- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #5.441
cnm film için daha bişey demedi bende incir aldm hergün yiyorm ama eşin haklı çok kafana takarsan olacagı varsa bile olmaz bak benim teyze kızı 8 senelik evli ve tedavi görüyordu artık ümiti kaybetmek üzereydi neredeyse samsunda oturuyor geçen ay istanbula tatile geldi tek anneme 15 gün burada kaldı gezdi dolaştı samsuna döndü şimdi hamileymiş bugün öğrendk stress sıkıntı en büyük engell
cnm film için daha bişey demedi bende incir aldm hergün yiyorm ama eşin haklı çok kafana takarsan olacagı varsa bile olmaz bak benim teyze kızı 8 senelik evli ve tedavi görüyordu artık ümiti kaybetmek üzereydi neredeyse samsunda oturuyor geçen ay istanbula tatile geldi tek anneme 15 gün burada kaldı gezdi dolaştı samsuna döndü şimdi hamileymiş bugün öğrendk stress sıkıntı en büyük engell
doktor bana cok ağrı olur dayanamazsın dedide birde kahverengi leke iğne yapınca mı geliyor normalde gelmiyor mu ki
hoşbuldukk bebeğimm ben hep burdayımmm kızz..
sorma ya mide bulantısı baş dönmesi uykusuzlukk böle bir vaziyeteyimmmama yinede şükür bu halime ayaktayımm yaniii
senden naber bebeğimmm
Isyannn karnim cok agriyoooorrrrrrrr :18::18::18: galiba gelicek benimmm kirmizilarrrrr oyle tatli tatli
daha cok sol kasigim agriyorrrrrrr
Öncelikle merhaba arkadaşım. Adet tarihin ne zamandı senin. İnşallah kırmızılar gelmez de hayırlısıyla güzel haberini alırız. Benim kasıklarımda bomba varmış gibi ağrıyorr.Ha patladım, ha patlayacam yani. Belim de adet olacakmış gibi ağrıyor. Sanırım benim yine olmayacak. Yaşım da 37 oldu zaten.
tmm canımm güzel haberlerle gelll :129: çalışınca cok zor oluyor ya bnde utanıyorum artık izin istemyyee ama napalım herşey bebiş içinn
Offf oda cok agrı verır... Uzulme fıstıgımmm belkı bu ay tutar.. Vardır bunda da bır
hıkmet oyle dusun.. Uzme sakın kendınıııı ... Yumurtam bosa gıttı dıye dusunme
Onumuzdekı ay daha da ıyılerı olur .. Hadı bıraz topla kendını reglın gelsınnn bıraz rahatlarsın
bende iğneden sonra lekelenme olmuyo çok ağrımda olmuyo bende mi sorun var acaba
Öncelikle iyi akşamlar Arkadaşlar... Klomenle ilgili bir sürü konu var hepsini de okudum ama hiç biri güncel değil o yüzden yeni bi konu açmaya karar verdim... bugün itibariyle klomen kullanmaya başladım... aslında hiç bir sorunum da yok ÇOK ŞÜKÜR.. biraz da acele ettim sanırım çünkü çok yeni evliyim doktorum bu kadar sabırsızlandığımı görünce bu ayı garantiye alalım yumurtlar bizim kontrolümzde olsun diyip klomen verdi.. önce sıcak bakmadım ama eşim kullanmamı isteyince kullanmaya başladım.. Çok uzattım :)) konuya gelelim, klomen kullanıp hamile kalanlar yazıp destek ve moral verirse çok sevinirim..
Klomen kullananlar yeni başlayanlarla bu yolda birbirimize destek olmayı da çok isterim..
Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın
UĞURLU LİSTEMİZ
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]BAT
[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İsyan123[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]5 Mart 2014 2013[/TD]
[TD]Klomen ilk denemede HAMİŞŞ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evrakcu[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]7 Mart 2014[/TD]
[TD]Klomen beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ariver[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]25 mart 2014[/TD]
[TD]Klomenle ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ozturk06[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]belirsiz[/TD]
[TD]Klomen beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dennizkabugu[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]7 Mart 2014[/TD]
[TD]Klomen+çatlatma iğnesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zozitos[/TD]
[TD]38[/TD]
[TD]1 Mart 2014[/TD]
[TD]Klomenle ikinci deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13nisa[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD] 9Mart 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]incitanemmm[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]4 nisan 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]femiray[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]15 mart 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BenimAskPastam[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]7 nisan 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynn[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]7 nisan 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeyneppmehmett[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]23 Mart 2014[/TD]
[TD]Hamileeeeeeeeeee[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevi87[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]15 mart 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Crnugur[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]5 nisan 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Londonelizabet[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]22 Mart 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasmin6734[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]22 Mart 2014[/TD]
[TD]Klomen + çatlatma iğnesi[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Ewt cnm cuma ultrasondda kac tane minigm var belli olck
Öyle hazirlamisim kendimi zaten canım Ped bile aldım marketten bu ay umudum hiç yok olursam üzülmem sanirim
öncelikle merhaba arkadaşım. Adet tarihin ne zamandı senin. Inşallah kırmızılar gelmez de hayırlısıyla güzel haberini alırız. Benim kasıklarımda bomba varmış gibi ağrıyorr.Ha patladım, ha patlayacam yani. Belim de adet olacakmış gibi ağrıyor. Sanırım benim yine olmayacak. Yaşım da 37 oldu zaten.
