Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Bugun nobetciyim yarin nobetten cikacam o saatlerde progestan beni uyutmazsa:)okurum.ucumuze ayri ayri 3 tane yasin okurum insallah

kızlar ben cıkıyorum yemek hazırlıcam yarın okuyacagm ben hepımız ıcın ıyı aksamlar yarın gorusuruz dıkkat edın kendınıze

tmm canım akşam okuyabilirsem bu aksam okurum ben sizin isimlerinizle ve isteyen herkes için dua etcem inş.

ayyy çatlasınlar patlasınlar bısey olsunlar artık yaa. bana ultrason kagıdı verdıler yumosumun. habıre bakıyom delı gıbı :)
canım bende bakmıştım öyle allah doldursun inşşş dr inş olumlu sonuç alırız demişti hiç ümitlenmemiştim olmuyo diye gebe kalmıştım allah tekrar yaşatsın inş ama sağlıklı

Mine sen hamilelik gecirdin galiba kendiligindenmi kalmistin

Mine sen hamilelik gecirdin galiba kendiligindenmi kalmistin
yok canım klomen ve çatlatma ile kürtajdan sonra glifor kullandım halende devam adetim düzelti v yumurtam oluşuyor şükür ama ben ne olur ne olmaz diye istedim doktorumdan klomeni zaten çatladı kendiliğinden

O zaman bu ay sadece klomen kullandin igne yapilmadin
yok canım klomen ve çatlatma ile kürtajdan sonra glifor kullandım halende devam adetim düzelti v yumurtam oluşuyor şükür ama ben ne olur ne olmaz diye istedim doktorumdan klomeni zaten çatladı kendiliğinden

Kızlar bugün benim adet günüm. Adet olacağıma dair hiçbir belirti hissetmiyorum. Umarım olmam

test yaptınmı hiç

Hayır hiç yapmadım. Normalde şimdi ye 3,4 tane idrar testi ve kan testi yapardım ama araya bayram tatili girdi. Bu hafta da iş yerinde çok yoğundum hiç zamanım olmadı. Birkaç gün daha bekleyip kan testi yaptırayım diyorum. Tabi bu mecburi bir bekleyiş olacak çünkü hastaneye gidecek vakit yok.

idrar testinede çıkar yarın yaptırsana bana 6 gün var bugün dayanamadım yaptım negatif ya yok ya erken valla iyi dayanıyorsun belirtin var mı

idrar testinede çıkar yarın yaptırsana bana 6 gün var bugün dayanamadım yaptım negatif ya yok ya erken valla iyi dayanıyorsun belirtin var mı

Birazdan yemek için dışarı çıkacağım. Eczaneden test alsam ve yemek yemeden yapsam acaba çıkar mı ?

kızlar ya iğneden sonra benım hala ağrım yok. yumurta çatlamadı mı acaba ya herkes agrı oluyo yazmıs ama offf

kızlar ya iğneden sonra benım hala ağrım yok. yumurta çatlamadı mı acaba ya herkes agrı oluyo yazmıs ama offf
canım bendede ozaman öyle çok ağrı olmamıştı dr bana kolemenin çatlatıcı etkisi var iğne şart değil dedi ve çatladı kendi bak sen iğnede vuruldun sitres yapma ben test yaptım bugün halen kasık ağrım var bikaç güne göre azalsada negatif çıktı test 6 gün var erken yaptım galiba inşş öyledir yaaa::((

ınsallah canım ya ağrı dınler oldum.ınsan da strese gırmeden de edemıyo hele su merak yok mu merak :) bitiricek bızı ama sen cok erken yapmıssın canım ya bebiş olsa bıle daha kac haftalıkdır o hele hele ıdrar testınde hıc cıkmaz. doktor bana adetın 3-4 gun gecınce gel kanda gebelık testı yapalım dedı. dusun yanı.

canım benim diğer gebeliğimde 4 gün kala çıkmıştı silik çizgi ilk ayımda gebe kalmıştım iğnede vurmuştu şuan vurulmadım ama yine kalırım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…