Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

ay canım baş ağrısı bndede çok oldu yazmayı unutmuşum bnmde dün bitti aynen yarın sabah 9 buçukta gitçem doktora bnde :)

canim sennle ayni zaman insallah mujdelerimizide ayni gun verriz :) ben doktorda yeni geldm 3 buyuk yumurtam olmus :) bi gun bar bi gun yok iliski dedi .. insallahh allah yuzumuzu guldurur..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

banada klomenle beraber estrofem verdi tam ne için kullanlıyo sormadım doktora ama klomen bitti ben hala estrofeme devam ediyorum akşam koıntrolüm unutmazsam sorayım bari ..42 gün baya uzun bi zaman ne kadar geçtii yumurtlamanın üstünden geçmi yumurtladın hadi inş.vardır bişeyler

Mrb arkadaşlar.ben 3 yıllık evkiyim ve tam bir yıl önce myom ameliyatı oldum.çocuk hala olmayınca yasli ebelerin bi tekniği varmış
Karnını kovalayıp kasik veya göbek düşüklüğü varsa anlayıp yukarıya kaldırp tuzla falan sariyorlarmis.bugün ben gittim bana kasık düşüklüğü var sende dedi.sezaryan seklinde ameliyat olduğum için yukarı kaldırma işini ben yapamam dikislerine zarar veririm dedi.yani anlayacağınız bunu kaldiadan çocuğun olmaz anca dikişlerin iyileşince 1sene sonra falan sararim dedi. Çok moralm bozuk.bunu doktorlar bilmiyormuş eski bir teknikmis..doktorlar hiçbirşey yok dediler ama bugün duyduklarimdan sonra mahvoldum

canim bu benim annemin zamaninda varmis .. annemede kadin ayni seyi soylemis annem yasi kucuk oldugu icn yaptrmamis ve iki kizi var suan onlar hani yalan demeymde sen Allaha birak canim herseyin bi gunu var mahvoldumda deme doktor biseyin yok demis klomen kullaniomusun suan sakin stres yapma oyle islerede girisme akisina birak en iyisi :)

bugun kan testti yaptirdim negatif cikti neden hala adet olmadim anlamiyorum doktorumda tatile gitti burda yok yanlizlari oynuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bnmde aynı canım 3 yumurta ama bnm 2 gün şehirdışında olacağı için şansımız yok çatlatma iğnesi vermedi bu yüzdende.

mrb arkadaslar bnde bu ay 2.kez klomn kullanıyorm gecen ay çatlatma iğnesi de oldm 3 yum vardı olmadı yrn dr a gitcm inş bu ay tutar

Kizlar hem yeni uyeyim hemde yeni evliyim pko var 23 yasindayim sogan kuru sayesinde regllerim 4aydir duzene girdi cok sukur simdi bebek sahibi olmak istiyoruz pkolu olup gebe kalanlardan incir kuru ya da klomifen sitrat kullananlar var mi acaba? Klomifen sitratin zararlari varmi?

İNŞALLAH canım ALLAH ım şifa versinn bebiş olsunn...

amin inşallah cnm bişi daha sormak istiyorm bgn yumurta beyazı uzayan akıntı yakaladm 13.günündeym ovu testi yaptm silik çıktı. klomen kullanmam erken çatlamaya neden olur mu dr 10.gündn snr ilişki yok demişti ya çatladıysa ne yapmalıyım sizce

canim bana catlatma ignesi neden vermemistr sence ? hic lafini etmedi igne filan diye

bilmiyorum ki canım kendiliğinden çatlar diye vermemiş olabilir.3 gün üstüste ilişki önerdi bana ç.iğnesine gerek yoktur kendiliğinden çatlar gelişen yumurta.iğneyle 36.saat diyolar ya kendiliğinden ne zaman olur bilmiyorum:18:

Saol canım.içime su serptin biraz.iki ay klomen kullandım.doktorun biraz ara verdi sında 4 kutu daha kullanacakmisim.aslında gerek yok diyor diktir. ama bir türlü hamile kalamadim

canım yumurta çatlama akıtısı iömiş o uzayan akıntıı..klomei n etkisi olur mu bilmiyorum da dr 10 günden sonra ilişki yok mu dedii..ben bunu anlayamadım canım...ayrıca 13. gün erken değilkii nrmalde adetin 14 i günü çatlarmış zaten..

cnm klomen bittikten snr ilişki yok demişti zaten 14.günü iğne yaparak çatlatıyo ya onun öncesi bosuna olacak diye ve de spermler biriksin eşimde diye sanırım bnde anlamadm ama bu geceyi değerlendirelm diyorm normalde 28-29 günde adet oluyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…