Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Arkadaşlar mrb bende 2 gündür klomen içmeye başladım. Akşamları 2 adet içiyorum. Sorum şu klomen bitince doktora gitmesem olurmu ben o takibi yaptırıyorum panik atak var bende.

canım klomen kullanmamızın sebebi yumurtaların gelişmesini sağlamak ve takibini yapmak. bence kesinlikle gitmelisin. yoksa büyüyüp büyümediğini nasıl anlayacaksın ki? senin problemin neydi?

Arkadaşlar sadece klomen kullanarak hamile olanlar varmı. İğne illa şart mı oluyor yoksa. Lütfen cvp verin

canım o tamamen senin sağlık problemine ve yumurtalarının gelişimine bağlı bişey. doktorlar ona göre iğne veriyor yada tedaviyi sürdürüyor.

Kizlar igneden sonra 4.gunum ve kask karin bolgem agryor sizlama yanma var ustelik midemde kalkiyor bide tuvlet kagdina kahverengi pembe arasi lekeler gelyor korktummmm cok sancim var noluyor bana idrar yolu enfeksiyonumu yoksa normal mii?

canım 1-2 gün daha bekle. eğer devam ederse doktoruna danış. ama genelde böyle şeyler oluyor merak etme.

arkadaşlar sadece klomen kullanarak hamile olanlar varmı. Iğne illa şart mı oluyor yoksa. Lütfen cvp verin
canım o tedavine göre kadar veriliyor bende ilk kullandığımda çatlatma iğnesi vermemişti doğal olsun diye hamile kaldım ama malesef bebeğimi düşürdüm bu ay da tekrar klomene başladık çatlatma iğnesi de verdi doktor ama sanırım bu sefer çatlamadı ne ağrı ne sızı hiçbirşey yok

Kizlar igneden sonra 4.gunum ve kask karin bolgem agryor sizlama yanma var ustelik midemde kalkiyor bide tuvlet kagdina kahverengi pembe arasi lekeler gelyor korktummmm cok sancim var noluyor bana idrar yolu enfeksiyonumu yoksa normal mii?

bazi kisilerde bu sekilde igne ile yumurta catlatmasi yapildiginda oluyormus .. bende cok sanci olmadi 2.gunum olmustu mide bulantim 2-3 gun surdu ama akinti vardi ama kanama olmadi .. telaslanma bazi kisilerde kanamada olabiliyormus .. icini ferah tut bir enfeksiyon oldugunu sanmiyorum oyle olsaydi dr un gorurdu zaten ...

hap kullanarak da hamile kalan var ama dr unla beraber takip etsen daha iyi olur aslinda .. cunku bazen yumurtalar cok fazla buyuyor ve kiste donusmesine sebep oluyor..

dr iğneyi vurulduktan snra 14 gün bekle dedi gel catlamısmı bakalım demedi 6hazrnda vuruldu iğnebugun 5. gun acaba mayıs ayında adet olmadıgım için iğne ters etki mi yaptı olabilirmi yan etkisi

Merhaba kızlar.. Bende geçen aydan beri Klomengiller kervanına katıldım geçen ay günde 1'er tane içtim. Sadece 2 yumoş oldu ve 10 mm de kaldı

Bu ay dozu artırdı . Günde 2 taneye. Yarın kontrol var bakalım ne durumdalar? Bu arada bendeki bir diğer sorun da rahim duvarı inceliği. Kaç mm onu söylemedi ama bu ay bunun için sana ayrıca ilaç verebilirim dedi. Benimle aynı durumda olanlar var mı? Rahim inceliği için hangi ilaç veriliyor ve işe yarıyor mu? beni aydınlatırsanız çok sevinirim

selam,

bendede yumurtalar gelişiyor, büyüyor, çatlıyor fakat rahim en fazla 7 mm oluyor. gerekli kalınlığa ulaşmıyor. ve bildiğim kadarıyla bu derdin öyle
kesin bir ilacı yok. anca progesteron (sanırım) maddesi içeren bir takım ilaçlar veriyorlar.

ben ilk klomen kullandığımda 2 çok iyi yumurtam gelişti. ve olmadı. sebepte rahimin inceliği.

bu sefer 4 yumurtam gelişti. doktor "bu yumurtalar çatlayınca rahimi besleyecek kadar madde salgılar ilaca gerek yok" dedi.

cumartesi büyük bir ağrı ve de sancıyla yumurtalar çatladı iğnesiz. bakalım bekliyorum.

senin adetlerin nasıl ? mesela benim düzenli ama 1 ped anca kullanıyorum. geri kalan 2 günde yaprak ped lerle idare edecek kadar az oluyor.

rahim inceliğinin en önemli belirtisi az adet olmakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…