Klomen Kullananlar bilgi verebilir mi kaç gün kullandı sonuç ne oldu hamile kalan var mı ?

Yarın daha da artar kuzum o yarını iyi değerledirin:halay::KK37:
Hep yatasım var valla tamda yasaklara denk geldi bakalım hayırlısı inşallah tam bayramda belli olcak benim ya bayram burnumdan gelir yada bayram şekerimin müjdesiyle güzel bir bayram olur nasip ❤️🤲🏻

Hep yatasım var valla tamda yasaklara denk geldi bakalım hayırlısı inşallah tam bayramda belli olcak benim ya bayram burnumdan gelir yada bayram şekerimin müjdesiyle güzel bir bayram olur nasip ❤️🤲🏻
Canım ne kadar ilişki önerdi sana? Kaç gün dedi

Hayırlısı olsun canım bekleyip hep beraber görecez inşallah yüzümüz güler bu bayram inşallah 🤲😍💐

Bugün iğne oldum yarın akşam ilişkiye başla dedi gün aşırı dedi ama ben yarın itibariyle üç gün arka arkaya ilişki sonda gün aşırı yapıcam nasip 🤲🏻☺️
Ne zamana kader günaşırı yani adet dönemine kadar mı, son sınır vermedi mi

Ne zamana kader günaşırı yani adet dönemine kadar mı, son sınır vermedi mi
Yok vermedi canım valla adete kadar sanırım sonra bakcaz adet olursa haber ver dedi yine klomen olcak ama doz arttırcak sanırım adet olmazsam bebek olcak inş bakalım görücez artık

M Maviayyy Halsizlik var canım bide midem yanıyor kasıklarıma ara ara batma oluyor sancı gibi
Canim benimde bugun pik yapti ya ovulasyonu testim cok felaket sol.kasigim da yanma var dün degerlendirmistim bugunde değerlendireceğim artik gerisi nasip

Canim benimde bugun pik yapti ya ovulasyonu testim cok felaket sol.kasigim da yanma var dün degerlendirmistim bugunde değerlendireceğim artik gerisi nasip
İğne olmuş muydu senin ay hadi hayırlısı bakalım inşallah güzel haberler alırız 🤲🏻❤️ Bayrama bayram şekerlerimizle gireriz inşallah 👼🏻☺️

İğne olmuş muydu senin ay hadi hayırlısı bakalım inşallah güzel haberler alırız 🤲🏻❤️ Bayrama bayram şekerlerimizle gireriz inşallah 👼🏻☺️
Yok kuzum ya vermedi doktor istedim ama yok catlar dedi insllah bugun catlarda rahatlarim bende🤭
Insallah canm bayrama guzel haberi almis oluruz🤲🤲

Sana verdi mi sınır nezamana kadar dedi doktorun
İşte bana da vermedi, geçen pazartesi gittim bugünden itibaren günaşırı dedi, pazartesi salı perşembe cumartesi çalıştık bugün hiç halim yok, kasıklarım da ağrıyor, adete 5 gün kaldı bence artık yapmasam da olur sanırım

İşte bana da vermedi, geçen pazartesi gittim bugünden itibaren günaşırı dedi, pazartesi salı perşembe cumartesi çalıştık bugün hiç halim yok, kasıklarım da ağrıyor, adete 5 gün kaldı bence artık yapmasam da olur sanırım
Olur bencede ya bugün yapma yarın yaparsın keyfin olursa bak duruma göre

Senin çok var elbet biri çatlar diye vermemiştir hadi hayırlısı inşallah
Cnm vallaha insan stres oluyor ya birde ramazan insan gunduz oruclu gecede yorgun oluyor keske verseydi diyorum hayirlisi bakalim cnm bekleyip gorecegiz benim inatci yumlari😁

Back
X