- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.468
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnm birsey olmaz bebek varsa bile kasikta agrin varsa insllah bebisin tutunuyordur icin ferah tut hic birsey olmuyorİlişki konusu benimde kafamı karıştırıyor kızlar ya bebek yoksa günü kaçırsak diye ilişki oluyor ama kasığım çok ağrıyor bu stresle nasıl olacak bilmiyorum ki bi bebek varsa bi zarar mı gelir ki diye geride Allahım bu belirsizlikten kurtarsın inşallah hayırlsı ile hepimizi
Ama canım tam tutunma aşamasında ilişkiye girmek olumsuz etki eder diyorlar benşm de kafamı kurcalıyorYok cnm birsey olmaz bebek varsa bile kasikta agrin varsa insllah bebisin tutunuyordur icin ferah tut hic birsey olmuyor
İnşâAllâh canım içimi ferahlattın ama biraz korktum bugünden sonra olmaz galiba ilişki zaten 5 buçuk 6 gün oldu sayılır daha gerek yok heralde demi ilişkiye bide benim eşimin değerlerinde enfeksiyon çıktı korunmasız olduğunda yanma çok oluyor ondanda çok korkuyorum enfeksiyon olacam diyeYok cnm birsey olmaz bebek varsa bile kasikta agrin varsa insllah bebisin tutunuyordur icin ferah tut hic birsey olmuyor
Enfeksiyon varsa sana gecebilir canım gün ilişki olduysa yeterlidir adet gününe kadar iki güne bir yaparsın cnm zaten özenli olan yumurtlama zamanı ve cat zamanı hakkında hayırlı olsunİnşâAllâh canım içimi ferahlattın ama biraz korktum bugünden sonra olmaz galiba ilişki zaten 5 buçuk 6 gün oldu sayılır daha gerek yok heralde demi ilişkiye bide benim eşimin değerlerinde enfeksiyon çıktı korunmasız olduğunda yanma çok oluyor ondanda çok korkuyorum enfeksiyon olacam diye![]()
Amin canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için Allah seninde gönlüne göre versin inşallahEnfeksiyon varsa sana gecebilir canım gün ilişki olduysa yeterlidir adet gününe kadar iki güne bir yaparsın cnm zaten özenli olan yumurtlama zamanı ve cat zamanı hakkında hayırlı olsun
Amin insalah canımAmin canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için Allah seninde gönlüne göre versin inşallah![]()
Olur hayırlısıyla inşallahCnm vallaha insan stres oluyor ya birde ramazan insan gunduz oruclu gecede yorgun oluyor keske verseydi diyorum hayirlisi bakalim cnm bekleyip gorecegiz benim inatci yumlari![]()
Benim fena akıntım var ya bugün çatlıcak sanırım ovülasyon testi yaptım şuan kıpkırmızı olmuşKizlar benim yum catlamamis dr geldim cat ignesi verdi bana
Cnmn cat ignesi olduktan sonra testler pozitif gösteriyor sen degerlendir cnm ben de oldum.bugun cat ignesi 36 saat sonra iliski dediBenim fena akıntım var ya bugün çatlıcak sanırım ovülasyon testi yaptım şuan kıpkırmızı olmuş
Ovülasyon testi bu canım yumurtlama gününü gösteriyor ya iğneden dolayı o gün bugündür değerlendircezCnmn cat ignesi olduktan sonra testler pozitif gösteriyor sen degerlendir cnm ben de oldum.bugun cat ignesi 36 saat sonra iliski dedi
Çatlıyordur canım gözün aydın benimde demiştim ya 2. Gün çok akıntım oluyor altıma yaptım zannediyorum diye bugün yarın çalışın iyiceOvülasyon testi bu canım yumurtlama gününü gösteriyor ya iğneden dolayı o gün bugündür değerlendircez![]()
Ay nasıl ağrım sancım var sana anlatamam akıntıda beyaz geliyor ay bu ağrı sızıylada nasıl çocuk yapcaz nasıl canım acıyor ağrım varÇatlıyordur canım gözün aydın benimde demiştim ya 2. Gün çok akıntım oluyor altıma yaptım zannediyorum diye bugün yarın çalışın iyice![]()
Biraz dayan canım geçiyor ağrı benim ki hala daha varda iş yapınca felan ağrıyor sadece artık beş altı gün sonra geçer sabret ilişki stresli oluyor ama yapacak bişey yok onadaAy nasıl ağrım sancım var sana anlatamam akıntıda beyaz geliyor ay bu ağrı sızıylada nasıl çocuk yapcaz nasıl canım acıyor ağrım var
Vallaha cnm 2 gundur pozitif goruyordum bugun pik yapti aksam degerlendirmistim cat oldu diye birde 36.saatte yaparsam tam olurOvülasyon testi bu canım yumurtlama gününü gösteriyor ya iğneden dolayı o gün bugündür değerlendircez![]()
Senin kaç gün oldu iğne olalı canımBiraz dayan canım geçiyor ağrı benim ki hala daha varda iş yapınca felan ağrıyor sadece artık beş altı gün sonra geçer sabret ilişki stresli oluyor ama yapacak bişey yok onada
Ben dün akşamüstü saat 5 gibi iğne oldum bu akşam ilişki olsun dedi doktor bakalım ikimiz içinde hayırlısı kuzumVallaha cnm 2 gundur pozitif goruyordum bugun pik yapti aksam degerlendirmistim cat oldu diye birde 36.saatte yaparsam tam olur![]()
Yapmaya devam et çatlayınca silincek bu dimi ben de yarında yapıcam bakalım nolcakBak canim benim dun yaptigim bugunkide pik yapmisti dr gittim iste 21mm olmus dedi yum