- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #10.361
ah canım ya...
kızınken insan ağzından çıkanı duyamıyor. bence eşinde böyle bir anda söylemiş.
zaten özürde dilemiş.
bence sen bebeğine yoğunlaş.
hem insan affederse kendini daha iyi hissediyor. biliyorki allah ta onu affedecek.
Inşallah olur canım stres yapmamaya çalışGunaydn canim ben beklemedeym walla dun ovitrelle vuruldm bakalim olcakmi dua edin lutfen stresim tavanda((
günaydııın :) beklemedeyiz canm sen nasılsın
Inşallah olur canım stres yapmamaya çalış
Ben de bekliyorum canım :) ne kadar var bata
canim merhaba bende seker hapi kullaniyorum pkodan dolayimi iciyorsun sende?diaformin kullaniyorum iclerinde en iyisi buymus doktor banada g ile baslauan bisey yazmisti ismini tam hatirlamiyorum ben diaformin aldim.daha sonra doktor degistim iyo yapmissin bu iyi dedi doktorda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam kizlar herkese iyi aksamlar. Klomen pazar bitti dun kontrole gittim. Solda 16 sağda 12 - 12 mm 3 tane yumos büyümeye baslamis. Yarin tekrar kontrolün var. Yumoslar 18 mm ye ulasirsa iğne verecek herhalde.
bncede abla allah yolunu bahtini acik etsn hayirlisi olur insallah
bnmki zaten nasıl kilo alma bilmyrm dgru durust yemk yemem
selamlar fatıma ... Aslında bende pko falan yok.. Anne tarafımda genetık seker var her ıhtımale karsı alıyorum bende .. Danıstım dr uma herhangı bır yan etkısı yok alın dedı hem kan sekerını dengeler hemde kılo vermenıze yardımcı olur dedı .. Bende metformıne 850 lık kullanıyorum
hadı kımyagercımmm bu ay guzel haberler dolacak burda sanıyorummmmmmm
Arkadaşlar sadece klomen kullanarak hamile olanlar varmı. İğne illa şart mı oluyor yoksa. Lütfen cvp verin
Canım doktor bana da sadece klomen verdi. Ben de bekliyorum çok da alternatif yok zaten :)
bnde pek ymm ama pko varya bizde o yüzden alıyoz
Sen ne zaman başladın klomen e bitince ığne mi var sonra.
Sen ne zaman başladın klomen e bitince ığne mi var sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?