- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #5.481
benim de bugün 4.günüm canım nasıl almanı önerdi klomeni doktorun
hayırlısı olsun tatlım.. klomen yumurtlamaya yardımcı oluyo zaten o yüzden veriyolar... belki hamişsindir canım test yaptın mı 6 gün az bi süre değill
evet stres çok önemli ben de bu ay stres yapmıcam konu açmamın sebebi de bu... sohbet ederiz tanışırız kafa dağıtırız bu süreç hakkında birbirimize bilgi veririz... öyle işte.. ben de adetten temizleniyim her gün okucam Allahın iizniyle bu ay olucak buna inanıyorum... olummsuz düşünmicem düşünmeyelim yani.. bugün benm 4.günüm
inşşşş inşşşşşşşşşş güzel haberler bekliyoruzzzariverin mi günüydü öyle hatırlıyo gibiyimm
ariveeeeeeeer nptınn kuzumm
üzüldümmm...:.....Evet bugün günüm ve sabahtan adet oldum hiç Şaşmaz geçikmez. Hemen gelir öyle sinirlerim bozuldu
canım senin batın 7 martta geçmiş
hıııı inşallah bu ay olmazsın benim batım 2 nisanüzüldümmm...:.....
hayırlısı kuzumm inş yeni döngün bebişini getirirr bitanemmm
canım o geçmiş 10 martta adet oldum gecikmeli.bu ayda 8 nisan ama gene gecikmeli gelecekler gibi geliyoo hayırlısı bakalımmm
üzüldümmm...:.....
hayırlısı kuzumm inş yeni döngün bebişini getirirr bitanemmm
canım o geçmiş 10 martta adet oldum gecikmeli.bu ayda 8 nisan ama gene gecikmeli gelecekler gibi geliyoo hayırlısı bakalımmm
inşşşş inşşşşşşşşşş güzel haberler bekliyoruzzzariverin mi günüydü öyle hatırlıyo gibiyimm
inş canımmmm hiç kimse olmaz inşhıııı inşallah bu ay olmazsın benim batım 2 nisan
Sağol canım Insallah perşembe doktora gidicem bakalım ne diyecek
sanırım ariver olmş ya ûzldm. zozitos un da dye hatrlyrm ama
Test yapıp ikicicizgisi kaybolan varmi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet bugün günüm ve sabahtan adet oldum hiç Şaşmaz geçikmez. Hemen gelir öyle sinirlerim bozuldu
Yokmu bunun hakkında bir şey bilen
test bozuk olabilir varsa tekrardan yap canımmYok cikti ikicide cikti cok acik pembe dağıldı sonra
Allah insallah bizede nasip etsin canım insallah bizi eksik koymasın ondan.kendimi zor tutuyorum bazen aglamamak için.Allah cocuk sahibi olmamıza engel olan herseyi kaldırsın insallah.sizlerden umutluyum canım.insallah bu ay güzel haberi vereceksin bizede umut olacaksın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?