moralim cok bozuk canım keske güzel haber verebilseydim.15 mm olmus küçülmüş doktor spontan ilşkiye devam dedi.gebelik olmazsa adet olunca gel dedi.bugün bi arkadasımtest yaptı yanımızda pozitif cıktı.o anı yasamayı cok isterdim.allah herkese versin bizede versin.moralim cok bozuk iş yerinde herkes hamile.bi ben kaldım.psikolojim bozuldu benim.bu benim 2. Evliliğim.3 yıl öncesi.simdi bunlar.esimin hayatını mahvettim benle evlenmekle
askpastammmmUzuldummm kuzum yaaaa ... Ama bozma moralını bak dr unda demıs devam dıye.. Senı cok ıyı
anlıyorummm bende arkadaslarım hamıs olunca hem sevınıyorum hemde ıcten ıce ıcımde canımı acıtan bırseyler
oluyoooo.... Esın ıcın nıye oyle dusunuyorsun olur mu oyle seeeeeyyyyyy senın hatan yada kabahatın
degıl kı kuzummmmm ... Druna gıtmeye devam et .. Su bal+tarcın+corek otunu denedın mı sen hıc bır dene ıstersen
umutsuzluk yokkkk luffeeennnn
Diğer aya üniversite hastanesine gidicem bu ay umudum yok
evet ağrıyo yaaa.adetim de bi garipleşti bu tedavilerden.
Bugün tvde bi kadın 5 yıllık evliyiz kocamla ben özgürlüğümüze düşkünüz o yüzden asla çocuk düşünmüyoruz dedi ben de zaten yeni adet olmuşum kadına dalasım geldi. Dedim bunlar ne kadar sağlıklıdır kim bilir.birçok insan biz dahil yok eşin hareketliliği yok hormon düzensizliği uğraşıyoruz.aslında ne kadar şanslı olduklarının farkında değiller.
moralim cok bozuk canım keske güzel haber verebilseydim.15 mm olmus küçülmüş doktor spontan ilşkiye devam dedi.gebelik olmazsa adet olunca gel dedi.bugün bi arkadasımtest yaptı yanımızda pozitif cıktı.o anı yasamayı cok isterdim.Allah herkese versin bizede versin.moralim cok bozuk iş yerinde herkes hamile.bi ben kaldım.psikolojim bozuldu benim.bu benim 2. evliliğim.3 yıl öncesi.simdi bunlar.esimin hayatını mahvettim benle evlenmekle diğer aya üniversite hastanesine gidicem bu ay umudum yok
umarım regl olmassın ariverim ve hamilelik haberini verirsin tatlım benim
Ewt cnm ilk klomenim di bn asilamadan once tuttu asilama da tuttuysa cogul olckcanım ne güzel ya klomen mi kullandın sadece ilk nazar degmesin maşallah
askpastammmm Uzuldummm kuzum yaaaa ... Ama bozma moralını bak dr unda demıs devam dıye.. Senı cok ıyı
anlıyorummm bende arkadaslarım hamıs olunca hem sevınıyorum hemde ıcten ıce ıcımde canımı acıtan bırseyler
oluyoooo ....Esın ıcın nıye oyle dusunuyorsun olur mu oyle seeeeeyyyyyy senın hatan yada kabahatın
degıl kı kuzummmmm ... Druna gıtmeye devam et .. Su bal+tarcın+corek otunu denedın mı sen hıc bır dene ıstersen
umutsuzluk yokkkk luffeeennnn
idevam gülüm bu ay olmadı önümüzdeki ay.takdir Allahın.evet canım acıdı kuzu baska bişey hani.Allah herkese nasip etsin bu cok farklı bir acıymıs ve zormus.mutlu görünmeye calısıyosun ama için yanıyor isteönümüzdeki ay hacettepe üniversitesine yada gataya gidecegim.özellerden ümidimi kestim.oda nasip diyo her türlü yolu deneriz diyo.yaptım canım yapmammı fayda etmedi bu arad destegin için cok sagol gülüm Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?