Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Kizlar dun doktorum dediki buyuk ihtimal klomen diger aya etki etmistir.ilk ay kalamazsaniz bile uzulmeyin ben igne de vurulmustum adet olmustum gecen ay klomensiz hamile kaldim

Kizlar dun doktorum dediki buyuk ihtimal klomen diger aya etki etmistir.ilk ay kalamazsaniz bile uzulmeyin ben igne de vurulmustum adet olmustum gecen ay klomensiz hamile kaldim
bu bilgi hamiş olamayan arkadaşlarımıza bir sonraki ay için umut olacak. inşallah hepimiz en kısa zamanda hamiş kalırız

inşallah canım hayırlı haber alırsın. doktorun ne dedi bilmiyorum ama bence bu akşamdan itibaren her akşam deneyin 1 hafta
ınsallah canım cok sağol. doktor da oyle dedı 1 hafta boyunca ılıskı onerdı. bu çatlatma ıgnesının yumurtayı çatlatmama gıbı bı durumu var mı canım ya kist olusur mu dıye de tedırgınım ya

çok nadir de olsa öyle bir ihtimal varmış ama sen o yönde düşünme hiç . çatlama olur muhakkak. kist için de soğan kürü var kullanan arkadaşlardan duydum. benim de bir arkadaşım kist için bir ped kullandı kisti kayboldu doktoru bile şaşırmıştı. inşallah rabbim o devreye getirmeden sana güzel haberler verecek ama :)

ınsallah canım kist olursa 1 ay kayıp demek. ınsallah çatlar. ne zormuş ya elımızden gelenı yapıyoruz ama kotu taraflarını da dusunmeden edemıyoruz.Allah hepımızın yardımcısı olsun . rabbim evlat kokusunu almadan bu dünyadan göç ettirmesın.

Canim ya seninle hep ayni tedirginikleri yasiyruz bende meraktan catlyorum acaba yumurtam catladimi

aynen canım ya ınsallah çatlamış olsun ya benım ağrım yok su anda sen de var mı bısey
Yarin sabahtan hafif hafif bir agrin olmaya baslar.ben igne yapildiktan 24. saat sonra biraz agrm olmustu.asilama yapildigimdan beride hafif hafif agrim oluyor acaba diyorum yumurtam catlamadida kistmi olustu

Yarin sabahtan hafif hafif bir agrin olmaya baslar.ben igne yapildiktan 24. saat sonra biraz agrm olmustu.asilama yapildigimdan beride hafif hafif agrim oluyor acaba diyorum yumurtam catlamadida kistmi olustu
ay ınsallah çatlamıstır bı bakıyomussun ay sonunda ıkımız de hamıle cıkıyoruz :) adet tarıhın ne zamandı senın canım

kızlar iyi akşamlar neler yapıyorsunuz benim gibi gün saymaya devam mı allah bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın benim ağrılarım aynı zor oturuyorum sandaliyede

kızlar iyi akşamlar neler yapıyorsunuz benim gibi gün saymaya devam mı allah bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın benim ağrılarım aynı zor oturuyorum sandaliyede
iyi aksamlar canım gün sayıyoruz ama gecmek bılmıyo mubarek. bat ne zaman senın canım?

iyi aksamlar canım gün sayıyoruz ama gecmek bılmıyo mubarek. bat ne zaman senın canım?
evet aynen ben hafta sonu test deneycem daha önce çıkmıştı idrarda 5 gün kala bakalım yine çıkar mı çok merak ediyorum sabır zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…