- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 178
- 47
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #13.141
Bugun nobetciyim yarin nobetten cikacam o saatlerde progestan beni uyutmazsa:)okurum.ucumuze ayri ayri 3 tane yasin okurum insallahyarın eger belgın de musaıtse bız ogleyın okuyalım sen de ısten gelınce oku. bırbırımıze olmayanlara senelerce evlat ıcın ugrasanlara dua edelım kımın duasının gececegı bellı olmaz her cumayı degerlendırelım.
tamam canım vaktımız oldukca okuyalım. dua da bızım ıcın en buyuk bır ılac.Bugun nobetciyim yarin nobetten cikacam o saatlerde progestan beni uyutmazsa:)okurum.ucumuze ayri ayri 3 tane yasin okurum insallah
tmm canım akşam okuyabilirsem bu aksam okurum ben sizin isimlerinizle ve isteyen herkes için dua etcem inş.yarın eger belgın de musaıtse bız ogleyın okuyalım sen de ısten gelınce oku. bırbırımıze olmayanlara senelerce evlat ıcın ugrasanlara dua edelım kımın duasının gececegı bellı olmaz her cumayı degerlendırelım.
canım bende bakmıştım öyle allah doldursun inşşş dr inş olumlu sonuç alırız demişti hiç ümitlenmemiştim olmuyo diye gebe kalmıştım allah tekrar yaşatsın inş ama sağlıklıayyy çatlasınlar patlasınlar bısey olsunlar artık yaa. bana ultrason kagıdı verdıler yumosumun. habıre bakıyom delı gıbı :)
Iyi aksamlarçok iyisiniz kızlar yaaa iyi akşamalr canlarım
yok canım klomen ve çatlatma ile kürtajdan sonra glifor kullandım halende devam adetim düzelti v yumurtam oluşuyor şükür ama ben ne olur ne olmaz diye istedim doktorumdan klomeni zaten çatladı kendiliğindenMine sen hamilelik gecirdin galiba kendiligindenmi kalmistin
yok canım klomen ve çatlatma ile kürtajdan sonra glifor kullandım halende devam adetim düzelti v yumurtam oluşuyor şükür ama ben ne olur ne olmaz diye istedim doktorumdan klomeni zaten çatladı kendiliğinden
test yaptınmı hiçKızlar bugün benim adet günüm. Adet olacağıma dair hiçbir belirti hissetmiyorum. Umarım olmam
test yaptınmı hiç
idrar testinede çıkar yarın yaptırsana bana 6 gün var bugün dayanamadım yaptım negatif ya yok ya erken valla iyi dayanıyorsun belirtin var mıHayır hiç yapmadım. Normalde şimdi ye 3,4 tane idrar testi ve kan testi yapardım ama araya bayram tatili girdi. Bu hafta da iş yerinde çok yoğundum hiç zamanım olmadı. Birkaç gün daha bekleyip kan testi yaptırayım diyorum. Tabi bu mecburi bir bekleyiş olacak çünkü hastaneye gidecek vakit yok.
idrar testinede çıkar yarın yaptırsana bana 6 gün var bugün dayanamadım yaptım negatif ya yok ya erken valla iyi dayanıyorsun belirtin var mı
açlıkla toklukla alakalı değil canım ilk idrar diyorlr ama senin günün bence çıkar dene inş pozitiftirBirazdan yemek için dışarı çıkacağım. Eczaneden test alsam ve yemek yemeden yapsam acaba çıkar mı ?
canım bendede ozaman öyle çok ağrı olmamıştı dr bana kolemenin çatlatıcı etkisi var iğne şart değil dedi ve çatladı kendi bak sen iğnede vuruldun sitres yapma ben test yaptım bugün halen kasık ağrım var bikaç güne göre azalsada negatif çıktı test 6 gün var erken yaptım galiba inşş öyledir yaaa::kızlar ya iğneden sonra benım hala ağrım yok. yumurta çatlamadı mı acaba ya herkes agrı oluyo yazmıs ama offf
ınsallah canım ya ağrı dınler oldum.ınsan da strese gırmeden de edemıyo hele su merak yok mu merak :) bitiricek bızı ama sen cok erken yapmıssın canım ya bebiş olsa bıle daha kac haftalıkdır o hele hele ıdrar testınde hıc cıkmaz. doktor bana adetın 3-4 gun gecınce gel kanda gebelık testı yapalım dedı. dusun yanı.canım bendede ozaman öyle çok ağrı olmamıştı dr bana kolemenin çatlatıcı etkisi var iğne şart değil dedi ve çatladı kendi bak sen iğnede vuruldun sitres yapma ben test yaptım bugün halen kasık ağrım var bikaç güne göre azalsada negatif çıktı test 6 gün var erken yaptım galiba inşş öyledir yaaa::((
canım benim diğer gebeliğimde 4 gün kala çıkmıştı silik çizgi ilk ayımda gebe kalmıştım iğnede vurmuştu şuan vurulmadım ama yine kalırım inşınsallah canım ya ağrı dınler oldum.ınsan da strese gırmeden de edemıyo hele su merak yok mu merak :) bitiricek bızı ama sen cok erken yapmıssın canım ya bebiş olsa bıle daha kac haftalıkdır o hele hele ıdrar testınde hıc cıkmaz. doktor bana adetın 3-4 gun gecınce gel kanda gebelık testı yapalım dedı. dusun yanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?