Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

inss olmazsn canim :) evet bizim calismalar basladi :S gun asiri bende gecen ay 5inde oldm 6sinda tam basladii insallah olmam :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah canım bakalım zaman neler göstercek bize benim sancım oluyo kasıklarımda batma oluyo inş hamileyimdir:))))11 gün geçti yumurtlamamın üstünden tutunduysa testte çıkarmı acaba test yapmamak için kendimi zor tutuyorum:)) dün gece de garip bi rüya gördüm bişeylerden kaçıyoduk arabaya ben binmeden 2 tane çok küçük bebek bindi ama cenin gbiler arabada bi boru var ne alakaysa ona tutundular çok korktum başta ama sonra bilinç altımın bana oyunu bu dedim

slm kızlar bende kendi hikayemi anlatmak istedim artık bunalıyorum neyapacağımı bilemedim. ben 3 ay klomen kullandım sonra yumurta çatlamadı kist oluştu. sonra doktorumu değiştirdim. ilaç tedavisi ile 4 ay sonra kistim yok oldu .sonra tekrar klomen verdi doktor bukez çatlatma iğnesi vurcaktı ama yine yumurtam çok olduğu için ve büyüdüğü için ve birtanesi zaten çatladığı için iğneye gerek yok dedi. ve sende bişey yok herşeyin çook normal diyo ve bunu butun dokorlar diyo. eşiminde tesleri temiz zaten. 2 yıldır olmuyo ama doktorlarda klomende oteye bir tedavıye geçemediler neyapayım kızlar aslında bundan sonrakı tedavı ne olmalı benmi istemeliyim. çunku her ay yıne olmaması insanlaraın bana kısır gözüyle bakmaları. çocukları olanlara hayırlı olsun diye gidince kendimi zor tutmaktan yoruldum.n:26:eyapsam ankaraya falanmı gitsem. ha bu arada eşim doğuştan yani peygamber sünnetli ayıptır solemesi sperlerin ileri sıçramadığını soylıyo ki bole bişey varmış doktora solediğimde ben bilmem dedi . neyapmalıyım nolur yardım edın bu ayda olamı memleket gitcem yine milletin tel tek sorusu ve ben....:26:

arkadaşlar pkolu olup da günde 4 klomen kullann oldu mu :26:dr'um günde 4 klomen kullnmamı syldı.

kızlar gecen ay klomen kullanıp çatlatma iğnesi olduğmda çok ağrım olmustu yumurta catlarkn bu ay tam tersi iğne oldm ama çok asırı bi ağrı olmadı iğneden 6 saat azaz batmalar oldu bi iki saat snr gecti ertesi gün aynı saatlerde tekrar öyle oldu ama sol tarafa dokununca gercektn kocaman bi yumurta var gibi hissediliyodu ağrılar bitince şişlikde gitti iğne yapıldığına göre catlamışlardr dimi gecen aya göre az ağrıyınca teredddt ettm de

Kızlar merhaba. Lütfen bana yardımcı olun.

Geçen ay günde 2 klomen kullandım ve hiç yumurtam büyümemişti bu ay günde 4 klomen kullandım ve doktor tam 10 tane yumurtan olmuş hepside çok kaliteli dedi. Çatlatma iğnesi verirsem hepsi çatlayabilir ve yediz sekiz bile olabilir dedi. O yüzden çatlatma iğnesi vermedi. Kendiliğinden bir yada ikisi çatlarsa döllenir dedi.

İyi de bir yumurta döllendi diyelim döllenmeyen diğerleri nolucak. Hem hamilelik hemde kist bir arada olabiliyormu.

Çoğul gebelikten çok korkuyorum. Napıcam bilmiyorum.

Sizde hiç bu kadar çok yumurta oldu mu. Yada olanı duydunuz mu ?

Yumurta rezervim çok mu azalır böyle olursa ?

arkadaşlar pkolu olup da günde 4 klomen kullann oldu mu :26:dr'um günde 4 klomen kullnmamı syldı.

Canım önce düşük dozla mı başladı seninde. Çünkü benim önce günde 2 taneydi ama yumurtam büyümeyince 4'e çıkardı.

Bende pco ve yumurta tembelliği var. Düzenli adet olmuyorum. Senin nasıl adetlerin.

Son düzenleme:

ahh o ruyalarrr :)) benim bugun asiri sancim var yumurtalklarm sancili sis gbi batiyor ..

ilk defa duydum bu kadar çok yumurta kendide çatlar zaten büyük ihtimalle canım bırı olmasa bırı olur maşallah 10 tane :) inş güzel haber alırsın

rahim filmi çekildimi senn cnm

ilk defa duydum bu kadar çok yumurta kendide çatlar zaten büyük ihtimalle canım bırı olmasa bırı olur maşallah 10 tane :) inş güzel haber alırsın

Umarım öyle olur canım. Dedim ya geçen ay bir tane bile olmazken bu ay 10 tane birden.

