- 10 Şubat 2011
- 2.071
- 932
- 373
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #5.461
Ewt cnm ilk klomenim di bn asilamadan once tuttu asilama da tuttuysa cogul olck
Evet canim umutsuzluk yokkk daha yasin genc .. mutlaka olucak buna inan kuzummmmgelismelerden haberdar et lutfennn... bu arada benumde gelicek kirmizilar sanirim agrim cok kasiklarimda ve belimde
Olabilir tabiki bence bir test yapsan iyi olur derimKızlar selamlar. Bende klomene 27 Şubat'ta başlamıştım. Kullandım bitti sonra çatlatma iğnesi yapıldım. Ve şuan beklemedeyim 23 Mart'ta regl olmam gerekiyordu olmadım. Yoğun bi akıntı oldu bugün. Test yapmaya da korkuyorum negatif çıkarsa diye �� sizce bu akıntı gebelik belirtisi olabilir mi ??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Askpastammm sen iyi ol ki gelecek bebislerde iyi olsuninsallah sizlerin sayesinde daha iyiyim canım beniminsallah hepimizin olsun.insallah o bebek tutunması agrısıdır canım benim.sende haberdar et iyiki varsınız
Bende ilk hamilelgmde adet oluyorum sanırdım akintim cok olurduKızlar selamlar. Bende klomene 27 Şubat'ta başlamıştım. Kullandım bitti sonra çatlatma iğnesi yapıldım. Ve şuan beklemedeyim 23 Mart'ta regl olmam gerekiyordu olmadım. Yoğun bi akıntı oldu bugün. Test yapmaya da korkuyorum negatif çıkarsa diye 😔 sizce bu akıntı gebelik belirtisi olabilir mi ??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Olabilir tabiki bence bir test yapsan iyi olur derim
Askpastammm sen iyi ol ki gelecek bebislerde iyi olsun
Insallah cnm ya dedigin gibidir.. tutunma olurkende oluyor mu boyle regli agrisi gibi kasikta agri.. tek degisik olan bel kismimimda agrimasi .... olur mu boyle bilgin var mi ???:26:
Bende ilk hamilelgmde adet oluyorum sanırdım akintim cok olurdu
Olabilir canm kanda da idrarda da çıkar bi yap yarın bence
Canım senin regl ne zamandı geciktimi
Yok daha gcikmedi normalde yarin olmam lazim ama bu klomen geciktirme yapiyorya bazen (gecen ay yapti bende) 27 si olmam lazim.. yarin sabahtan test yapsam cikar herhalde diyorummm
Olabilir tabiki bence bir test yapsan iyi olur derim
Askpastammm sen iyi ol ki gelecek bebislerde iyi olsun
Insallah cnm ya dedigin gibidir.. tutunma olurkende oluyor mu boyle regli agrisi gibi kasikta agri.. tek degisik olan bel kismimimda agrimasi .... olur mu boyle bilgin var mi ???:26:
Gercekten mi bende dokunsan aglicak gibiydim SirineCanım aynen adet belirtileri gibi gebelikde kaşık ağrısı bel ağrısı bacaklarda ağrı .akıntı tâbiki. Ya Bekle adet geçsin öyle yap .benimde 28 insallh vardır bebisin
keşke benim de ağrım olmasaydı.o kadar ağrıdı sanki bişi var gibi fosssssss hep fossss
benim bi arkadaşın da ağrısı hiç olmuyomuş iğneden sonra.bu tedaviyle hamile kalmış.
Gercekten mi bende dokunsan aglicak gibiydim Sirinevalla moral verdin .. cunku sen yazinca fark ettimki evey bacaklarimda daha dogrusu baldirlarimdada agri var.. hadi hayirlisi insaallah hep beraber oluruzzz
Bende gun gecince yapiyim diyorum arkadaslarin hepsi cikar artik regline yakin gundesin diyorlar.. heycanlandiriyorlar benideee
selamün aleyküm. gününüz aydın ola kuzular. inş bugün bizlere güzel haberlr getrr
günaydın canımcımmmmm inşşş herkese nasip etsinnn
moralim cok bozuk canım keske güzel haber verebilseydim.15 mm olmus küçülmüş doktor spontan ilşkiye devam dedi.gebelik olmazsa adet olunca gel dedi.bugün bi arkadasımtest yaptı yanımızda pozitif cıktı.o anı yasamayı cok isterdim.Allah herkese versin bizede versin.moralim cok bozuk iş yerinde herkes hamile.bi ben kaldım.psikolojim bozuldu benim.bu benim 2. evliliğim.3 yıl öncesi.simdi bunlar.esimin hayatını mahvettim benle evlenmekle
diğer aya üniversite hastanesine gidicem bu ay umudum yok
inş kuzum. hadi bakalm bgn bebş habrlri geleblr.
bende iğneden sonra lekelenme olmuyo çok ağrımda olmuyo bende mi sorun var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?