Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Doktorrum bugün çok yoğun olduğu için sıra alamadım yarına kaldı ve adetimden 11. Gün inşallah geç kalmamışımdır ;(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam Kizlar herkese iyi aksamlar. Klomen pazar bitti dun kontrole gittim. Solda 16 sağda 12 - 12 mm 3 tane yumos büyümeye baslamis. Yarin tekrar kontrolün var. Yumoslar 18 mm ye ulasirsa iğne verecek herhalde.

selamlar fatıma ... Aslında bende pko falan yok.. Anne tarafımda genetık seker var her ıhtımale karsı alıyorum bende .. Danıstım dr uma herhangı bır yan etkısı yok alın dedı hem kan sekerını dengeler hemde kılo vermenıze yardımcı olur dedı .. Bende metformıne 850 lık kullanıyorum

Aleykum selam tatlim ,anladim kuzum gecmis olsun evet zayiflatiyor dediler ama bende ters etki verdi sanki bu ilaclar :) :) :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar mrb bende 2 gündür klomen içmeye başladım. Akşamları 2 adet içiyorum. Sorum şu klomen bitince doktora gitmesem olurmu ben o takibi yaptırıyorum panik atak var bende.

Arkadaşlar sadece klomen kullanarak hamile olanlar varmı. İğne illa şart mı oluyor yoksa. Lütfen cvp verin

Kizlar igneden sonra 4.gunum ve kask karin bolgem agryor sizlama yanma var ustelik midemde kalkiyor bide tuvlet kagdina kahverengi pembe arasi lekeler gelyor korktummmm cok sancim var noluyor bana idrar yolu enfeksiyonumu yoksa normal mii?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…