- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 178
- 47
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #13.121
Vallaha meraktan catliyom insallah yumoslarimizda bizim gibi catir catir catlarlar.23 ekim de benim canım. doktor adetın 3-4 gun gecıkınce gel dedı. ınsallah kırmızı kartı yemeyız. ılk guzel haber senınkını alcaz ınsallah :)
ay çok şekersin öperim seniblgsdr 18 ekim 2014 umutla beklemede
- isim beklenen bat tarihi durum tuncer82 16 ekim 2014 umutla beklemede
dryice 23 ekim 2014 umutla beklemede
pek beceremedım gıbı ama idare edın kızlar :)ay çok şekersin öperim seni
ayyy çatlasınlar patlasınlar bısey olsunlar artık yaa. bana ultrason kagıdı verdıler yumosumun. habıre bakıyom delı gıbı :)Vallaha meraktan catliyom insallah yumoslarimizda bizim gibi catir catir catlarlar.
ben seda 25 yasındayım antalyada yaşıyorum ben de muhasebecıyım ama calısmıyorum :) 16 aylık evlıyızkızlar muhabbet ediyoruz tanışalaım mı adım mine 32 yaşındayım istanbulda yaşıyorum muhasebeciyim hiç çocuğum yok 2 senelik evliyiz. sizler:)
ayyy çatlasınlar patlasınlar bısey olsunlar artık yaa. bana ultrason kagıdı verdıler yumosumun. habıre bakıyom delı gıbı :)
ay hadı ınsallah ınsallahhhhhh alırız elımıze kasıla kasıla gosterırırz herkeseee :))Insallah bebisininde kagidini verirler 3 boyutlu:)
belgincim ya sen bilirsin idrarda gebelik ne zaman çıkarMine memnun oldum bende belgin 36 yasindayim ebeyim bissuru cocugum var aslinda ama kendi canimdan kanimdan yok 10 aylik evliyim
kımse kacmasın ya herkes yazsın sonucunu olumlu ya da olumsuzkızlar memnun oldum inş gebe kalan kaçmaz burdan her sevinci ilkleri paylaşırız
Ah canim inanmazsin ama bebek istemeye basladigimdam beri ebeligi unuttum:)ben adetten once yapmayi dusunuyombelgincim ya sen bilirsin idrarda gebelik ne zaman çıkar
terzi kendı sokugunu dıkemezmıs o hesap olmus valla :) kızlar ya cuma gunlerı yasını serıf okuyup dua edelım mıAh canim inanmazsin ama bebek istemeye basladigimdam beri ebeligi unuttum:)ben adetten once yapmayi dusunuyom
olur edelim ben gündüz okuyamam ama işteyim ne zaman okuyalımterzi kendı sokugunu dıkemezmıs o hesap olmus valla :) kızlar ya cuma gunlerı yasını serıf okuyup dua edelım mı
Cok dogru bir tespit.yarin cuma degerlendirmek lazim hatirlattigin iyi olduterzi kendı sokugunu dıkemezmıs o hesap olmus valla :) kızlar ya cuma gunlerı yasını serıf okuyup dua edelım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?