Geçen ay sadece klomen kullandım bu ay ilk defa iğne deniycem inşallah olurYarın akşam 18 olur canım hadi inşallahilk denemen mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen ay sadece klomen kullandım bu ay ilk defa iğne deniycem inşallah olurYarın akşam 18 olur canım hadi inşallahilk denemen mi
Vala çok iyi fikir benimde ağrım var iğneden heralde çok uğraşamayacam çorba buzlukda mantı vardı onu pişirecem bide salata o kadar iğne vurulduk azcık naz yapayım bugünYaaaaa aynı durumdayım, dersim var 18:20 ye kadar. Maraştayım ben ezan 19:20 de okunuyor. Ne hazırlıcam bilmiyorum, dünden pideler var, fırına atıp üstüne salça sos üstüne kıyma kavurup çakma İskender yapam diyorum hem ekmekler ziyan olmaz![]()
Küçük canım küçük de ben kendime iğne batıramam o yüzden aile hekimliğine gittimSağol canım içim ferahladı biraz. ucu küçükse daha kolay olur inşallah![]()
Dediğin gibi muayene göre veriyor galiba canım bir tane diyince başka ilaçmı diye ondan sordumKlomen ama bana günde bir tane verdi beş gün iç dedi herkesin doktoru başka veriyor herhalde kullanımını ultrasonla baktı yumurtan var inşallah büyür istenilen boyut olur iç bakalım dedi
Kuzum google'da 19mm diyor ama doktorun daha iyi bilir büyür daha o bence kontrol ettikten sonra bişey demedimi ne den mesajla bilgi veriyorMerhaba kizlar, bende adetin 5ci gununden bir butun bir yarim klomen kullandim bugun kontrole gittiyimde 17mm yumurta vardi. Adetin 14cu gunu bugun. Bence iyi buyumemi sizce nasil? Doktorum uzakta mesaj attim daha bakmadi
Peki sonra ne oldu gebelik olmadı mı ben kendim istiyorum gerekirse Dr yumurta çatlatma iğnesi vermese bile ben kendim söylerim istiyorum verin diye stres yapmaktan çok bunaldım belki bu şekilde kendimi daha rahat hissedebilirimCanım biz de aynı durumdayız, bende aynı şekil kullandım ama iğne yapmadı yumurta takibi yaptı. Adetime 11 gün var beklemedeyim ilaçtan sonra 3 yumurta oluşmuştu
Pardon beklemedeyim yazisini görmemişim inşallah rabbim dileyen herkese versin Allah en zengindir rabbim kimseyi evlatsizlikla ve evladiyla imtihan etmesin aminCanım biz de aynı durumdayız, bende aynı şekil kullandım ama iğne yapmadı yumurta takibi yaptı. Adetime 11 gün var beklemedeyim ilaçtan sonra 3 yumurta oluşmuştu
Ya benimde niyetim sağlık ocağına gitmekti ama akşam 9 buçukta deyince iş başa düştüKüçük canım küçük de ben kendime iğne batıramam o yüzden aile hekimliğine gittim![]()
Daha belli değil işte ilk ay kullandım adetimi bekliyorum, görecez işe yaradı mıPeki sonra ne oldu gebelik olmadı mı ben kendim istiyorum gerekirse Dr yumurta çatlatma iğnesi vermese bile ben kendim söylerim istiyorum verin diye stres yapmaktan çok bunaldım belki bu şekilde kendimi daha rahat hissedebilirim
Benim de dün kasıklarım ağrıyordu düşün iğne falan yok onun nazını yaptım yumurtalarım çatlıyor diye yattımVala çok iyi fikir benimde ağrım var iğneden heralde çok uğraşamayacam çorba buzlukda mantı vardı onu pişirecem bide salata o kadar iğne vurulduk azcık naz yapayım bugün![]()
Bana iki hapı aynı anda iç dedi son hapı iki yap senOruçluyum ya canım günde bir tane tok dedi bende iftardan sonra içiyorum olmadı bide sahurdan sonra içerim son gün ikilerim perşembe hap 5. Gün bırakıcam cuma cmts pazar geçicek pzts kontrol var
Ya bana yapmadı çünkü iğne ile üç dört yumurta döllenebilir tabi üçüz dördüz heyecanlı geliyor ama çocuklar için riski bir durum bazı doktorlar böyle şeyler istemediği için yapmıyor benim doktor gibi, ama hala ikiz riski var tabiPeki sonra ne oldu gebelik olmadı mı ben kendim istiyorum gerekirse Dr yumurta çatlatma iğnesi vermese bile ben kendim söylerim istiyorum verin diye stres yapmaktan çok bunaldım belki bu şekilde kendimi daha rahat hissedebilirim
İyi yapmışsın valla bebek istemeyi biliyorlar tabikide nazlanacaz şuana kadar bana yapılan işlem eşime yapılsaydı hastanelik olurdu o kadar canı tatlı kendisininBenim de dün kasıklarım ağrıyordu düşün iğne falan yok onun nazını yaptım yumurtalarım çatlıyor diye yattımsen şimdi böyle naz yapıyorsan hamileliği düşünemiyorum dedi, eeeee olsun o kadar
![]()
![]()
Valla sorma Bi sperm testi verecek diye bütün gün oflayıp pofladı,İyi yapmışsın valla bebek istemeyi biliyorlar tabikide nazlanacaz şuana kadar bana yapılan işlem eşime yapılsaydı hastanelik olurdu o kadar canı tatlı kendisinin![]()
Zaten insülin iğnesi gibi bir şey çok şey değil sıkıntı etmeYa benimde niyetim sağlık ocağına gitmekti ama akşam 9 buçukta deyince iş başa düştü
Aynılar hep aynı valla benimki de dün akşamdan beri otuz kere ben tahlil verecem mi diye sorup durdu hsg çekilecem zannediyordukya o yüzden gece uyumadı ben yarın oruç tutmayım seni beklerken stres olurum sigara içmem lazım en son sabah gittik ilaç yazdı onu alacaz hsg yok dedim nolduk biz şimdi diyo şaşkın şaşkın işe gitti öyleValla sorma Bi sperm testi verecek diye bütün gün oflayıp pofladı,hsg ayrı ilaç ayrı her seferinde aça aça bir hal olduk az naz edelim yani
![]()
Hsgyi sen çekiyon cugarayı o içiyor işteAynılar hep aynı valla benimki de dün akşamdan beri otuz kere ben tahlil verecem mi diye sorup durdu hsg çekilecem zannediyordukya o yüzden gece uyumadı ben yarın oruç tutmayım seni beklerken stres olurum sigara içmem lazım en son sabah gittik ilaç yazdı onu alacaz hsg yok dedim nolduk biz şimdi diyo şaşkın şaşkın işe gitti öyle![]()
17 iyi 18 de iğne vuruyorlar, yarın vurabilir tek yumurta mı gelişmişMerhaba kizlar, bende adetin 5ci gununden bir butun bir yarim klomen kullandim bugun kontrole gittiyimde 17mm yumurta vardi. Adetin 14cu gunu bugun. Bence iyi buyumemi sizce nasil? Doktorum uzakta mesaj attim daha bakmadi
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım o çift çizgiyi görmek bizede nasip olsun inşallahDaha belli değil işte ilk ay kullandım adetimi bekliyorum, görecez işe yaradı mı![]()
İnşallah canım son 11 gün artık ama hiç belirti yok sankiİnşallah güzel sonuçlar alırsın canım o çift çizgiyi görmek bizede nasip olsun inşallah