Klomen Kullananlar bilgi verebilir mi kaç gün kullandı sonuç ne oldu hamile kalan var mı ?

Benim iki tane çıktı canım ama çok sancım var yürürken oturup kalkarken falan rahimim yere düşçek gibi sanki çok sancı giriyor ara ara anlamadım
İlaç felanda içilmiyor insan korkuyor ama o bi kaç gün daha devam edecek canım sonra hafifliyor benim şuan sadece küçük abdestim gelince çok ağrım oluyor ayaklarını üşütme sakın duştan felan çıkınca ilk ayağına çorap giy hatta kalın patik giy 😘

İlaç felanda içilmiyor insan korkuyor ama o bi kaç gün daha devam edecek canım sonra hafifliyor benim şuan sadece küçük abdestim gelince çok ağrım oluyor ayaklarını üşütme sakın duştan felan çıkınca ilk ayağına çorap giy hatta kalın patik giy 😘
Tmm canım çok sağol dikkat ederim ay valla zonkluyor bazen garip oluyor sanki içimde hareketlenme var 🤣

Benim sabaha karşı 5 te 36 saat oluyor canım ama ben akşam değerlendirdim bu gecede 1 gibi degerlendirsem 5-6 da çatlarsa döllenir diye düşünüyorum nasipse bakalım çünkü oruç tutuyoruz 5-6 da sabaha karşı ilişki imkansız Rabbim nasip ederse olur napalım ☺️
Benimde yarin sabah 5 te oluyor kuzum bende senin gibi gece 1 de yaparim diye düşünüyorum oruc ayinda olunca cok zor oluyor hakkimizda hayirlis bakalim aramizda 1 gun olacak insllah

Benimde yarin sabah 5 te oluyor kuzum bende senin gibi gece 1 de yaparim diye düşünüyorum oruc ayinda olunca cok zor oluyor hakkimizda hayirlis bakalim aramizda 1 gun olacak insllah
Benimde bu gece 1 gibi değerlendirsek sabah 5 e kadar spermler canlı kalır bence aynen biz aynı anda öğrenicez hadi hayırlısı inşallah

Kızlar merhaba klomen kullanıp ikiz bebeğe hamile kalan var mı?? 🙏
Canım kalan çok gördüm bende kalmak isteyenlerdenim.. Bata 4 gün var heyecanlı bekleyiş sürüyor 😍😍😍 sen kullandın mı? Sürecinden bahseder misin?
Sivilce durumu nasıl kızlar sizde on iki tane çıktı benden bide büyükler iz yapıyorlar 7 aylık tedavim 7 günde mahvoldu 😔
Kızz aynen benim de. Ergen gibi tüm yüzümü sivilce bastı, allahtan maske takıyoruz dışarda, 😂 ama evde aynalara küstüm resmen..

Canım kalan çok gördüm bende kalmak isteyenlerdenim.. Bata 4 gün var heyecanlı bekleyiş sürüyor 😍😍😍 sen kullandın mı? Sürecinden bahseder misin?

Kızz aynen benim de. Ergen gibi tüm yüzümü sivilce bastı, allahtan maske takıyoruz dışarda, 😂 ama evde aynalara küstüm resmen..
Ayy demi maske felan yapıyorum banamısın demiyor sivilce ilacından sonra porselen gibi olmuştu cildim şimdi bendr aynaya bakmak istemiyorum Allahtan dışarı çıkmıyoruz, 😅

Ayy demi maske felan yapıyorum banamısın demiyor sivilce ilacından sonra porselen gibi olmuştu cildim şimdi bendr aynaya bakmak istemiyorum Allahtan dışarı çıkmıyoruz, 😅
Canım sen nasılsın Bu arada senin az kaldı demi test gününr galiba içimizde en erken sen test yapacan, 😍💐ayy kendi kendime cevap vermişim 🤣🤣🙈

Selizay Selizay mavispreyboya mavispreyboya kızlar yeğenimi sevmeye geldim 10 aylık ağırlaşmış kucağıma aldım biraz karnım şimdi daha da ağrımaya başladı sakın ağır kaldırmayın of taş gibi karnım

Back
X