Klomen Kullananlar bilgi verebilir mi kaç gün kullandı sonuç ne oldu hamile kalan var mı ?

Bal falan karıştır bitki çayı diye ver5. Hatta çaktırmadan içir yani spermlerin için falan deme, erkekler rahatsız oluyor nedense o konulardan coronaya iyi geliyormuş de haha
Oyle kötü kokusu ve tadj var mi mumkun değil çaktırmadan vermek ben de bi kere içtim cidden çok kötüydü kusmustum

Rabbime sikayet olmasın diye ne zor şeyler ya millet sevgiliyken hamile kalıp aldırıyor maddi durumu çok kötü insanlar ne folik asit ne protein hiç bi sey olmadan 8. 9. Çocuğu doğuruyor

Kız benim arkadaşım prezervatifle korunduğu halde hamile kaldı.. Nası oluyor aklım almıyor üstüne ceket atsa hamile kalma olayı yani, resmen günü gününe yapıyoruz tık yok çıldırıciiim

valla ya sormayın bende hep aynı şeyi diyorum millet istemiyor kaza diyor korunurken oldu diyor neler neler olunca oluyor demek

Müsait olanlar hepimizin adına çeksin arkadaşlar bende başlıcam müsait zamanda

Eklentiler

• 92E93561-CB74-4A66-BB5B-A81779C9759F.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 59
Öyle galiba canım sen ne zaman gidecen kontrole klomeni kullanıyodun demi

Kız benim arkadaşım prezervatifle korunduğu halde hamile kaldı.. Nası oluyor aklım almıyor üstüne ceket atsa hamile kalma olayı yani, resmen günü gününe yapıyoruz tık yok çıldırıciiim
Benim ablamın da öyle oldu ay korunurken oldu şaşırdık kaldık dediydi ben 2 yıl oldu tık yok bendede bide yaşlarıda vardı ben ondan yaşçada küçüğüm demekki olacak olunca oluyor

Yaaa canımmmmmm Allah razı olsun kulun kula ettiği duadan daha makbul ne var ki ❤❤ ben de hep isteyenlere dua ediyorum kendime ettikçe inşallah rabbim bize de nasip etsin anne olmayı

Yaaa canımmmmmm Allah razı olsun kulun kula ettiği duadan daha makbul ne var ki ❤❤ ben de hep isteyenlere dua ediyorum kendime ettikçe inşallah rabbim bize de nasip etsin anne olmayı
Canım benimmmmm Allah kabul etsin dualarını, dualarımızı inşallah
Aminn kızlar güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah Rabbim daha fazla bekletmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…