Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

anladım canım ..illa 14. gün iğne olmuyo kişiden kişiye değişiyoor..bana iğneyi 11. gün vurdurmuştuu..

ya benim doktorum niye catlatma ignesi vermedi anlamadim : S

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yumurtan catlycak gibi büyümüşse vermez nie versin sonuçta o da ilaç yani doktorun seni düşündüğünden gerek görmemiştir bence hem öyle hemen çatlatma iğnesi vermiyolar 2. 3. ayda falan ki o da bi önceki aydan çatlamayıp kiste falan dönüştüyse ben böyle biliyorum yani...

Arkadaşlar bu progesteron testini yaptıran var mi ben yaptırdım sonucum 5.45 doktor normal yumurtlaman var dedi.ama kendi doktorumuz aradım şehir dışında olduğum için başka doktora yaptırmıştır testi o biraz düşük dedi kafam çok karisti
...

anladm canm bu benim ilk kullanmam diyedr belki dedgn gbi senn ne zaman reglin az kaldi dmi olmcaksn insallah guzel haberler verceksn :)

doktorunuz yanlış anlamış olmasınn 15 gibi :26::26: çünkü 10 ve üzeri değer yumurtlama olduğunu gösterir.5.45 düşük bir değr yumurtlama olmamış canımm

o tekniği banada cok diyorlar yaptıralım götürelim bi kadına diyee..belirli günlerde apılıyormuş bir rkadaşım yaptırdı ama kac gün ağrısı olmuş ağrılı bir işlemmiş anlayacağın canımm.ve hala da hamie kalamadı arkadaşımmmm birde insan güvenemez Allah c.c. korusu tersbir hareket yapar bilemez sağlığından olma bence..

anladm canm bu benim ilk kullanmam diyedr belki dedgn gbi senn ne zaman reglin az kaldi dmi olmcaksn insallah guzel haberler verceksn :)

Geçen ay 29 unda olmuştum canim normalde duzensizdir ins olmam ama kasiklarimda Sancim var bugün biraz daha arttı bebisimdir İnss hepimiz hayırlı güzel haberler veririz İnss bayramdan önce güzel bi haber alsaydım cunku bayram sonrası senelik izinde olcam adet olsamda klomene nasil basliycam bilemiyorum doktor ne diycek ins olmam da ikilemde kalmam:))) sende durumlar ne çalışmalar başlamıştır:))f

inss olmazsn canim :) evet bizim calismalar basladi :S gun asiri bende gecen ay 5inde oldm 6sinda tam basladii insallah olmam :)

progesteron testi 10 ve üzeriyse çok iyi yumurtladığının ispatıdır.

bende adetin 21. günü yaptırdım 19 küsür çıktı.

yani çıkan rakam ne kadar 10 a yakınsa o kadar kaliteli oluyormuş yumurtan.

ARKADAŞLAR BU AY İLK KEZ KLOMEN KULLANDIM ADETİMİN 5. GÜNÜNDEN İTİBAREN 5 GÜN GÜNDE 1 TABLET...

Bilemiyorum başına gelen var mı karnımda kramplar 4 gündür geçmeyen değişik bir ishal, yumurtalıklarımda ağrı ve karnımda şişkinlik, resmen yatalak hastalar gibi oldum. Yani sanki zannedersiniz karnımda bir atlı koşturuyor, ağrım var sürekli krampla karışık... Yumurtlamam oldu bunu farkettim akıntıdan ve yumurtalıklarımın çalıştığını da hissettim o bölgelerdeki aktivasyondan.

Bu arada klomen bitince incir kürüne başlamıştım, hani bilirsiniz kabız olununca falan n incir ye derler acaba incir kürü mü dokundu da ben bu kadar gündür cır cır vaziyetteyim. Yani yaşam enerjim kalmadı yürüyemiyorum, haşlanmış patates, pirinç , kahve vb. ishal kesici yiyecekler yiyorum yine de karnımdaki gaz, şişkinlik, ağrı sızı gitmedi...Ben de bugün incir kürünü kestim.

Sizlere sorum klomen kullanıp da benim gibi karnında ağrı, şişkinlik, yumurtalıklarda sızı gibi şeyler hisseden, cırcır olan vs. var mı. Ben hem incir hem klomen çok geldi diye düşünüyorum umarım öyledir...

doktorunuz yanlış anlamış olmasınn 15 gibi :26::26: çünkü 10 ve üzeri değer yumurtlama olduğunu gösterir.5.45 düşük bir değr yumurtlama olmamış canımm

Canım iki defa söyledim dedim ki nette 10 ve üzeri yazıyor diye.hyr yumurtlama olmuş dedi ki zaten ben her ay hissediuorum catladigini.agrim oluyor akintim oluyor.ama anladım neden 5.45 ve güzel diyor.acaba onun değerleri farklı mi yani doktorun tahlilleri farklı mi

Canım sanırım benim gerçekten düşük göbeğin.ama dikişten dolayı yapmam dedi doktorum da kızdı.inanma ve saknsakn yaptırma diye.ama moralim hala çok bozuk.inşallah nedeni bu değildir bebek olmayisinin

ya benim doktorum niye catlatma ignesi vermedi anlamadim : S

slm canım hatırlatın mı ikimizde aynı anda klomen kullanmıştık çatlatma iğnesi vermemişti.dün ve bugün bnm karnımda çok ağrı vr sendede aynı ağrılar oluyormu.çatladımı çatlmadımı bn hala anlamadım ağrı var sadece.

mrh canım anı şekilde bnde kullandım iştahsızlık baş dönmesi halsizlik belirtisi yapmıştı bnde.bugün adetin 17.günü çok sancı var sadece.klomenin ohss gibi bi yan etkisi var bi bak istersen belirtilerin uyuyormu ona göre doktorunu ara mutlaka.

slm canim hatrladm tabi dunde benim oldu sanci bi girdi bi cikti yumurta catlama sancisidir muhtemelen sen calismalara asill iyice

slm canim hatrladm tabi dunde benim oldu sanci bi girdi bi cikti yumurta catlama sancisidir muhtemelen sen calismalara asill iyice

hahahah çlışıorus canım 2 gündür bööö gldi artık olsada rahatlasak :).

arkadaşlar doktorum bu kez klomen hapımı günde 4taneye çıkardd.sizce bu çok değl mi ya:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…