- 10 Haziran 2014
- 11.171
- 13.005
- 298
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #10.401
canım klomen kullanmamızın sebebi yumurtaların gelişmesini sağlamak ve takibini yapmak. bence kesinlikle gitmelisin. yoksa büyüyüp büyümediğini nasıl anlayacaksın ki? senin problemin neydi?
Günaydın canım. Inşallah öyle olur inanmayi çok istiyorum ama bilmiyorum ya. Çok umutsuzum.
Catlatma iğnesi olmazsa doğal mi oluyor. Ben doğal olsun istiyorum. Benim iğneyi istememe hakkım varmı yoksa mecbur vurulacam micanım o tedavine göre kadar veriliyor bende ilk kullandığımda çatlatma iğnesi vermemişti doğal olsun diye hamile kaldım ama malesef bebeğimi düşürdümbu ay da tekrar klomene başladık çatlatma iğnesi de verdi doktor ama sanırım bu sefer çatlamadı ne ağrı ne sızı hiçbirşey yok
Kizlar igneden sonra 4.gunum ve kask karin bolgem agryor sizlama yanma var ustelik midemde kalkiyor bide tuvlet kagdina kahverengi pembe arasi lekeler gelyor korktummmm cok sancim var noluyor bana idrar yolu enfeksiyonumu yoksa normal mii?
walla doktor vurmayalım doğal olsun dedi ama doğal olmuyor bence çünkü ilaç kullanıyorsun neticede...bence doktor gerek görürse çatlatma iğnesini vurul derim...en azından takipte kalırsın sendeki sorun ne pekiCatlatma iğnesi olmazsa doğal mi oluyor. Ben doğal olsun istiyorum. Benim iğneyi istememe hakkım varmı yoksa mecbur vurulacam mi
Bende hiç bir sorun yok adetin 21. Günü progesteron 23 çıktı doktor yumurtlaman var demişti. 9 aylık evliyim. Ya ığne meselesi beni tedirgin etti biraz biide burda ığne olanlardan çoğul gebelik duydum. Üçüz falan.walla doktor vurmayalım doğal olsun dedi ama doğal olmuyor bence çünkü ilaç kullanıyorsun neticede...bence doktor gerek görürse çatlatma iğnesini vurul derim...en azından takipte kalırsın sendeki sorun ne peki
Catlatma iğnesi olmazsa doğal mi oluyor. Ben doğal olsun istiyorum. Benim iğneyi istememe hakkım varmı yoksa mecbur vurulacam mi
Bende hiç bir sorun yok adetin 21. Günü progesteron 23 çıktı doktor yumurtlaman var demişti. 9 aylık evliyim. Ya ığne meselesi beni tedirgin etti biraz biide burda ığne olanlardan çoğul gebelik duydum. Üçüz falan.
Benimki belli bir buyukluge gelince dr.hemen igneyi vur dedi.yumurtalar catlasin diye.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet iğneninde klomeninde çoğul gebelik ihtimali var...herkesin tercihi de farklı olur bende keşke olsa ikiz üçüz mutlu olurum ama dediğim gibi tercih meselesi...daha yeni evliymişin sorun yoksa en kısa zamanda hamile kalırsın yumurtlamanda varmış hem maşallah sen yinede tedirgin olma doktorun dediklerini uygula derim
canım stresten olurmuş gebe kalamamak ayrıca vücut kendini hazır hissetmiyorsa da gebelik oluşmazmış...ne güzel maşallah sorun da yok senin tek sıkıntı o zaman stres sanırımEvet ben ikiz üçüz istemiyorum. Yeni evliyim ama herkes hamile misin diye sora sora psikolojimi bozdular. Kendimi doktor da buldum yapmadığım test kalmadı kalmadı hiç bi sorun yoksa neden olmadı aralık ayından beri islaklik günlerimi değerlendirdik. Zaten ondan önce yumurtlama nedir onuda bilmiyordum. Aralık ayinda öğrendim onuda.
Peki sadece klomen mi kullandin. Yoksa iğnede kullandin mi. İnş. Hamilesindir.
Yok canım. Sivilceler çıktı. Baş ağrısı bildiğin adet belirtileri yaniHiç belirtin varmı canım
Umutlu olmak istiyorum ama olmuyorhayır tatlımmm sakın umutsuz olma
Idrar eder canım. Heyecandan çok korku dorukta. Hiç gerek yok canım ona. O kadar acımıyor ki normal muayene gibi :)Arivercim nasılsın canımmm heyecan doruktadır senın şimdi allahım yar ve yardımcımız olsun bu anestezili bir krem varmış biliyormusun canım ben onu aşılama yaptırırken kullansam işe yararmı ki
canım stresten olurmuş gebe kalamamak ayrıca vücut kendini hazır hissetmiyorsa da gebelik oluşmazmış...ne güzel maşallah sorun da yok senin tek sıkıntı o zaman stres sanırımzaten yumurta takibine başlamışsın doktorun sana ilişki günlerini önerecek o zaman gebe kalma şansın iyice artar...ayrıca iğneye gelince bu ay kullanmak istemiyorum dersin doktor da zorla yaptırcak değil ya baktın olmadı öteki ay iğne vurulursun ama öncelikle bir doktor takibine gir bakalım yumurtaların gelişimini izle ona göre yol çizersin
aynısını bende de var canım bende kasılıyorum kızarıp bozarıyorum ama yapacak bişi yok benim 2 tane doktorum var biri çok mecbur kalmadıkça alttan yapmıyor ama ötekisi yapıyor her defasında da kasılıp kalıyorum ama acı falan duymuyorum....bence alışmamız lazım bende kendimi alıştırmaya çalışıyorumEvet stresten galiba. Bide yumurta takibi karından olmuyormuş dogrumu. Ben hiç alttan ultrason nedir bilmiyorum. Bende biraz panik atak var kasiliyorum. Nasıl girecegim ultrasona ondanda gerildim şimdi
Sadece klomen kullandım ve inşallah canım ya cümlemiz
Uzun mu sürüyor tamamen ultrason aletini mi karnimiza kadar girdirecekler.aynısını bende de var canım bende kasılıyorum kızarıp bozarıyorum ama yapacak bişi yok benim 2 tane doktorum var biri çok mecbur kalmadıkça alttan yapmıyor ama ötekisi yapıyor her defasında da kasılıp kalıyorum ama acı falan duymuyorum....bence alışmamız lazım bende kendimi alıştırmaya çalışıyorum
yok yok kısa sürüyor ve korkma canın hiç acımıyor kasarsan ağrı hissedersin rahat olmaya çalış zaten belirli süre sonra insan alışıyor tedirgin olma o konudaUzun mu sürüyor tamamen ultrason aletini mi karnimiza kadar girdirecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?