Klomen Kullananlar bilgi verebilir mi kaç gün kullandı sonuç ne oldu hamile kalan var mı ?

Ben dün akşamüstü saat 5 gibi iğne oldum bu akşam ilişki olsun dedi doktor bakalım ikimiz içinde hayırlısı kuzum ☺️ Aynı zamanlarda belli olcak bebitolarımız inşallah 🤲🏻❤️
Ya insllah cnm bende 5 de oldum orucumda bozulda ya ona uzuluyorum hayirlisi ile birde hamis haberini aliriz cnm

Bende ona çok üzüldüm dün ama nedenimiz belli napalım Allah affetsin bugün tutmaya devam ediyorum yine
Amin cnm neyse telafisini yapariz insllah bugun hic yoktu aslinda kendi doktoruma gitmedim uzak doye yakinda bir hastane var ona gittim oda dediki niye sana igne vermedi dr ben olsam veriridim catlamazsa kiste çevirir dedi istermisin iğne dedi bende isterim dedim ve yaptirdim kuzum her doktor farkli uyguluyor bende anlamadim hayirlisi artik bakalim

Amin cnm neyse telafisini yapariz insllah bugun hic yoktu aslinda kendi doktoruma gitmedim uzak doye yakinda bir hastane var ona gittim oda dediki niye sana igne vermedi dr ben olsam veriridim catlamazsa kiste çevirir dedi istermisin iğne dedi bende isterim dedim ve yaptirdim kuzum her doktor farkli uyguluyor bende anlamadim hayirlisi artik bakalim
Evet 16-20 ideal boyutmuş daha büyükler çatlamazsa kist olabiliyormuş bende bir yerde okudum kuzum hayırlısı inşallah bu güzel ayda hamile kalırız 🤰🏻❤️🤲🏻

Evet 16-20 ideal boyutmuş daha büyükler çatlamazsa kist olabiliyormuş bende bir yerde okudum kuzum hayırlısı inşallah bu güzel ayda hamile kalırız 🤰🏻❤️🤲🏻
Canım ağrıyla zor evet ama kısa tutup direk sonuç odaklı olunca dayanabildim cidden benim de çok ağrım vardı

Canım ağrıyla zor evet ama kısa tutup direk sonuç odaklı olunca dayanabildim cidden benim de çok ağrım vardı
İnş bakalım ay robot gibi olduk valla doktor yap dio yapıoz yapma dio yapmıoz garip durumlar 🤣 benimki diyor geçen yasak dedim yanaşma ona mı soracakmışız diyor çok güldüm haklı adam ama mecbur 😂😂

Eklentiler

• 13799CE7-B6F9-4BDD-93FC-7E39006BF1E1.webp
    13799CE7-B6F9-4BDD-93FC-7E39006BF1E1.webp
    24 KB · Görüntüleme: 27
  • A4A02AA8-95DD-4EBD-A644-9534DBD67009.webp
    A4A02AA8-95DD-4EBD-A644-9534DBD67009.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 25
26 nisanda 17 mm 27 nisanda 18 mm 28 nisanda 19 mm olmuştur yumurta benim dimi çünkü günde en az 1 en fazla 2mm büyüme oluyormuş
Canım hiç belli olmaz, mesela benim 9. Günde 11 mm olan yumurtam 13. Günde 22mm olmuştu, birden de büyüyebilir 😊😊 ilaç kullandın çünkü

Canım hiç belli olmaz, mesela benim 9. Günde 11 mm olan yumurtam 13. Günde 22mm olmuştu, birden de büyüyebilir 😊😊 ilaç kullandın çünkü
Çok büyümeside iyi değilmiş sanırım kiste çeviriyormuş ay okumaktan gözlerim yamuldu 🤣

Back
X