- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #12.141
cnm klomen bittikten snr ilişki yok demişti zaten 14.günü iğne yaparak çatlatıyo ya onun öncesi bosuna olacak diye ve de spermler biriksin eşimde diye sanırım bnde anlamadm ama bu geceyi değerlendirelm diyorm normalde 28-29 günde adet oluyorm
anladım canım ..illa 14. gün iğne olmuyo kişiden kişiye değişiyoor..bana iğneyi 11. gün vurdurmuştuu..
ya benim doktorum niye catlatma ignesi vermedi anlamadim : S
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hmmm anladm cnm neyse bgn öğleden snr gitcm dr a öğrenrm artık ne durumda yumurtalar:)
yumurtan catlycak gibi büyümüşse vermez nie versin sonuçta o da ilaç yani doktorun seni düşündüğünden gerek görmemiştir bence hem öyle hemen çatlatma iğnesi vermiyolar 2. 3. ayda falan ki o da bi önceki aydan çatlamayıp kiste falan dönüştüyse ben böyle biliyorum yani...
Arkadaşlar bu progesteron testini yaptıran var mi ben yaptırdım sonucum 5.45 doktor normal yumurtlaman var dedi.ama kendi doktorumuz aradım şehir dışında olduğum için başka doktora yaptırmıştır testi o biraz düşük dedi kafam çok karisti
...
Mrb arkadaşlar.ben 3 yıllık evkiyim ve tam bir yıl önce myom ameliyatı oldum.çocuk hala olmayınca yasli ebelerin bi tekniği varmış
Karnını kovalayıp kasik veya göbek düşüklüğü varsa anlayıp yukarıya kaldırp tuzla falan sariyorlarmis.bugün ben gittim bana kasık düşüklüğü var sende dedi.sezaryan seklinde ameliyat olduğum için yukarı kaldırma işini ben yapamam dikislerine zarar veririm dedi.yani anlayacağınız bunu kaldiadan çocuğun olmaz anca dikişlerin iyileşince 1sene sonra falan sararim dedi. Çok moralm bozuk.bunu doktorlar bilmiyormuş eski bir teknikmis..doktorlar hiçbirşey yok dediler ama bugün duyduklarimdan sonra mahvoldum
anladm canm bu benim ilk kullanmam diyedr belki dedgn gbi senn ne zaman reglin az kaldi dmi olmcaksn insallah guzel haberler verceksn :)
Geçen ay 29 unda olmuştum canim normalde duzensizdir ins olmam ama kasiklarimda Sancim var bugün biraz daha arttı bebisimdir İnss hepimiz hayırlı güzel haberler veririz İnss bayramdan önce güzel bi haber alsaydım cunku bayram sonrası senelik izinde olcam adet olsamda klomene nasil basliycam bilemiyorum doktor ne diycek ins olmam da ikilemde kalmam:))) sende durumlar ne çalışmalar başlamıştır:))f
Arkadaşlar bu progesteron testini yaptıran var mi ben yaptırdım sonucum 5.45 doktor normal yumurtlaman var dedi.ama kendi doktorumuz aradım şehir dışında olduğum için başka doktora yaptırmıştır testi o biraz düşük dedi kafam çok karisti
...
doktorunuz yanlış anlamış olmasınn 15 gibi :26::26: çünkü 10 ve üzeri değer yumurtlama olduğunu gösterir.5.45 düşük bir değr yumurtlama olmamış canımm
o tekniği banada cok diyorlar yaptıralım götürelim bi kadına diyee..belirli günlerde apılıyormuş bir rkadaşım yaptırdı ama kac gün ağrısı olmuş ağrılı bir işlemmiş anlayacağın canımm.ve hala da hamie kalamadı arkadaşımmmm birde insan güvenemez Allah c.c. korusu tersbir hareket yapar bilemez sağlığından olma bence..
ya benim doktorum niye catlatma ignesi vermedi anlamadim : S
ARKADAŞLAR BU AY İLK KEZ KLOMEN KULLANDIM ADETİMİN 5. GÜNÜNDEN İTİBAREN 5 GÜN GÜNDE 1 TABLET...
Bilemiyorum başına gelen var mı karnımda kramplar 4 gündür geçmeyen değişik bir ishal, yumurtalıklarımda ağrı ve karnımda şişkinlik, resmen yatalak hastalar gibi oldum. Yani sanki zannedersiniz karnımda bir atlı koşturuyor, ağrım var sürekli krampla karışık... Yumurtlamam oldu bunu farkettim akıntıdan ve yumurtalıklarımın çalıştığını da hissettim o bölgelerdeki aktivasyondan.
Bu arada klomen bitince incir kürüne başlamıştım, hani bilirsiniz kabız olununca falan n incir ye derler acaba incir kürü mü dokundu da ben bu kadar gündür cır cır vaziyetteyim. Yani yaşam enerjim kalmadı yürüyemiyorum, haşlanmış patates, pirinç , kahve vb. ishal kesici yiyecekler yiyorum yine de karnımdaki gaz, şişkinlik, ağrı sızı gitmedi...Ben de bugün incir kürünü kestim.
Sizlere sorum klomen kullanıp da benim gibi karnında ağrı, şişkinlik, yumurtalıklarda sızı gibi şeyler hisseden, cırcır olan vs. var mı. Ben hem incir hem klomen çok geldi diye düşünüyorum umarım öyledir...
slm canım hatırlatın mı ikimizde aynı anda klomen kullanmıştık çatlatma iğnesi vermemişti.dün ve bugün bnm karnımda çok ağrı vr sendede aynı ağrılar oluyormu.çatladımı çatlmadımı bn hala anlamadım ağrı var sadece.
slm canim hatrladm tabi dunde benim oldu sanci bi girdi bi cikti yumurta catlama sancisidir muhtemelen sen calismalara asill iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?