- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #10.381
Kizlar igneden sonra 4.gunum ve kask karin bolgem agryor sizlama yanma var ustelik midemde kalkiyor bide tuvlet kagdina kahverengi pembe arasi lekeler gelyor korktummmm cok sancim var noluyor bana idrar yolu enfeksiyonumu yoksa normal mii?[/QUOT
Tam nedir bilemem ama bence panik yapma hepimizin aşina olduğu şeyler. tabii aşırıysa bi doktoruna danış.
Bata sadece 4 gün kaldı. Heyecandan çok korkuyorum bu sefer..
Arkadaşlar mrb bende 2 gündür klomen içmeye başladım. Akşamları 2 adet içiyorum. Sorum şu klomen bitince doktora gitmesem olurmu ben o takibi yaptırıyorum panik atak var bende.
Arkadaşlar sadece klomen kullanarak hamile olanlar varmı. İğne illa şart mı oluyor yoksa. Lütfen cvp verin
Kizlar igneden sonra 4.gunum ve kask karin bolgem agryor sizlama yanma var ustelik midemde kalkiyor bide tuvlet kagdina kahverengi pembe arasi lekeler gelyor korktummmm cok sancim var noluyor bana idrar yolu enfeksiyonumu yoksa normal mii?
canım o tedavine göre kadar veriliyor bende ilk kullandığımda çatlatma iğnesi vermemişti doğal olsun diye hamile kaldım ama malesef bebeğimi düşürdümarkadaşlar sadece klomen kullanarak hamile olanlar varmı. Iğne illa şart mı oluyor yoksa. Lütfen cvp verin
günaydın canımmmm. inşaallah bu ay bebeğine kavuşacaksın canım. ben inanıyorum sen de inan canım. hiç korkma içini ferah tut ki bebişinde sana iyice tutunsun
arkadaslar günaydın sormak istedıgım bişi var bu sabah uynadıgımda camasırımda çikolata sürülmüş gibi bişi vardı acaba adetmi olcam
Arkadaşlar sadece klomen kullanarak hamile olanlar varmı. İğne illa şart mı oluyor yoksa. Lütfen cvp verin
Kizlar igneden sonra 4.gunum ve kask karin bolgem agryor sizlama yanma var ustelik midemde kalkiyor bide tuvlet kagdina kahverengi pembe arasi lekeler gelyor korktummmm cok sancim var noluyor bana idrar yolu enfeksiyonumu yoksa normal mii?
hap kullanarak da hamile kalan var ama dr unla beraber takip etsen daha iyi olur aslinda .. cunku bazen yumurtalar cok fazla buyuyor ve kiste donusmesine sebep oluyor..
Gunaydin canimmm ayyy seni cok iyi anliyorum ... Hadi insallah hayirlisi guzel haberler alicaz
Günaydın canım. Inşallah öyle olur inanmayi çok istiyorum ama bilmiyorum ya. Çok umutsuzum.
Ben bu ay kullandım ve sonucu bekliyorum Hayırlısı Allah'tan...
Merhaba kızlar.. Bende geçen aydan beri Klomengiller kervanına katıldımgeçen ay günde 1'er tane içtim. Sadece 2 yumoş oldu ve 10 mm de kaldı
Bu ay dozu artırdı . Günde 2 taneye. Yarın kontrol var bakalım ne durumdalar? Bu arada bendeki bir diğer sorun da rahim duvarı inceliği. Kaç mm onu söylemedi ama bu ay bunun için sana ayrıca ilaç verebilirim dedi. Benimle aynı durumda olanlar var mı? Rahim inceliği için hangi ilaç veriliyor ve işe yarıyor mu? beni aydınlatırsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?