- 25 Eylül 2014
- 316
- 128
- 133
- 43
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #13.101
inşallah canım hayırlı haber alırsın. doktorun ne dedi bilmiyorum ama bence bu akşamdan itibaren her akşam deneyin 1 haftaçatlatma iğnemi az once oldum kızlar ya ınsallah bu ay tutar yaa
inş canım günleri söyledi mi dr iyi değerlendir özellikle yarınçatlatma iğnemi az once oldum kızlar ya ınsallah bu ay tutar yaa
bu bilgi hamiş olamayan arkadaşlarımıza bir sonraki ay için umut olacak. inşallah hepimiz en kısa zamanda hamiş kalırızKizlar dun doktorum dediki buyuk ihtimal klomen diger aya etki etmistir.ilk ay kalamazsaniz bile uzulmeyin ben igne de vurulmustum adet olmustum gecen ay klomensiz hamile kaldim
ınsallah canım cok sağol. doktor da oyle dedı 1 hafta boyunca ılıskı onerdı. bu çatlatma ıgnesının yumurtayı çatlatmama gıbı bı durumu var mı canım ya kist olusur mu dıye de tedırgınım yainşallah canım hayırlı haber alırsın. doktorun ne dedi bilmiyorum ama bence bu akşamdan itibaren her akşam deneyin 1 hafta
çok nadir de olsa öyle bir ihtimal varmış ama sen o yönde düşünme hiç . çatlama olur muhakkak. kist için de soğan kürü var kullanan arkadaşlardan duydum. benim de bir arkadaşım kist için bir ped kullandı kisti kayboldu doktoru bile şaşırmıştı. inşallah rabbim o devreye getirmeden sana güzel haberler verecek ama :)ınsallah canım cok sağol. doktor da oyle dedı 1 hafta boyunca ılıskı onerdı. bu çatlatma ıgnesının yumurtayı çatlatmama gıbı bı durumu var mı canım ya kist olusur mu dıye de tedırgınım ya
ınsallah canım kist olursa 1 ay kayıp demek. ınsallah çatlar. ne zormuş ya elımızden gelenı yapıyoruz ama kotu taraflarını da dusunmeden edemıyoruz.Allah hepımızın yardımcısı olsun . rabbim evlat kokusunu almadan bu dünyadan göç ettirmesın.çok nadir de olsa öyle bir ihtimal varmış ama sen o yönde düşünme hiç . çatlama olur muhakkak. kist için de soğan kürü var kullanan arkadaşlardan duydum. benim de bir arkadaşım kist için bir ped kullandı kisti kayboldu doktoru bile şaşırmıştı. inşallah rabbim o devreye getirmeden sana güzel haberler verecek ama :)
1 hafta ılıskı onerdı canım 36 saat falan demedı ama o aşılamada onerılıyomusinş canım günleri söyledi mi dr iyi değerlendir özellikle yarın
Canim ya seninle hep ayni tedirginikleri yasiyruz bende meraktan catlyorum acaba yumurtam catladimiınsallah canım cok sağol. doktor da oyle dedı 1 hafta boyunca ılıskı onerdı. bu çatlatma ıgnesının yumurtayı çatlatmama gıbı bı durumu var mı canım ya kist olusur mu dıye de tedırgınım ya
aynen canım ya ınsallah çatlamış olsun ya benım ağrım yok su anda sen de var mı bıseyCanim ya seninle hep ayni tedirginikleri yasiyruz bende meraktan catlyorum acaba yumurtam catladimi
Yarin sabahtan hafif hafif bir agrin olmaya baslar.ben igne yapildiktan 24. saat sonra biraz agrm olmustu.asilama yapildigimdan beride hafif hafif agrim oluyor acaba diyorum yumurtam catlamadida kistmi olustuaynen canım ya ınsallah çatlamış olsun ya benım ağrım yok su anda sen de var mı bısey
ay ınsallah çatlamıstır bı bakıyomussun ay sonunda ıkımız de hamıle cıkıyoruz :) adet tarıhın ne zamandı senın canımYarin sabahtan hafif hafif bir agrin olmaya baslar.ben igne yapildiktan 24. saat sonra biraz agrm olmustu.asilama yapildigimdan beride hafif hafif agrim oluyor acaba diyorum yumurtam catlamadida kistmi olustu
Insallah canim.benim bat 18 ekim seninay ınsallah çatlamıstır bı bakıyomussun ay sonunda ıkımız de hamıle cıkıyoruz :) adet tarıhın ne zamandı senın canım
23 ekim de benim canım. doktor adetın 3-4 gun gecıkınce gel dedı. ınsallah kırmızı kartı yemeyız. ılk guzel haber senınkını alcaz ınsallah :)Insallah canim.benim bat 18 ekim senin
iyi aksamlar canım gün sayıyoruz ama gecmek bılmıyo mubarek. bat ne zaman senın canım?kızlar iyi akşamlar neler yapıyorsunuz benim gibi gün saymaya devam mı allah bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın benim ağrılarım aynı zor oturuyorum sandaliyede
benim bat 16 kızlar
en erken bat kımın acaba bi liste yapalım yabenim bat 16 kızlar
evet aynen ben hafta sonu test deneycem daha önce çıkmıştı idrarda 5 gün kala bakalım yine çıkar mı çok merak ediyorum sabır zoriyi aksamlar canım gün sayıyoruz ama gecmek bılmıyo mubarek. bat ne zaman senın canım?
bilen yapsın canım benim 16 hamiş kalan karşısına yazaren erken bat kımın acaba bi liste yapalım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?