üç olsa belki şans artarCanım benim çok geçmiş olsun çok zor bir süreç ama iyi yanından bak demek ki hamiş kalabiliyorsun eşinin spermleri delmiş geçmiş. Benim eşim de test verecek üniversite hastanesinde randevu verdiler sıkıntı yok, hangi şehirdesin?
Canım hiç üzülme ben de bir senedir deniyorum üstelik hiç sorun yok o daha sinir bozucu... Bence de ankarada yaptır, aşılama da masraflı boşa gitmesin, o zamana kadar dene normal yollarla ilaçla. Yaş kaçtı seninNormalde ankara ama geçici süre için Tunceli deyim kışın döneceğim evime.. ankara da olsa çoktan aşılama denerdim sanirim da burada lab. Pek iyi değil başı falan normal spermi seçmede. Evet başı deldi yumurtayı zamanında ama üstünden bir buçuk yıl geçti korkmaya başladım olmayacak mı bi daha diye bakalım hayırlısı bu ay bir daha deneyelim bakalım aksi gibi benim de bir yumurta oluyor iki üç olsa belki şans artar
Bu arada kendiliğinden olmadı tabi ki, klomen kullanıyorum ben deKendiliğinden olmuş işte ne güzel canım öyle düşünüp stres yapma kendine benim kaç gündür sağ tarafta ağrı vardı gelişiyomuş çatlarkende daha fazla ağrıyor dur büyük ihtimal o ağrıların ondan dır aynen canım aynı zamanlara denk geliyor sabırla bekleyelim tamam canım sende beni haberdar et
Kuzum geçmiş olsun öncelikle Rabbim tez zaman da tekrar hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahBende pko var esimde de en son morfoloji sperm baş sekil bozukluğu vardı çok ciddi derecede bu da yumurtayı başı ile delip giremiyor anlamına geliyordu takviye falan kullandı ama bi daha gidemedi isten fırsat bulup sperm vermeye gitse de devlet hastaneleri suan corana dan alir mi onu da bilmiyorum
Aslinda evlendim uc ay sonra hamile kaldım ama bes aylıkken kalbi durdu kaybettim.. çocuğum malesef yok.. iki yıldır deniyoruz bir daha nasip olmadi ..
Çakşır kökü suyu keçiboynuzu bu ikisini araştır istersen ben araştırırken erkeklerde bunların işe yaradığını gördüm nasip inşallah tez zamanda hepimiz hamile kalırızBende pko var esimde de en son morfoloji sperm baş sekil bozukluğu vardı çok ciddi derecede bu da yumurtayı başı ile delip giremiyor anlamına geliyordu takviye falan kullandı ama bi daha gidemedi isten fırsat bulup sperm vermeye gitse de devlet hastaneleri suan corana dan alir mi onu da bilmiyorum
Hepimiz sıyırcaz az kaldıYaaa ben de o işten gerçekten anlamıyorum, kimisi ateşten falan anlıyormuş ama benim hep aynı, bir ay hep ölçüm ama hiç yükselmediben normalde de akıntısı olan biriyim akıntıdan da anlamıyorum ama bu ay değişik baya oldu gibi ya da ben çok dikkay ettim ne bileyim sızlama bende de oldu hala daha oluyor ama benim kaslarım normalde de sızlardı sanırım.. Bu süreç paranoya yaptı hepimizi
Bende diafol kullanıyorum canımAyy haklısın ama akşama kadar dersim oluyor, akşam iftar vakti bir de yasaklar geldi şöyle çıkıp kafa dağıtamıyoruz ki.. Evet verdi diafol kullandım sonra bitince kafama göre aldım araştırdım folic trio diyee iyimiş dediler ondan aldım. Ama kafama takılan şey bazı doktorlar progesteran başlamış ilaç coraspin falan vermişler bana hiç vermedi öyle şeyler
Bizde hiç bi yere çıkamıyoruz canım korona geldi geleli eve de alıştım artık ben dışarı çıkınca bi tuhaf oluyorumAyy haklısın ama akşama kadar dersim oluyor, akşam iftar vakti bir de yasaklar geldi şöyle çıkıp kafa dağıtamıyoruz ki.. Evet verdi diafol kullandım sonra bitince kafama göre aldım araştırdım folic trio diyee iyimiş dediler ondan aldım. Ama kafama takılan şey bazı doktorlar progesteran başlamış ilaç coraspin falan vermişler bana hiç vermedi öyle şeyler
28 yaşındayım canimCanım hiç üzülme ben de bir senedir deniyorum üstelik hiç sorun yok o daha sinir bozucu... Bence de ankarada yaptır, aşılama da masraflı boşa gitmesin, o zamana kadar dene normal yollarla ilaçla. Yaş kaçtı senin
Bizim sayı değil de morfoloji nin sekil bozukluğunda sorun var %95 falan bozukluk var . Aslında evlendikten sonra kilo aldı ama iste spor salonuna falan da gitmesini istemiyorum corona dan korkuyorum hep oturuyor iş yerinde masa başı valla kilo verir mi bilmiyorum yediğine içtiğine elimden geldikçe dikkat ediyorum biz anca kışın ankara ya dönünce sperm testi veririz herhalde..Kuzum geçmiş olsun öncelikle Rabbim tez zaman da tekrar hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahbenim eşimde morfoloji %2ydi hormonlardan kaynaklıymış sperm sayısı 28 milyon çıktı arimidex diye bi ilaç kullanıyor 2 ay olacak hormon değerleri hemen düzene girdi kilosu da vardı kiloda verdi isterseniz başka doktora gözüksün hormonalse sizinkide bide kilo versin canım varsa fazlası bizim doktorumuz eşime bol yeşillik sebze protein ağırlıklı beslen dedi bunlara da dikkat ediyorum bu ayda kullanıp ilacı sperm tahlili verecek hayırlsı bakalım
Çaksir i içemedi esim cooook acı dedi ben de üstüne gitmek istemedim zaten takviye alıyor diye keci boynuzu özünü de haftada üç gün veriyorum bakalım inşallah rabbim bize de nasip EderÇakşır kökü suyu keçiboynuzu bu ikisini araştır istersen ben araştırırken erkeklerde bunların işe yaradığını gördüm nasip inşallah tez zamanda hepimiz hamile kalırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?