- 30 Mart 2020
- 7.895
- 15.753
- 248
Oyle kötü kokusu ve tadj var mi mumkun değil çaktırmadan vermek ben de bi kere içtim cidden çok kötüydü kusmustumBal falan karıştır bitki çayı diye ver5. Hatta çaktırmadan içir yani spermlerin için falan deme, erkekler rahatsız oluyor nedense o konulardancoronaya iyi geliyormuş de haha
Çorbasına kat hahaOyle kötü kokusu ve tadj var mi mumkun değil çaktırmadan vermek ben de bi kere içtim cidden çok kötüydü kusmustum
Rabbime sikayet olmasın diye ne zor şeyler ya millet sevgiliyken hamile kalıp aldırıyor maddi durumu çok kötü insanlar ne folik asit ne protein hiç bi sey olmadan 8. 9. Çocuğu doğuruyor
Kız benim arkadaşım prezervatifle korunduğu halde hamile kaldı.. Nası oluyor aklım almıyorüstüne ceket atsa hamile kalma olayı yani, resmen günü gününe yapıyoruz tık yok çıldırıciiim
Öyle galiba canım sen ne zaman gidecen kontrole klomeni kullanıyodun demiBenim hormonlar kan hepsi iyi rahim şekli kalınlığı vs etrafında kist vs yok temiz dedi bu doktor protestanı bırak o daha hafif ilaç adet düzene sokar dedi sana biraz daha gebelik için olan klomeni vericem dedi demek o hap pasif yani gebelikle alakası yok düşük tehlikesi olanlara veriliyor genelde zaten
Benim ablamın da öyle oldu ay korunurken oldu şaşırdık kaldık dediydi ben 2 yıl oldu tık yok bendede bide yaşlarıda vardı ben ondan yaşçada küçüğüm demekki olacak olunca oluyorKız benim arkadaşım prezervatifle korunduğu halde hamile kaldı.. Nası oluyor aklım almıyorüstüne ceket atsa hamile kalma olayı yani, resmen günü gününe yapıyoruz tık yok çıldırıciiim
Teşekkürler canım bende burda bi guruba katıldım bunu da ekleyim iyi oluyor böyle şeyler manen insana iyi geliyorMüsait olanlar hepimizin adına çeksin arkadaşlar bende başlıcam müsait zamanda
Evet kullanıyorum pzts gidicem canımÖyle galiba canım sen ne zaman gidecen kontrole klomeni kullanıyodun demi
Benide al dualarınaTeşekkürler canım bende burda bi guruba katıldım bunu da ekleyim iyi oluyor böyle şeyler manen insana iyi geliyor
Alırım kuzum almaz olurmuyum başlarım birazdan ben hepimize tüm isteyenlere hep dua ediyorum zaten hep zor bi imtihan ama olsun beklediğimiz şeye değer benceBenide al dualarına
Allah razı olsun kuzumAlırım kuzum almaz olurmuyum başlarım birazdan ben hepimize tüm isteyenlere hep dua ediyorum zaten hep zor bi imtihan ama olsun beklediğimiz şeye değer bence
Amin canım sendende,Allah razı olsun kuzum
Döngünün kaçıncı günündesin şuan?Evet kullanıyorum pzts gidicem canım
Canım benimmmmm Allah kabul etsin dualarını, dualarımızı inşallahB Brs1691Selizay yildizsavascisi kızlar Enbiya suresinin 89. Ayetini 100 kere
500 kere Rabbi Heblî mines-sâlihîn 500 kerede Ya Musavvir okudum bizim ve tüm isteyenlerin adınaRabbim kabul etsin inşallah
Yaaa canımmmmmm Allah razı olsun kulun kula ettiği duadan daha makbul ne var ki ❤❤ ben de hep isteyenlere dua ediyorum kendime ettikçe inşallah rabbim bize de nasip etsin anne olmayıB Brs1691Selizay yildizsavascisi kızlar Enbiya suresinin 89. Ayetini 100 kere
500 kere Rabbi Heblî mines-sâlihîn 500 kerede Ya Musavvir okudum bizim ve tüm isteyenlerin adınaRabbim kabul etsin inşallah
Yaaa canımmmmmm Allah razı olsun kulun kula ettiği duadan daha makbul ne var ki ❤❤ ben de hep isteyenlere dua ediyorum kendime ettikçe inşallah rabbim bize de nasip etsin anne olmayı
Aminn kızlar güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah Rabbim daha fazla bekletmesinCanım benimmmmm Allah kabul etsin dualarını, dualarımızı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?