Bu ay soğan suyu içmiştim baya temizlemiştim yumurtalıkları. Ondan mı çoğaldılar bu ay acaba.

Bugün yarın ilişki dedi. Bir değil 2 yumurtan çatlamak üzere bunlar da tutmazsa diğerleri de birkaç güne çatlamaya başlar dedi.

Çatlatma iğnesi vurmasam da çoğul gebelik olabilir dedi.

Bu ayı boş mu geçirsem diye düşünüyorum. Ben 1 tane çocuk istiyorum. Ona da en iyi şekilde bakmak istiyorum.

böyle söyleme ama hayırlısını iste nasipte ne warsa o... zaten klomen kullananların çoğul gebelik oranı fazla değerlendr sen bu ayı doktorunun da dediği gibi biri olmasa biri tutar inşallah adet tarihine kadar gün aşırı çalış bence bu ay sonuç alırsın canım we hayırlısını iste

benimde yumurtalrım klomene cok güzel cevap veriyordu.4 yumurtam hatta arkadan geelnlerdeoluyordu günlük 2 dozda..eşimde bazı sıkıntılar olduğu için gebeliği yakalayamadık maalesef...eşiniz testinde sorun yoksaa bebişiniz Rabbimin izniyle gelir diye düşünüyorum.bir rkadaşımız vardı onunda 13 yumurtası olmuştu ama arkasına aşılma oldu ve üçüzlere hamile şuan inş bebişinzi sizinle olur...

Üçüz mü ? Şuan daha fazla korktum.

Benim geriden gelenlerin sayısını söylemedi bile. En dominant 10 tane var dedi.

Eşimin sperm değerleri normal. Sorun bendeydi. Polikistik Over hastasıyım.

Üçüz mü ? Şuan daha fazla korktum.

Benim geriden gelenlerin sayısını söylemedi bile. En dominant 10 tane var dedi.

Eşimin sperm değerleri normal. Sorun bendeydi. Polikistik Over hastasıyım.

eşinin sperm değerleri normal ise olur inş canımm.3 üz ama dediğim gibi aşılmaa öncesi 1 tanesi tutmuş aşılamayla 2 tane daha tutmuş canımm arkadaşımızın yani hepsi bi anda dğeil :)

resmen beni anlattınpkoluyum ve ilaçsız adet olamyrm.olsam da 6 -8 hatta yılı bulur adet olmam(((PEKİ 4 KLOMENLE HMŞ OLDN MU?

Son düzenleme:
ahh o ruyalarrr :)) benim bugun asiri sancim var yumurtalklarm sancili sis gbi batiyor ..

benimde doktora gittiğimin 3. günüydü dediğin gibi batan bi sancıydı hatta ben acaba bi tane dahamı yumurta catlattım dedim yada bebek tuttuysa o yerleşti bilemiyorum yani bende de olmuştu 24 saat şiddetli bi şekilde devam ettiydi... inş senin de bebişdir:)

resmen beni anlattınpkoluyum ve ilaçsız adet olamyrm.olsam da 6 -8 hatta yılı bulur adet olmam(((PEKİ 4 KLOMENLE HMŞ OLDN MU?

Yok canım şuan hamile değilim. Bugün ve yarın ilişki dedi doktor. Perşembe kontrol tekrar.

Umarım kendiliğinden çatlarlar yoksa 10 tane nur topu gibi kistim olacak.

eşinin sperm değerleri normal ise olur inş canımm.3 üz ama dediğim gibi aşılmaa öncesi 1 tanesi tutmuş aşılamayla 2 tane daha tutmuş canımm arkadaşımızın yani hepsi bi anda dğeil :)

Umarım olur canım. İkiz neyse de 3 ve üstü olursa birtanesini sonlandırırım. Böyle konuşunca arkadaşlarım bana kızıyorlar.

Ama yapamam yani. Kim ne derse desin. Ben deprosyana girerim.

Hatta doktor çoğul gebelikten bahsedince ben bu ayı boş geçelim dedim. Yok olmaz bu ayı mutlaka değerlendirelim. Tek yada ikiz olması üçüze göre her zaman daha yüksektir sonuçta dedi.

yok canım şuan hamile değilim. Bugün ve yarın ilişki dedi doktor. Perşembe kontrol tekrar.

Umarım kendiliğinden çatlarlar yoksa 10 tane nur topu gibi kistim olacak.
soğan suyu iç yumurtan çatlar...ben öyle yapyrm.yoksa klomen tek başına kist yapyr bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…