Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

canım klomen kullanmamızın sebebi yumurtaların gelişmesini sağlamak ve takibini yapmak. bence kesinlikle gitmelisin. yoksa büyüyüp büyümediğini nasıl anlayacaksın ki? senin problemin neydi?

Ben 9 aylık evliyim hiç bi sorun yok eşimde ve bende ama hamile kalamadim. Doktor pazartesi klomen verdi 5 gün ic 2 gun sonra gel dedi. Bende bu ilacı arastirayim derken kendimi burda buldum.

Günaydın canım. Inşallah öyle olur inanmayi çok istiyorum ama bilmiyorum ya. Çok umutsuzum.

Arivercim nasılsın canımmm heyecan doruktadır senın şimdi allahım yar ve yardımcımız olsun bu anestezili bir krem varmış biliyormusun canım ben onu aşılama yaptırırken kullansam işe yararmı ki

Catlatma iğnesi olmazsa doğal mi oluyor. Ben doğal olsun istiyorum. Benim iğneyi istememe hakkım varmı yoksa mecbur vurulacam mi

Kizlar igneden sonra 4.gunum ve kask karin bolgem agryor sizlama yanma var ustelik midemde kalkiyor bide tuvlet kagdina kahverengi pembe arasi lekeler gelyor korktummmm cok sancim var noluyor bana idrar yolu enfeksiyonumu yoksa normal mii?

Dr gitmelisin .gecmis olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Catlatma iğnesi olmazsa doğal mi oluyor. Ben doğal olsun istiyorum. Benim iğneyi istememe hakkım varmı yoksa mecbur vurulacam mi
walla doktor vurmayalım doğal olsun dedi ama doğal olmuyor bence çünkü ilaç kullanıyorsun neticede...bence doktor gerek görürse çatlatma iğnesini vurul derim...en azından takipte kalırsın sendeki sorun ne peki

Bende hiç bir sorun yok adetin 21. Günü progesteron 23 çıktı doktor yumurtlaman var demişti. 9 aylık evliyim. Ya ığne meselesi beni tedirgin etti biraz biide burda ığne olanlardan çoğul gebelik duydum. Üçüz falan.

yardım ediin ((( arkadaslar günaydın sormak istedıgım bişi var bu sabah uynadıgımda camasırımda çikolata sürülmüş gibi bişi vardı acaba adetmi olcam

evet iğneninde klomeninde çoğul gebelik ihtimali var...herkesin tercihi de farklı olur bende keşke olsa ikiz üçüz mutlu olurum ama dediğim gibi tercih meselesi...daha yeni evliymişin sorun yoksa en kısa zamanda hamile kalırsın yumurtlamanda varmış hem maşallah sen yinede tedirgin olma doktorun dediklerini uygula derim

Benimki belli bir buyukluge gelince dr.hemen igneyi vur dedi.yumurtalar catlasin diye.

Iğneyi kendimiz mi vuracağız nasıl. Klomeni kullananların mi çoğul gebeligi oluyor yoksa klomenden sonra ığne vurulanlarin mi oluyor

Evet ben ikiz üçüz istemiyorum. Yeni evliyim ama herkes hamile misin diye sora sora psikolojimi bozdular. Kendimi doktor da buldum yapmadığım test kalmadı kalmadı hiç bi sorun yoksa neden olmadı aralık ayından beri islaklik günlerimi değerlendirdik. Zaten ondan önce yumurtlama nedir onuda bilmiyordum. Aralık ayinda öğrendim onuda.

canım stresten olurmuş gebe kalamamak ayrıca vücut kendini hazır hissetmiyorsa da gebelik oluşmazmış...ne güzel maşallah sorun da yok senin tek sıkıntı o zaman stres sanırım zaten yumurta takibine başlamışsın doktorun sana ilişki günlerini önerecek o zaman gebe kalma şansın iyice artar...ayrıca iğneye gelince bu ay kullanmak istemiyorum dersin doktor da zorla yaptırcak değil ya baktın olmadı öteki ay iğne vurulursun ama öncelikle bir doktor takibine gir bakalım yumurtaların gelişimini izle ona göre yol çizersin

Hiç belirtin varmı canım
Yok canım. Sivilceler çıktı. Baş ağrısı bildiğin adet belirtileri yani
hayır tatlımmm sakın umutsuz olma
Umutlu olmak istiyorum ama olmuyor
Arivercim nasılsın canımmm heyecan doruktadır senın şimdi allahım yar ve yardımcımız olsun bu anestezili bir krem varmış biliyormusun canım ben onu aşılama yaptırırken kullansam işe yararmı ki
Idrar eder canım. Heyecandan çok korku dorukta. Hiç gerek yok canım ona. O kadar acımıyor ki normal muayene gibi :)

Kizlar igne vuruldum 4. Günüm aşırı göğüs agrim var normal mi ??????

Evet stresten galiba. Bide yumurta takibi karından olmuyormuş dogrumu. Ben hiç alttan ultrason nedir bilmiyorum. Bende biraz panik atak var kasiliyorum. Nasıl girecegim ultrasona ondanda gerildim şimdi

Evet stresten galiba. Bide yumurta takibi karından olmuyormuş dogrumu. Ben hiç alttan ultrason nedir bilmiyorum. Bende biraz panik atak var kasiliyorum. Nasıl girecegim ultrasona ondanda gerildim şimdi
aynısını bende de var canım bende kasılıyorum kızarıp bozarıyorum ama yapacak bişi yok benim 2 tane doktorum var biri çok mecbur kalmadıkça alttan yapmıyor ama ötekisi yapıyor her defasında da kasılıp kalıyorum ama acı falan duymuyorum....bence alışmamız lazım bende kendimi alıştırmaya çalışıyorum

Uzun mu sürüyor tamamen ultrason aletini mi karnimiza kadar girdirecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…