- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #12.121
ay canım baş ağrısı bndede çok oldu yazmayı unutmuşum bnmde dün bitti aynen yarın sabah 9 buçukta gitçem doktora bnde :)
canim sennle ayni zaman insallah mujdelerimizide ayni gun verriz :) ben doktorda yeni geldm 3 buyuk yumurtam olmus :) bi gun bar bi gun yok iliski dedi .. insallahh allah yuzumuzu guldurur..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/Q
maşşalah 3 yumurta demek ikizin üçüzün olur belkide hayırlısıyla rabbim gönlüne göre versin :):)
canim sennle ayni zaman insallah mujdelerimizide ayni gun verriz :) ben doktorda yeni geldm 3 buyuk yumurtam olmus :) bi gun bar bi gun yok iliski dedi .. insallahh allah yuzumuzu guldurur..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/Q
maşşalah 3 yumurta demek ikizin üçüzün olur belkide hayırlısıyla rabbim gönlüne göre versin :):)
canim saol insallah hepimizin .. sen ne durumdasin bayadr haber yok senden :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende asiri duygusallik,istahsizlik,midr bulantisi hatta bas agrisi yapti canm dun bitti yarn gidim yumurtalarma baktrcam insallah olusmustr buyumustr :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOT
Hiç bir yan etki yapmadı bende ne ağrı ne sızı inşallah kistte yapmaz
merhaba ben kullaniyorum adetin ucuncu gunu klomen+estrofem kullandim 5. gun klomen bitince progesteron+estrofem kullanmaya basladim ovitrelle catlatma ignemi oldum hala progesteron+estrofeme devam ediyorum adet olmadim kahverengi lekelenmem oldu 3 gun bugun 42. gunum adet olmadim. gecen hafta dr gittigimde bisey var ama daha belirgin deil progeston+estrofeme devam dedi.. daha fazla dayanamayacagim ve bugun gidip kan testi yaptiracam..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mrb arkadaşlar.ben 3 yıllık evkiyim ve tam bir yıl önce myom ameliyatı oldum.çocuk hala olmayınca yasli ebelerin bi tekniği varmış
Karnını kovalayıp kasik veya göbek düşüklüğü varsa anlayıp yukarıya kaldırp tuzla falan sariyorlarmis.bugün ben gittim bana kasık düşüklüğü var sende dedi.sezaryan seklinde ameliyat olduğum için yukarı kaldırma işini ben yapamam dikislerine zarar veririm dedi.yani anlayacağınız bunu kaldiadan çocuğun olmaz anca dikişlerin iyileşince 1sene sonra falan sararim dedi. Çok moralm bozuk.bunu doktorlar bilmiyormuş eski bir teknikmis..doktorlar hiçbirşey yok dediler ama bugün duyduklarimdan sonra mahvoldum
banada klomenle beraber estrofem verdi tam ne için kullanlıyo sormadım doktora ama klomen bitti ben hala estrofeme devam ediyorum akşam koıntrolüm unutmazsam sorayım bari ..42 gün baya uzun bi zaman ne kadar geçtii yumurtlamanın üstünden geçmi yumurtladın hadi inş.vardır bişeyler
inşallah güzel haberlerle dönersin bana da haber verirsen sevinirim umut fakirin ekmeği:))))
canim saol insallah hepimizin .. sen ne durumdasin bayadr haber yok senden :)
canım bekliyorum işte gün aşırıya devaminşallah başta tutmuştur çünkü bikaç gün kasık ağrılarım oldu kesildi şimdi bişey yok :)))
bnmde aynı canım 3 yumurta ama bnm 2 gün şehirdışında olacağı için şansımız yokçatlatma iğnesi vermedi bu yüzdende.
mrb arkadaslar bnde bu ay 2.kez klomn kullanıyorm gecen ay çatlatma iğnesi de oldm 3 yum vardı olmadı yrn dr a gitcm inş bu ay tutar
İNŞALLAH canım ALLAH ım şifa versinn bebiş olsunn...
canim bana catlatma ignesi neden vermemistr sence ? hic lafini etmedi igne filan diye
canim bu benim annemin zamaninda varmis .. annemede kadin ayni seyi soylemis annem yasi kucuk oldugu icn yaptrmamis ve iki kizi var suan onlar hani yalan demeymde sen Allaha birak canim herseyin bi gunu var mahvoldumda deme doktor biseyin yok demis klomen kullaniomusun suan sakin stres yapma oyle islerede girisme akisina birak en iyisi :)
amin inşallah cnm bişi daha sormak istiyorm bgn yumurta beyazı uzayan akıntı yakaladm 13.günündeym ovu testi yaptm silik çıktı. klomen kullanmam erken çatlamaya neden olur mu dr 10.gündn snr ilişki yok demişti ya çatladıysa ne yapmalıyım sizce
canım yumurta çatlama akıtısı iömiş o uzayan akıntıı..klomei n etkisi olur mu bilmiyorum da dr 10 günden sonra ilişki yok mu dedii..ben bunu anlayamadım canım...ayrıca 13. gün erken değilkii nrmalde adetin 14 i günü çatlarmış zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?