Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

23 ekim de benim canım. doktor adetın 3-4 gun gecıkınce gel dedı. ınsallah kırmızı kartı yemeyız. ılk guzel haber senınkını alcaz ınsallah :)
Vallaha meraktan catliyom insallah yumoslarimizda bizim gibi catir catir catlarlar.

• isim beklenen bat tarihi durum
tuncer82 16 ekim 2014 umutla beklemede
blgsdr 18 ekim 2014 umutla beklemede

dryice 23 ekim 2014 umutla beklemede

kızlar muhabbet ediyoruz tanışalaım mı adım mine 32 yaşındayım istanbulda yaşıyorum muhasebeciyim hiç çocuğum yok 2 senelik evliyiz. sizler:)

kızlar muhabbet ediyoruz tanışalaım mı adım mine 32 yaşındayım istanbulda yaşıyorum muhasebeciyim hiç çocuğum yok 2 senelik evliyiz. sizler:)
ben seda 25 yasındayım antalyada yaşıyorum ben de muhasebecıyım ama calısmıyorum :) 16 aylık evlıyız

Mine memnun oldum bende belgin 36 yasindayim ebeyim bissuru cocugum var aslinda ama kendi canimdan kanimdan yok 10 aylik evliyim

kızlar memnun oldum inş gebe kalan kaçmaz burdan her sevinci ilkleri paylaşırız

Kizlar basim donuyor midem bulaniyor ne progestanmis be:)

yarın eger belgın de musaıtse bız ogleyın okuyalım sen de ısten gelınce oku. bırbırımıze olmayanlara senelerce evlat ıcın ugrasanlara dua edelım kımın duasının gececegı bellı olmaz her cumayı degerlendırelım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…